Island je bez trenéra, Vidarsson byl po špatném startu kvalifikace odvolán

30.03.2023, 20:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odvolání po výhře 7:0, tomu říkám krutost.

Reagovat
Martin9719

Ví někdo kde je Gilfy Sigurdsson?

Reagovat
kylo ren

HelePotkal sem ho v hospodě

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Nech už je kdekoľvek povážlivé je už len to, že ešte stále nie je v kriminále...

Reagovat
kattos

Po špatném startu... Island hraje na co má

Reagovat
Lukáš_6

To se v Česku stát nemůže

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Na Islande sa namlsali futbalovými úspechmi z nedávnych rokov a čakajú ich pokračovanie. Tamojší zväz, fanúšikovia aj novinári si však musia uvedomiť, že Islanďanov je dokopy len niečo málo cez 370 000, žijú na kuse nehostinného šutra a s takouto obmedzenou základňou proste nie je možné, aby na každý kvalifikačný cyklus dali dokopy generáciu ako bola tá okolo Sigurdssona, Gudmundssona, Finnbogasona a spol..

Reagovat
Hasan Šáš

Takhle to nefunguje, jak se jednou namlsáš, tak nelze přestat. Tady v ČR také pořád vzpomínáme na velký tým kolem Kádi-Peška a skandální finále OH v Antverpách 1920. I malé dítě ti dá z hlavy tehdejší sestavu a tak to bude navždy!

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Veru, krivda z Antverp 1920, ktoré na vtedajšom československom tíme spáchalo to staré anglické prasa Lewis má doteraz trpkú príchuť...

Reagovat
Hasan Šáš

Ano, takový předchůdce dobytků jako Collina či ve vašem případě De Santis.

Reagovat
smazaný uživatel

Zo 175 000 Islanďanov, teda mužov v každom veku, ktorí tvoria celkovú populáciu Islandu, má Island cca. 15 000 registrovaných futbalistov. Z týchto 15 000 registrovaných futbalistov je cca. 3000 dospelých a z tohto počtu je len zhruba 100, ktorí majú profesionálnu zmluvu. To znamená, že z výberu 100 profesionálnych futbalistov, modeluje Island futbalovú reprezentáciu. Klobúk dolu!

Reagovat
Albert Rusnák ml.

To je obdivuhodné, to beriem. Taká generácia, ako bola tá, ktorá na Eure 2016, ktorá bez prehry postúpila zo skupiny a v osemfinále vyradila Anglicko sa však v islandskom futbale predtým nikdy nevyskytovala a s veľkou pravdepodobnosťou sa v blízkej dobe ani opäť vyskytovať nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je obrovská škoda.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
Lemond Laws

Ok, tak Jurásek první

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele