ITÁLIE: AS opět prohrál

23.09.2002, 19:21
Aktuality
Slavný tým AS Řím je nejspíš v krizi, po domácí prohře 0:3 s Realem Madrid v lize Mistrů tentokrát prohrál doma i v domácí lize se slabou Modenou 1:2. Francesco Totti sice dal úvodní gól z penalty už v 5. minutě, ovšem góly Millaneta a Sculiho zápas otočili a nováček Serie A se tak mohl radovat z první výhry. Podle agentur patřil Pavel Nedvěd opět k nejlepším hráčům "Juve" v zápase Empoli - Juventus, který Nedvědův tým vyhrál 2:0 a ještě neztratil bod. Bod neztrail také AC Milán, Piacenza a Inter Milán. AC vyhrál doma 3:0 nad Perugií, Piacenza také doma vyhrála 2:0 na Udinese di Calcio a Inter si poradil v Reggině, když vyhrál 2:1 gólem Recoby z 92. minuty.

Pavel Srníček opět hrál za Brescii a Brescia tentokrát vyhrála 2:1 na stadionu Chieva Verony. Celý zápasy odehrál také Jiránek. Zbylé výsledky 2. kola Serie A: Bergamo - Boloňa 2:2, Parma - Como 2:0 a AC Turín - Lazio Řím 0:1.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele