Ionov řídil pod vlivem alkoholu

02.11.2011, 13:48
Aktuality
Záložník Zenitu Petrohrad Aleksej Ionov byl po vítězném utkání Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck zatčen za řízení automobilu pod vlivem alkoholu. Ruský klub s talentovaným mladíkem ztrácí trpělivost a nevylučuje ukončení jeho kontraktu.

"Odmítl lékařské vyšetření a policisty během zadržení slovně napadl," řekla vedoucí dopravní policie Natalia Emeljanceva. "O trestním řízení je zatím brzy hovořit," dodala. Ionov může být za urážku policie odsouzen až na jeden rok nápravných prací.

Mladík Ionov platí za problémového hráče, Zenit Petrohrad s ním pomalu ztrácí trpělivost. "Není to první disciplinární prohřešek Ionova, byla proti němu použita celá řada kázeňských postihů. Zenit Petrohrad odsuzuje chování Ionova, do konce sezóny bude trvale bydlet na báze. Pokud toto opatření nebude mít žádný vliv a Ionov bude nadále poškozovat image Zenitu, nevylučujeme možnost ukončení kontraktu," uvedl tiskový mluvčí Zenitu Petrohrad Dmitrij Zimmerman.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byla by ho škoda. Ruský fotbal potřebuje mladou generaci jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

ale on je vůl...:)

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že v Rusku to je normalni

Reagovat
smazaný uživatel

v Ruskuh chodi po ulicich medvedi

Reagovat
smazaný uživatel

a Nastěnku chtěj za ženu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl takovej idiot jako je, tak uz davno byl oporou zakladni sestavy Zenitu... hrozna skoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele