Irskou reprezentaci nadále povede O'Neill

07.06.2016, 20:36
Aktuality
Martin O'Neill zůstává koučem irské reprezentace. Zkušený trenér, jenž dovedl ostrovní celek na mistrovství Evropy, společně se svým týmem spolupracovníků prodloužili smlouvy do mistrovství světa 2018...

Bývalý dlouholetý manažer Aston Villy se kormidla Irska ujal v listopadu roku 2013 po odchodu Giovanni Trapattoniho a následně Irsko dovedl na blížící se Euro.

Během uplynulých měsíců se přitom spekulovalo, že 64letý kouč smlouvu neprodlouží, neboť se bude chtít vrátit na klubovou úroveň, nakonec se však obě strany dohodly.

Společně s O'Neillem prodloužil kontrakt i jeho asistent Roy Keane, jenž byl opakovaně spojován s odchodem do Celticu Glasgow. "Bylo pro mě privilegium mít posledních 30 měsíců na starost irskou reprezentaci. Ve Francii chceme uhrát co nejlepší výsledek," řekl O'Neill směrem k mistrovství Evropy, které pro Irsko startuje pondělním zápasem se Švédskem.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i aston villa pod nim začala jít někam...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Milan tam musel lítat na hrotu sám jak pičus, něco jak za Bílka. Jeden z nejhorších trenérů, podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

šprt

Reagovat
Murtago

Kde je nějaký souhrn slavného Kirin Cupu?

Reagovat
FC Porto FC

O Neil je Ir nebo Severní Ir ?

Reagovat
Murtago

je ze serverního Severního Irska

Reagovat
Counter

Severní Ir.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele