INZAGHI: NA GÓLY SE PODÍVÁM ZNOVU

24.05.2007, 12:03
Aktuality
Carlo Ancelotti se dlouho rozmýšlel, zda do finále Ligy mistrů nasadí od úvodních minut Alberta Gilardina nebo Filippa Inzaghiho. Nakonec vsadil na druhého jmenovaného a udělal moc dobře. Zkušený útočník dvěma góly rozhodl o vítězství Rossoneri a znovu se stal jejich hrdinou...

"Síla našeho týmu leží ve velkém odhodlání a vůli vítězit. Minulé léto jsme měli prázdniny jenom šest dní, museli jsme začínat v předkole Ligy mistrů, ale překonali jsme to a stále tvrdě pracovali. To byla naše velká síla a ta nám nakonec umožnila vyhrát něco pozoruhodného," vzpomíná Inzaghi na strasti loňského léta, na nichž se podepsal světový šampionát a korupční aféra v italském fotbale.

33letý útočník měl letos zdravotní problémy, v Aténách však opět prokázal svůj instinkt zabijáka. V závěrech poločasů se dostal do dvou šancí a obě proměnil, i když ta první byla spíše z kategorie těch náhodných. I ta se ale počítá, Inzaghi má na svém kontě již 58 zásahů v evropských pohárových soutěžích a dostal se již na třetí příčku historických tabulek.

"Je to pro mě velice emotivní moment. Nebudu si stěžovat a říkal, že jsem trpěl, protože fotbal mi toho dal hodně. Vyhrál jsem mistrovství světa a dva tituly v Lize mistrů. To jsou nezapomenutelné zkušenosti a já stále nemohu uvěřit tomu, že jsem ve finále dal dvě branky. V televizi se na góly podívám znovu. Jsem na to pyšný - prostě se cítím dobře z toho, že dělám svou práci, kterou miluji," prohlásil Inzaghi.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opravdu se zadařilo, Grande gioa per mio cuore rossonero.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
sansiro

AC asi teďka nebude muset do předkola. Tím tam vznikne místo. Nevíte jak to UEFA vyřeší?

Reagovat
smazaný uživatel

aby tam nemuselo AS, to by vám asi poděkovali

Reagovat
sansiro

to snad ne, ale fakt nevím jak to vyřeší

Reagovat
Kily

podle mě inter, ac a roma rovnou do soutěže, lazio do třetího předkola, pět účastníků by itálie mít neměla

Reagovat
sansiro

to máš pravdu, ale ten s AC se do předkola samozřejmě počítalo, ptz jsou čtvrtí.... tam je to přesně nastavené ty počty účastníků, teď tam vznikne "díra"

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam asi v té zemi, o kterou se jedná, předem věděli, že pokud vítěz LM neskončí v lize do 2., tak mají asi smůlu a klub z určitého místa bude muset do předkola...

Reagovat
HOST*

AC,Inter a AS jdou rovnou a Lazio do předkola

Reagovat
HOST*megalodon

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

pekné photos

Reagovat
HOST*

jo ale nevim proc pohar neprevzali na hristi byly by tak videt vsichni hraci ta smetanka za nima me tam celkem hodne sere

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

1. hnus , 2. šikovný

Reagovat
HOST*

nezáviď

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

závist vypadá jinak..

Reagovat
HOST*

inzaghi je kunda cerna,nesnasi ho kazdej druhej....je to mrdka co neumi hrat fotbal jen dava stastny goly....mota se po hristi jak mental a pak se to od nej odrazi od dobytka vymrdanyho....doufam ze mu jednou uriznou ty jeho koule za ty goly co dal,mrzak jeden vyjebanej skurvnej divocak...malej zmrd to je,sezeru ho zaziva......liverpool forever

Reagovat
Inzaghi
Reagovat
HOST*inzaghi

já sežeru tebe, ty buzno!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele