Immobile si poranil stehenní sval, kanonýrovi hrozí měsíční pauza

26.12.2023, 11:54
Aktuality
Ciro Immobile (© AFP)

Bez jednoho z klíčových hráčů se na přelomu roku bude muset obejít Lazio. Římský klub minulý týden sice vyhrál 2:0 na půdě Empoli, zraněný stehenní sval si ale z duelu odnesl útočník Ciro Immobile.

Immobile střídal již po dvaceti minutách a podle tisku se jedná o problém, který si vyžádá patnáct až dvacet dní dlouhý klid. V součtu s postupným zapojením se do tréninku by tak kanonýr mohl chybět měsíc.

"Testy odhalily, že během utkání proti Empoli došlo k poškození pravého stehenního svalu. Hráč už začal se specifickou léčbou a jeho stav bude každý den monitorován. V nadcházejících dnech pak provedeme další vyšetření, na jejichž základě stanovíme délku absence," stojí v prohlášení klubu.

33letý reprezentant v hlavním městě působí od sezony 2016/2017 a celkem za Lazio nastřílel přes 200 branek. Letos se zatím trefil sedmkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsitaly.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
fsada

Škoda ho , je dobrej , ale snad ho tohle zranění nepoznamená

Reagovat
Kucka

Velká ztráta to nebude, letos je za očekáváním, což platí i pro Tatyho, který teď alespoň konečně bude mít šanci si dát pár zápasů v základu.

Reagovat
Igli

za očekáváním možná trochu je, ale je pořád jediný, kdo tam může dát gol (to nepíšu o důležitých golech)

Reagovat
Kucka

To je pravda, dopředu to je letos bída.

Reagovat
El Matador

Alberto taky zraněnej, takže čas pro Castellanose a Kamadu se do toho konečně pořádně dostat na Frosinone by se mi líbil útok Zaccagni, Taty, Isaksen a záloha Rovella/Cataldi, Guendozi, Kamada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele