Immobile na změnu dresu nemyslí, chce prodloužit kontrakt v Laziu

27.07.2018, 19:00
Aktuality
Fanoušci Lazia se nemusejí obávat toho, že by jejich tým v průběhu léta opustil Ciro Immobile. Italský kanonýr v dresu římského celku střílí jednu branku za druhou a na Apeninském poloostrově se mluvilo o zájmu AC Milán, mnohem pravděpodobnější je ovšem prodloužení fotbalistova kontraktu v hlavním městě...

Immobile si udělal velké jméno v Turíně a následně se mu nedařilo v Dortmundu. Povedení nebylo ani následující angažmá v Seville, po dva roky starém transferu do Lazia se ovšem Immobile znovu rozstřílel a na své konto si připsal 52 gólů.

Už v říjnu vedení s hráčem prodloužilo kontrakt do června 2022 a o podpis dalšího usiluje nyní. Vše je na dobré cestě, jednání probíhají úspěšně a Immobile se může těšit na vyšší plat.

"Když děláte svou práci dobře a dáváte tolik branek, je zcela běžné, že o vás bude zájem. Zůstal jsem v klidu, jsem šťastný a pyšný na to, co jsem dokázal. Prezident (Claudio Lotito), sportovní ředitel (Igli Tare) a já víme, jaký je stav věcí," řekl na dnešní tiskové konferenci.

"Byli to oni, kdo mi zavolal, všichni si navzájem důvěřujeme a já jsem zde spokojen. Na podzim jsem podepsal novou smlouvu a jsem pyšný na to, že další mohu uzavřít už po deseti měsících. Sportovní ředitel nyní má nějakou práci, jakmile pak budeme mít čas, začneme pracovat na tomto. On a prezident jsou muži slova, co nejdříve to vyřešíme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (220)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Parada, snad zostane aj SMS a Alberto, pondelok ma prist Correa a Badelj co dava tej zálohe dalsie moznosti, pochybujem ze Badelj pojde na lavičku, Tare aj Inzaghi mu museli sľúbiť zakladnu zostavu, predpokladám ze pojde do základu na úkor Parola

Reagovat
lucius6

Letos posilujeme celkem vehementně. Těším se na oba hráče, které jsi zmínil, dále je zde Berisha a Durmisi, oba hodně zajímaví hráči. Aerbi podle mě nezklame, přestože Vrij bude určitě chybět, ale jinak je tým hodně našlapaný a minimálně záloha bude snad nejširší za mnoho let. Možná by to chtělo přivést jednoho křídelníka, když odpadl Anderson i Nani, ale je možné, že se tam prosadíprávě Berisha nebo ten hráč co přišel z 2. ligy.

Reagovat
Pipo123

Kridlo je zbytocne, do obrany ma prist nejaky Anderson, borec hral doteraz za Bari :D my mame snad 40 hracov teraz, cakam ze pojde prec Basta, Vargová, Kishna, Morrison, Cataldi, Di Gennaro, Lukaku, Caicedo, Crecco, Perea. Inzaghi v príprave dava dost minut trojici Neto, Jordao a Mínala, Snad Neto aj Jordao dostanu sancu, Aj ked konkurencia v zálohe je obrovska, no stali dokopy cez 25 mega, neviem co zamýšľa klub a ako ich chcu zapracovať

Reagovat
lucius6

Myslíš si, že Lukaku půjde? To by podle mě byla velká škoda, on podle mě ještě tak 1-2 roky potřebuje na to, aby se dostal na sůvj maximální potenciál a pak bude jeho cena vyšší. Já byhc určitě chtěl vidět Minalu, to by byl hype vzhledem k tomu, že se o něm už tak dlouho mluví v souvislosti s jeho vzhledem, kdyby pak zahrál dobře, tak by to mohl být ještě dobrej příběh.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo Minala to je ten důchodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel nebo Joaquin?

Reagovat
lucius6

Joaquin

Reagovat
Alberto Aquilani

No vidíš, Badelj, konečne slušná posila. Toho sme za Gonalonsa mohli vziať aj my.

Reagovat
Pipo123

Badelj, Acerbi aj Berisha budu fajn, to je overená kvalita, v EL hral Berisha vyborne. Acerbi mal tiez solídnu sezonu. Ako myslis ze to Inzaghi zloží v zálohe? Zase bude hrat 3-5-1-1, neviem si predstavit Badelja a Leivu vedla seba.

Reagovat
Alberto Aquilani

Acerbi akože fajn, ale odišiel De Vrij, čo je podľa mňa lepší stopér. Berisha hral v Rakúsku, kde dal "celé" 3 góly z hry v sezóne, a to je krídlo, ak sa nemýlim. Moc si neviem predstaviť Leivu a Badelja vedľa seba, ale to je jedno, Milan je overená kvalita, a keď si Leiva sadne, nič sa nestane. Jeho angažovaním nemôžte nič stratiť. Stále by som čakal ale nejaké meno s wou efektom, Inzaghi by si po tom, čo predviedol minulú sezónu posilnenie kádra zaslúžil.

Reagovat
Pipo123

Ako hráč s wou efektom by prišiel asi len v prípade odchodu SMS, súhlasím že Badelj je overená kvalita, to isté aj Acerbi, obaja poznajú ligu, takže okamžité posily, Correu moc nepoznám, na yt vyzerá zaujímavo, ale to každý player, prekvapuje ma jeho výška, 1,88, verím že sa presadí, podľa tých špekulácii si obidvoch hráčov vyžiadal Inzaghi, taktiež je u Correu výhoda že pozná Seriu A. Nechám sa prekvapiť, bude ťažké zopakovať minulú sezónu

Reagovat
JohnnyDynamite

nevíte o stránce na nákup vstupenek na Serii A pár jsem jich prošel,ale ty ceny se zdají hodně přestřelené

-na zápasy s Laziem nebo Neapolí

Reagovat
JohnnyDynamite

*Juventus x

Reagovat
REPLIKATOR

Na nic lepšího taky nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mi přišel takový nepohyblivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Si asi nevidel jak valel min. sezonu,rychlej je jak bejk a prunikama za obranu taky zrovna nesetril,parada ze zustane.Kolem nej,Strakoshy,SMS a Alberta by se mela tocit 11ka....

Reagovat
fenixLFC

narazal na jeho meno

Reagovat
smazaný uživatel

Experiment s B-mužstvami v nižších súťažiach sa nevydaril. Vedenie ligy dalo možnosť tímom zo Serie A prihlásiť svoje rezervy od budúcej sezóny do Serie C, odkiaľ by mohli následne postupovať (max. do Serie B), resp. zostupovať. Túto možnosť ale využije iba Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatni su prijebani, na cele s nami.

Reagovat
Panděvova ofina

Zítra se začne jednat s agentem o přestupu Nicolo Barelly do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej neho ako Vidala. Vidala by som bral pred 2-3 rokmi, ale teraz už má 31 rokov. Takže ako dlho ešte vydrží? Tak 2 sezóny. A dávať za dvojsezónneho hráča 24+ mil. eur + kontrakt na 4 roky so sezónnym platom 4,5 mil. eur? Ďakujem neprosím.

Reagovat
smazaný uživatel

On je imobilní.

Reagovat
snuff24

Vrsaljko nakonec za 22 milionů eur. (5,5 hostovačka + 16,5 povinné vykoupení) paráda určitě nejlepší možná varianta kterou jsme na tenhle post mohli získat.

Reagovat
10

dobrej deal...ten tým je teď kompletní, Spal už se nemá na co vymlouvat

Reagovat
snuff24

ještě požádal vedení o středního záložníka, tam je jeho favoritem Vidal.... Vecino a bohužel i Gagliardini, který se začátkem angažmá jevil dost dobře, stojí za hovno

Reagovat
Uwe háže buly

Ježiš to by bylo super, už by se dalo Bayernu zase fandit Ještě když koupí Pavarda a neprodají Boatenga..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal a Barella k nám...ven Vecino a Gagliardini a super Barella by vyrostl ve skvělého hráče vedle Vidala a Naingollana

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardini bude kdekoli jinde dobrý.

Inter je toxické místo.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Nuno čomes

Lavička je slabá.

Reagovat
Phillipinho

Nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, ze chtel Vrsaljko mermomoci jit. Podobne jako Carrasco, za ktereho se taky dostalo min nez kolik na soucasnem trhu stoji potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Santiago Arias

Reagovat
Phillipinho

Ja ho moc neznam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Juve/Milan agreed to swap Caldara/Bonucci on par [€40m].

Milan have also found the formula to sign Higuaín: a loan deal with an obligatory purchase.

Pjaca may also enter the negotiations.

The clubs need to reach an understanding with the players on wages.

Jestli toto udelaji, tak Ronaldo neRonaldo. Ja letos koncim.

Reagovat
Rybinho85

Ten swap by byl sen, ale vůbec tomu nevěřím. To prostě musí být blbost. Z vaší strany to nedává vůbec žádný smysl.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Visca el barca

Posedlost LM je blbá věc

Reagovat
Yanek

Vy jste hrozne hysterky. Jeden den je vse super, druhy den katastrofa. Proste pockejte jak se to vyvine, ne, urcite Marotta chce co nejlepsi deal.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

ty seš ale každopádně po nás, chlapče...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty si dnes zas vstal zlou nohou, alebo sa ventiluješ len tak priebežne? Najprv kúsok hore chytáš za slovíčka jedného milanistu, na ktorého úplne bezdôvodne vybehneš jak stará susedka, ktorej si práve zašpinil schody pred barákom, a teraz taká tvoja klasika od teba. Neviem, v čom som hysterka, zvyčajne reagujem až na "overené" mená ako v prípade Malcoma a určite tu 100krát nemením postoje o tom, aká bude sezóna a že jeden deň sme Majstri galaxie a druhý deň nás nechcem pozerať (proste platí to, že sme najlepší a najkrajší team vždy, všade a za každých okolností).

Reagovat
10

to asi mluvíš o sobě, ty stará sousedko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Ja proti Marottovi nic nemam, vim, ze jedna v tom nejlepsim zajmu.

Ale tentokrat se bojim o ten zajem. Myslim si, ze jdou all-in letos po CL. Z tohoto short-term pohledu to dava maximalni smysl. Leo by byl v Juve opet top (na rok, dva) a s Ronaldem v utoku.. tomu proste nahrava az moc okolnosti. Sere me (a ne jen me), ze se kvuli tomu obetuji 2 top talenti (Rugani, Caldara) z toho jeden k prime konkurenci. Jeste k tomu navic za takovyho hada, kterej loni delal vse pro odchod.

A co me sere uplne nejvic je ten pristup. AC pusti Lea jen za Caldaru a odmita Higuaina, Benatiu atd. Juventus je v pozici, kdy si ma diktovat, ne AC. Toto je klasickej Marotta, jde kazdymu na ruku a hned potom se na nej kazdej vysere a oskube ho jako kure.

Reagovat
Yanek

AC zas sere nepochopitelny pristup Bonucciho, ktery prisel pred rokem jako hlavni tvar a kapitan noveho tymu, a po roce si zacne vynucovat prestup timhle zpusobem. To je strasna kudla do zad, i kdyz jsem o nem nikdy vysoke mineni nemel. Jakoby to vystihovalo to, co se tam poslednich x let deje.

Takze Leonardo voli pravdepodobne trochu jinou taktiku, nez byt orezavatko ve stylu Fassoneho s Mirabellim. Aspon za tohle jsem rad. Ale i tak bych pockal na vysledek, treba to hostovani Higuaina mi financne moc dobre nevychazi. Budou tam kompromisy na obou stranach a porad bych se nedivil, kdyby vse krachlo. To by v tehle situaci bylo to nejhorsi.

Reagovat
Ragazzo d'oro

výměna Bonucci - Caldara je ok, ten Higuain mě i vzhledem k jeho mzdě dost děsí..

Reagovat
LesyJePan

To Juve chce Bonucciho. Keby tam nebol taky eminentny zaujem tak by si AC diktovat nemohlo. Nemôžeme cez mercato míňať viac ako zarobime, takže z toho mala musime vytazit co najviac. Navyše vás zbavíme Higuaina (mozno aj Pjacu).

Reagovat
Pinturicchio

Ne, Bonucci chce Juve a AC nechce držet trucujícího kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

#CaldaraNonSiTocca

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín za 60 do Chelsea, Benatia za Bonucciho kus za kus, Sturaro do Atalanty a konec mercata, víc už ani ťuk. #PraniOtcemMyslenky

Reagovat
Yzemi

snad to tak dopadne

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci ať zůstane v AC a vyžere si to do posledního sousta, had jeden... Ten se do Juventusu snaží nasrat tak zoufale - se divím, že mu to není trapný. Jak asi na něj lidi budou nahlížet? Vždyť se úplně připravil o důstojnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mě potěší vidět hráče, co opět nastartoval svou kariéru, která v Cirovo případě šla po odchodu z Turína bohužel od desíti k pěti. Angažmá v Laziu mu vyloženě sedlo a je super, že se chystá klubu splatit důvěru, kterou do něj vložili.

Reagovat
Rybinho85

Chtěl bych se zeptat, kde sledujete mercato? Jakým stránkám se dá relativně věřit?

Reagovat
10

https://gianlucadimarzio.com/

https://twitter.com/DiMarzio

https://twitter.com/AlfredoPedulla

tyhle dva dejme tomu, pokud tam zrovna nesdílí něco z jiných deníků

Reagovat
Rybinho85

Dík. Di Marzia znám, Pedullu omrknu.

Reagovat
Pettirosso

Pedulla letos urcite ne. Vetsina relevantnich zdroju se letos proti nemu obratilo.

Reagovat
olis

ja by som povedal ze toto leto je vela krat dost mimo aj Di Marzio, neda sa na nikoho spolahnut

Reagovat
10

Pedulla byl první, kdo přišel s Ronaldem...musíš to brát tak, že ty dva mají tak 30% úspěšnost, což je pořád 20x víc, než všichni ostatní

Reagovat
Pettirosso

Nebyl byl to nejaka ta spanelska tv El cosi (nasel bych, z hlavy nevim) a v Italii s tim prisel jako uplne prvni Tuttosport

Reagovat
10

Tuttosport to píše každý mercato už asi 8 let, tam si pak jen stačí vybrat

já to četl na VecchiaSignora.com, že s tím Pedulla přišel první současně s tím španělským zdrojem, psalo to tam víc lidí jako fakt...každopádně si u Pedully všimám vzestupu, myslím, že se s Di Marziem docela srovnal, zvlášť díky tomu, jak šel on dolů

Reagovat
blade115

Oni mají asi i větší úspěšnost. To, že se spousta jimi zmíněných přestupů nakonec neuskutečnilo, neznamená, že se o nich alespoň nejednalo. Nebo že o zmíněného hráče měl daný klub zájem. Hrozně špatně se taková důvěryhodnost hodnotí. Ale je fakt, že když Di Marzio řekne, že je něco "done deal", tak je vážně vždy na 100% hotovo.

Reagovat
Whitemedia

Pedullu úplně zničil Sarri, ten každý den celé dva měsíce oznamoval, jak je Sarri blízko a jak je to otázkou několika hodin..

Reagovat
smazaný uživatel

Tuttosport vyzerá po 100 rokoch ako kompetentné noviny

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucciho nechceme !!!!!!

Reagovat
LesyJePan

Ale Bonucci chcej Juve! ty vole on bude za debila uz aj u AC.

Bodaj by zo vyslo. Najhorsi kapitan historie AC.

Reagovat
10

ta situace kolem B týmů, o který všichni tak strašně bojovali, nakonec nejspíš skončí tradiční fraškou, protože svoje béčko do Serie C přihlásí jen Juve...údajně i AC ten úmysl nakonec opouští

Reagovat
Yanek

Vedeni AC uspesne maze vsechna rozhodnuti predchoziho managementu. Konkretne o tomhle Mirabelli nekolikrat mluvil. Podle me tam nejde o nic jineho, ale tezko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Banda tupců. No nic, hlavně že my se toho držíme. Může to jedině pomoct.

Reagovat
LesyJePan

Podľa mňa buduci rok sa nejake kluby pridajú a takto sa to postupne rozbehne.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Pinturicchio

Zmiz nebo tě sežere Higuaín.

Reagovat
Whitemedia

ten se chystá vyžrat Milán

Reagovat
Pinturicchio

Nedáváš tam těch smajlíků málo?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Pinturicchio

Snažíš se marně, nácek mě nenasere.

Reagovat
Whitemedia

Tak tohle už je ale křeč

Reagovat
Pinturicchio

Copak, nechutná vlastní medicínka, rádobynadhlede?

Reagovat
Whitemedia

Jsem netušil, že jsi z toho Bonucciho takhle v hajzlu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto co predvadzas už nie je ani ten radoby nadhľad.

Reagovat
Pinturicchio

Ty si dnes zas vstal zlou nohou, alebo sa ventiluješ len tak priebežne? Najprv kúsok hore chytáš za slovíčka jedného milanistu, na ktorého úplne bezdôvodne vybehneš jak stará susedka, ktorej si práve zašpinil schody pred barákom, a teraz taká tvoja klasika od teba. Neviem, v čom som hysterka, zvyčajne reagujem až na "overené" mená ako v prípade Malcoma a určite tu 100krát nemením postoje o tom, aká bude sezóna a že jeden deň sme Majstri galaxie a druhý deň nás nechcem pozerať (proste platí to, že sme najlepší a najkrajší team vždy, všade a za každých okolností).

Reagovat
Alberto Aquilani

hmm, ctrl c a ctrl v zvládnuté na jednotku

Reagovat
Pinturicchio

Díky, rádobynadhlede.

Reagovat
Alberto Aquilani

ale zas na druhú stranu, tvoj postoj mi je stále sympatickejší. Vlastne sa už ani nerobíš, že ho máš a normálne dávaš najavo aký si psychoš

Reagovat
Pinturicchio

Jeej, tohle tvoje rádoby sofistikované stírání a online vytváření psychologického profilu, priceless.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
mato Kreator

toko smajlov budes davat ked hazard skonci v Reale?

Reagovat
Whitemedia

Slyšel jsem no, že touhle dobou už je Hazard tutově v Realu za 130 mega..

Reagovat
mato Kreator

130 je malo nie?

Reagovat
Whitemedia

Je no, já jen reaguji na pár fanoušků Realu, podle kterých už byl Hazard 100% v Realu za pohodových 130 mega.. jinak teda cena pod 170 mega liber nebude

Reagovat
Pinturicchio

... s těma dvěma je ten rádobynadhled takový nedůvěryhodný.

Reagovat
Whitemedia

To není nadhled, to je upřímná radost z toho, že se Higuain začal spojovat i s jiným týmem a taky radost z toho, že tak trochu dostáváte ochutnat vlastní medicínu

Reagovat
El-Pistolero-68

Já jsem si včera říkal, kde se ve vás bere ten optimismus. Bonucci do Juve je podle mě tutovka, jde jen o to, koho za něj. V toho Caldaru pořád moc nevěřím, ale byl by to sen.

Reagovat
Furia Ceca

Jestli Marotta přivede zrádce - sice stopera v nejlepších letech, ale pořád zrádce - a odstřelí TOP talent, tak bude za kokota non plus ultra a úplně tím odstřelí jinak fantastický mercato.

Já nejsem proti trochu vám do začátku pomoct a poslat k vám třeba Sturara, Matuidiho nebo i toho Higuaína, ale prakticky darovat vám Caldaru? WTF?

Reagovat
Furia Ceca

A já jsem se včera taky nemusel tak odstřelit - měl bych dneska bohatší slovní zásobu...

Reagovat
El-Pistolero-68

Higuaina bych celkem bral, Sturara s Matuidim neee. To uz radsi toho Benatiu, polud by nevysel Caldara. Pry se o nej ted zacla zajimat Chelsea, tak mozna nakonec fakt budete sponovat cenu s nama a pak jeho i Higuaina prodate do Londyna.

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme, no. Kdybychom měli toho Higuaína prodanýho, tak už bych si přál konec mercata... Takhle to pořád nemáme kompletní.

Reagovat
El-Pistolero-68

O jednoho z dua Rugani - Caldara přijdete podle mě určitě. Koho bys obětoval raději?

Reagovat
Furia Ceca

Ruganiho.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Benatiu, klidně i Barzagliho.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Yzemi

Ne

Reagovat
Pinturicchio

Neser, kua.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pipo123

Tak Cataldi aj Di Gennsro pojdu prec, na ich miesto pride Badelj, Skoda ze Danilo nedostal pod Inzaghim poriadnu sancu. Correa bude jeba, verim mu, 20 milionov za hraca zaplatil Lotito iba raz. Ocakavania budu od neho obrovske

Reagovat
rossoneri89

ako hodnotis Di Gennara?? .... nas odchovanec a udajne talent este v mladych casoch

Reagovat
Pipo123

Moc nehral, neustále mal nejaké zranenia

Reagovat
Alberto Aquilani

1 gól v LA Lige a ma byť "jeba"?

Reagovat
Pipo123

Verim mu, pozri na Alberta ako sa rozohral, Seria A je ľahšia sutaz

Reagovat
cresposuper

Vsak v Serii A nic extra nehral

Reagovat
Pipo123

Ja si na neho moc nespominam, to ale nevadi. Simone mu nejake miesto najde

Reagovat
cresposuper

Ak nikto neodide, tak je to jasna lavicka

Reagovat
Pipo123

Neviem čo si o tom prestupe myslieť, Lazio nedáva za nikoho 20 mega, mohli mať Gomeza, ale radšej kupujú drahšieho Correu a na lavičku to je drahá posila

Reagovat
olis

Sabaly nepride, nepresiel zdravotnou prehliadkou a vraj bude musiet ist na operaciu s kolenom, ak je to pravda tak v Bordeaux musia byt dobry amateri, na Ariasa sa medzicasom zameralo Atletico kedze Vrsa ma ist do Interu, nakoniec budeme radi ak pride Darmian za 20 alebo este lepsie nejaky traged typu Montoya

Reagovat
blade115

Zappacosta je k mání.

Reagovat
Whitemedia

A kdo pak bude náhrada za Azpiho? Je jasný, že Azpi zvládne odehrát všechno, ale i tak se náhrada hodí, i když je to jenom Zappa..

Reagovat
blade115

Tak není to priorita, ale časem by mohl přijít někdo, kdo i vypadá jako fotbalista...

Reagovat
Whitemedia

že bychom k všem těm posilám, které potřebujeme a nejsme je schopni získat, přidali ještě pravou obranu?

Reagovat
blade115

A tak my v tuhle chvíli potřebujeme "jen" ty křídla no. Logicky je to teda jediná pozice, kde nejsme s nikým spojováni. Ale hlavně že se jedná o všemožných zbytečných Higuaínech.

Reagovat
olis

co takto si to ist riesit inde?

Reagovat
Whitemedia

a proč?

Reagovat
olis

tak uz len to ze sa pytas hovori za vsetko...

Reagovat
Whitemedia

Jestli ti vadí, že se na stránkách ef v diskuzi neřeší jen a přesně to, co bys očekával, tak si rychle zvykej

Reagovat
The Krupy

Reagovat
El-Pistolero-68

Další posilou AC Milán by se mohl stát Bernard, kterému vypršela smlouva v Šachtaru Doněck. Podle Il Giorniale je pro něj nachystaný 5letý kontrakt s příjmem 3 M ročně.

Reagovat
Furia Ceca

Toho chtěli nějaký angličani, ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

Chelsea, no.

Reagovat
Whitemedia

To byste byli moc hodní, kdybyste si vzali Bernarda i Higuaina

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak pro nas by to byly slusne posily.

Reagovat
El-Pistolero-68

I kdyz dat Brazilci ze Sachtaru 5letou smlouvu...

Reagovat
Furia Ceca

Brazilci ze Šachťaru jsou většinou kvalitní... Mají v sobě tu typickou brazilskou hravost a zároveň jsou zocelení - narozdíl od Brazilců, co jdou z Brazílie do TOP 4 ligy přímo.

Ale je fakt, že na to, jakou pověst talenta měl, tam zůstal na můj vkus docela dlouho... To taky nemusí být dobrý znamení.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě ukázal že to nebude nikdy žádný hráč jako je třeba D.Costa. Potenciál měl větší.

Reagovat
El-Pistolero-68

Já narážím na Luize Adriana u nás.

Reagovat
Furia Ceca

V kolik dneska hrajeme s Benficou?

Reagovat
Furia Ceca

Mám pocit, že je to v 6

Reagovat
Hans82

v 19:00 dejte pak naky link dik

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
smazaný uživatel

Kurzy na Scudetto:

Juventus 1,45

Neapol 7 (minulý rok to bolo 4)

Inter 8,5

AS Rím 10

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď pôjde Scudetto späť kam patrí

Reagovat
svkmd

opäť do JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Adekvátní kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A by mohla byt kruto zaujimava tuto sezonu

Reagovat
LesyJePan

Takže kolko percentnu šancu dávate tej výmene (Bonucci - Caldara) ?? Len chcem vediet ci to vidim realne iba ja

Reagovat
Furia Ceca

Já tomu bohužel dost věřím... 80 %

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
snuff24

inu to by byl celkem fail ze strany Juve ne?

Reagovat
LesyJePan

Tak oni si idu tento rok pre LM a Marrota staví očividne všetko na tu kartu. Nám by tým dealom ohromne pomohli.

Reagovat
svkmd

dufam že je to iba zlý sen

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
10

10%

Reagovat
10

aby to nebylo špatně pochopeno, ten smajlík je kvůli tomu, že to je i tak dost...byl by to fail jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci trollí na pána od Maxa sa predsa len niečo naučil

Reagovat
Pipo123

https://www.football-italia.net/125469/lazio-confirm-badelj-correa

To bolo teda rýchle, dobrá robota od Tareho. Záloha bude našlapaná, už len získať niekoho do útoku a ešte jednu poriadnu posilu do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

NZonzi do Rima. 25 mil Euro + bonus. Este jedneho z dvojice Bailey alebo David Neres a budeme brutalny. Forza Roma

Reagovat
Alberto Aquilani

to píšu len nejakí Španieli a Mangiante, navyše sa spomína, že treba najprv predať Gonalonsa, čiže je to tak na 2-3%.

Reagovat
smazaný uživatel

Už má prý zájem i Everton :D

Reagovat
Houfi

Odmítnul i Everton, jestli nepřijde NZonzi kvůli tomu, že si Gonalons postaví hlavu a neodejde tak mi trefí...nehledě na to, že přišel za 5 mega a prodá se za víc jak dvojnásobek

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem nějakou statistiku, v těch 10 nebo kolika zápasech, co nastoupil, jsme měli vc získaných bodů na mač než ve zbytku bez něj, bylo to proti vesměs slabším soupeřům, nechci malovat čerta na zeď, ale je možné, že ho budeme na hřišti vídat, často

Reagovat
Whitemedia

Bailey bude stát hroznou dardu

Reagovat
smazaný uživatel

Baileyho už prý ocenili na 100 míčů v Bayeru.

Peres, zdá se, není o nic horší než Malcom, ale Ajax za něho dal 12, ted měl ještě lepší čísla než Kluivert i Malcom.. to bude i víc než 40 mega..

Nzonzi poslouží dobře, Dani dostane odpočinek, který potřebuje.

Reagovat
Houfi

To je starý info, Leverkusen chce 50 milionů

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, i tak je to darda, kterou bychom neměli za hráče dávat, nákupy by měli vypadt jako u Cengize nebo Kluiverta.

Reagovat
Houfi

Já s tím souhlasím, ale na druhou stranu všichni ví, že odešel Alisson za paletu, k tomu loňská účast v LM taky něco přinesla..pokud budeme chtít top mladého hráče jako jsou do teď zmiňovaný Bailey, Neres nebo třeba Chiesa a Pulišič tak zkrátka budeme muset dát těch 40 - 50 mega bohužel celkově ten trh jde touhle cestou a já pochybuju, že AS bude jedním z mála, komu se bude do nekonečna dařit kupovat největší talenty za 15 mega

Reagovat
Alberto Aquilani

Chiesa stojí teraz minimálne 60, Pulisic neviem, ale kedze ho chce Liverpool tak to menej jak 75 nebude ( ). To sú už hrozne veľké sumy na Rím. Tých 40 vzhladom na to, že sa pred rokom za to priviedol Schick je ešte s privretými očami OK.

Reagovat
Houfi

Monchi stejně víc jak těch 40 podle mě za nikoho nedá, takže přijde ten, kdo bude za tyhle peníze ke koupi, případně nějaká hráčská kompenzace tam ještě může být..i když vlastně nevím koho bych z těch hráčů do ofenzivy oželel

Reagovat
smazaný uživatel

Chiesa i Pulisic jsou mimo naše možnosti, jak říká Alberto.

40 za Schicka je pro mě OK, protože dříve než je zaplatíme, bude za nás sázet fíky a zaplatí se.

Pokud teď za někoho vysolíme takvé prachy jednorázově, musí okamžitě přinést výsledky. Produktivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brutalny a este aj tvrdo

Reagovat
wiggum

Dobře Buffon.

Reagovat
Pipo123

Namiesto toho aby Lotito vytvoril B.-cko Lazia tak ide investovať do Bari ktoré bude hrať 4 ligu, nechápem

Reagovat
Pinturicchio

Ooooooo, to byl banán.

Clemenzaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ máme krutú bilanciu v prípravu - 5 zápasov a len jediná výhra

Reagovat
lnterista

To mas jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Minule celú prípravu vyhrali a bolo to k...

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže tá forma sa preniesla aj do ligy a vyhrávali sme jeden zápas za druhým, avšak zlom prišiel po zápase s Frosinone, resp. Juventusom.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď by sme to počítali do zápasu s Juventusom, tak v 15.kolách sme neprehrali ani raz a vyhrali sme 12 zápasov a 3 remizovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážal som na to, že sa psychicky zlomili. Teraz sa možno psychicky zlomia v príprave a potom budú drtiť každého

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nepodstatné

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotenie hráčov po zápase s Chelsea:

Handanovic 6,5

DAmbrasio 5,5

de Vrij 6,5

Skriniar 6

Dalbert 6

Gagliardini 6

Asamoah 7

Emmers 5,5

Candreva 6

Politano 6,5

Icardi 6

Náhradníci:

Ranocchia 6

Karamoh 6

Roric 6

Martinez 6,5

Reagovat
svkmd

Asamoah

Reagovat
celestial-

Ešte by to chcelo niekoho miesto Candrevu a bol by som spokojný. Martinez vyzerá v útoku, žeby mohol byť fajn. Pokiaľ neodíde Perisic sme asi komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to chce ještě toho středního záložníka a pravého obránce.

Reagovat
celestial-

Všade čítam, že Vrsaljko je dohodnutý, s ním už rátam. Stredný záložník by bol fajn, ale s mien čo sa spomínajú nadšený nie som :/

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

stejně hrozný kolik "next big thing" hráčů ročně kupujeme a zatím jsme "vyprodukovali" jenom - jakž, takž- Keana

Reagovat
brenk

na druhú stranu veľa z nich sa použilo v rôznych dealoch a pomohlo pri vyjednávaní prestupov alebo sa predalo so ziskom...

Reagovat
Airus

Napriklad? Staci neco z poslednich 4 let a byl to opravdu major prestup. Ja si nic markantniho nevybavuju

Reagovat
brenk

no ja práve vravím, že major prestup tam nebol, ale rozhodne si nemyslím, že sme na týchto obchodoch stratoví, stačí si pozrieť súčasnú hodnotu Ruganiho alebo kľudne aj Sturara... ďalej Mandragora keby sa aj nepresadil, tak sme ho predali za 20 plus naňho máme odkupku a tak nejak celkovo som myslel, že pre menšie kluby sú tieto talenty cenným vyjednávacím artiklom, ktorý môže pomôcť dohodnúť prestupy

Reagovat
Airus

Ja hlavne myslim hrace co sli prez rezervni tym. Ne Pogby, Comany a Bentancury

Reagovat
brenk

jo, to potom kazdy hovorime o nieco inom

Reagovat
10

je to opravdu smutný, že takovej tým za posledních 20 let vychoval pro top fotbal relativně hodně málo hráčů (Marchisio, Giovinco, Lapadula, Mirante, De Ceglie...a dejme tomu Romagna)

Reagovat
Airus

A kdyz uz to vypada nadejne : Lirola

Tak se odstreli do jineho tymu za pakatel ktery ani nepotrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se v naší mládeží dělá špatně.A to hodně špatně.Na to kolik peněz tam investujeme.Mají tam ty nejlepší podmínky, trenéry bývalé hráče jako Grosso..a žadný mladík se není schopen dostat do Áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejné u všech předních klubů, snad až od Atalanty níže se občas podaří někoho zařadit, právě i proto, že ti kluci prostě nejsou lepší než průměrní.

Vrchní 4-6ka si prostě nemůže dovolit nasadit mladého juzka, musel by válet stylem messi, Ronaldo zamlada.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pinturicchio

... nebo Busquets, Iniesta, Xavi, jenže generace jako tahle barcelonská už se nemusí povést nikdy nikomu.

Reagovat
10

že se neprosadí v Juve je normální, nad tím by se nikdo tolik nepozastavoval, přestože ten počet je i tak tristní...ale oni nehrajou pořádně ani v týmech Serie B

AS má v áčku několik hráčů ze svojí produkce, v Serii A máte tak 20+ hráčů, AC je na tom podobně...ostatní jsou na tom celkem žalostně

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítej DDR, Flo byla kapitán Primaverry coby ofenzicní záložník a kdyby nedostal v Crotone šanci na pravém beku hned v první sezoně hostování a pak si ho nestáhl Zdenek, nmožná by se nikdy nevrátil.

Pelle taky vyčníval a měl štěstí, že mu dal DIFra šanci a teď si ho vytáhnul zpět do Říma. Jinak je to nula nula nic. Snad se Capradossi vykope na 3.-4. stopera, ale taky to zatím nevypadá.

Ostatní v lize OK, ale výše se nikdy neposunou. Střed tabulky a níže. Na to, že máme s papa De Rossim a Brunem dlouhodobě jednu z nejlepších primaverr, nic moc.

Reagovat
mato Kreator

Gonzalo Higuain and his agent will be in Italy today, amid discussion over the Juventus striker’s future.

The Argentine international has been linked with both Milan and Chelsea, and it appears the Bianconeri are willing to sell him.

Higuain is expected back at training tomorrow, and both he and his agent, brother Nicolas, will be in Italy today.

Sky reports that there will be talks over Pipita’s future, but he doesn’t want to leave Turin and will only do so if he gets a higher salary elsewhere.

dufam to padne na prachoch Ac mu tolko neda a bude po nocnej more Caldera>Bonucci

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Lautaro bude hrozná mrda. Včera si tam pěkně hrál s obranou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si pomyslím koľko stál Gabigol a aký mal hype oproti Lautargolovi

Reagovat
celestial-

Ono to môže byť aj hlavou. Prišiel ako frajer a chcel aby mu všetci nohy bozkávali. Z takého niečoho sa len tak nedostane, keď narazí na to že sú konkurenti zďaleka lepší a nemá vôľu pracovať na sebe, aby to zmenil.

Reagovat
snuff24

Měl jsem nulová očekávání při jeho příchodu, každopádně teď jsem celkem zvědav co nám borec ještě předvede btw řekl bych, že i Karamoah se dost zlepšil a mohl by to být náš černej kůň a to doslova

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele