Inter Miami příští neděli představí Messiho, přítomen bude i Busquets

08.07.2023, 12:42
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Na příští neděli připravil Inter Miami slavnostní představení své hvězdné posily Lionela Messiho. Klub termín akce na svém stadionu s mottem The Unveil (Odhalení) zveřejnil v pátek. Šestatřicetiletý kapitán argentinských mistrů světa zamířil do MLS po vypršení smlouvy v Paris St. Germain.

Spolumajitel Interu Jorge Mas už dříve označil příchod argentinské hvězdy za zásadní okamžik pro fotbal v Severní Americe. "Myslím, že už pak budeme navždy mluvit o fotbalu v USA před a po Messim," řekl listu Miami Herald.

Společně s majitelem sedmi Zlatých míčů pro nejlepšího fotbalistu světa by na slavnostním představení fanouškům měl být i Messiho bývalý spoluhráč z Barcelony Sergio Busquets, španělský záložník a mistr světa i Evropy.

První zápas za Inter by měl Messi odehrát 21. července proti mexickému Cruzu Azul v Ligovém poháru. V MLS je miamský klub po dvaceti zápasech poslední ve Východní konferenci.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Spagetka

Pro MLS je tohle obrovská příležitost.

Získat nejlepšího hráče historie fotbalu v ještě v poměrně velké hráčské formě je neuvěřitelné štěstí pro celý fotbal v USA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele