Iličić se po dvanácti letech vrací domů, opět oblékne dres Mariboru

05.10.2022, 17:08
Aktuality
Velkou posilu pro nadcházející roky získal Maribor. Domů se vrací Josip Iličić, ofenzivně laděný záložník koncem srpna uzavřel své dlouholeté působení na Apeninském poloostrově a nakonec se vrátil domů, se staronovým zaměstnavatelem uzavřel smlouvu platnou do června 2025...

Iličić v srpnu 2010 přestupoval z Mariboru do Palerma a v Itálii nakonec strávil dvanáct let, v jejichž průběhu vedle sicilského celku hrával i za Fiorentinu a Atalantu. Za celek z Bergama zvládl celkem 173 zápasů a pochlubit se může vynikajícími statistikami, vstřelil totiž 60 branek a na dalších 44 gólech se podílel přesnou finální přihrávkou.

V uplynulých sezonách ovšem měl 34letý fotbalista problémy se zraněními a na jeho psychice se výrazně podepsaly deprese, s nimiž bojoval. Opakovaně vypadl ze sestavy a přestal figurovat v plánech Atalanty, s níž se koncem srpna dohodl na rozvázání spolupráce.

Maribor má v tuto chvíli co napravovat, vůbec se mu nepovedl úvod sezony a z prvních šesti zápasů vytěžil jenom čtyři body. Aktuálně táhne sérii šesti duelů bez prohry, v tabulce se posunul na průběžnou čtvrtou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Reagovat
GrimeBaller98

Snad jeho bývalá stará skončí na ulici jak bezdomovec. Svine největší

Reagovat
smazaný uživatel

ona nemůže za to, že její starej měl malé čůro

Reagovat
Remt

měl? ono mu vyrostlo uz? nebo uz ho nema vubec?

Reagovat
Rudnevs

Jak to vlastne bolo? Ona ho podviedla, z coho on mal depresie a v podstate tym to s jeho karierou na vysokej urovni skoncilo? Ilicic bol vzdycky sympatak, moc ma mrzi, ze si niecim takym musel prejst.

Reagovat
smazaný uživatel

Jela domů do Slovinska a on ji chtěl udělat překvapení a romantický víkend, dětem sehnal chůvu a když přijel domů a chtěl ji překvapit, tak je viděl jak spolu šuka** v jeho dresech a jeho bývalka u toho řvala, že šuká lépe než její manžel hraje fotbal... Tak z toho má dlouhodobé deprese

Reagovat
Rudnevs

Fuh.. nechce sa mi hladat, ci to je pravda, ale pokial ano, tak nemam slov. Ten disrespect, to je nieco neskutocne. Realne by ma zaujimalo, ci aj on ju nejako zranil alebo preco takto konala, lebo toto sa mi fakt az nechce verit. Ako to bolo naozaj, sa asi uplne nikdy nedozvieme, ale tato verzia je teda sialena, to musi byt riadna bitch.

Po kazdom gole vraj ukazoval srdiecko pre svoju zenu. Chudak chalan…

Reagovat
PBLead

kurva no

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ty dresy byly aspoň vyprané.

Reagovat
Elliasson

Někde jsem četl, že za jeho depresemi je úplně něco jiného. Prý to byl strach z pandemie a bál se, aby pandemie nepostihla tolik lidí jako válku o Balkán. Ale to jsou jen spekulace, nicméně verze s milencem je šílená.

Reagovat
Pasha

Sviňa. Nič to, karma ju dobehne, skôr či neskôr.

Reagovat
GjøvikFF

Návrat krále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele