Immobileho napadli nespokojení fanoušci

15.03., 18:58
Aktuality
Ciro Immobile (© AFP)

Kapitán Lazia Ciro Immobile uvedl, že ho dnes ráno napadli fanoušci římského klubu před školkou, kam doprovázel čtyřletého syna a manželku. Informovala o tom agentura ANSA.

Čtyřiatřicetiletý italský fotbalista míní, že incident je důsledkem nenávistné atmosféry, která se šíří na sociálních sítích během současné výsledkové krize úřadujícího vicemistra Serie A. Na špatné výsledky doplatil ve středu odvoláním kouč Maurizio Sarri, za tým kterým Immobile údajně stál.

Italský mistr Evropy uvedl, že podá trestní oznámení na osoby, které jsou za pomluvy a fyzické i slovní útoky odpovědné.

Lazio prohrálo pět z posledních šesti zápasů a v tabulce italské ligy mu patří deváté místo s odstupem sedmi bodů na pohárové příčky. V Lize mistrů Římané vypadli v osmifinále s Bayernem Mnichov.

Podle médií by měl Sarriho na lavičce nahradit Chorvat Igor Tudor, kteří dříve vedl Udine, Veronu a naposledy Marseille.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele