Ideální sestava 2. kola ruské ligy

24.03.2008, 17:31
Aktuality
Fotbalový server soccer.ru vybral jedenáct nejlepších hráčů 2. kola ruské Premier Ligy. V ideální sestavě nechybí slovenský útočník Martin Jakubko, který se v duelu s Těrekem Groznyj blýskl dvěmi brankami.

Stipe Pletikosa (Spartak Moskva) - Alexandr Anjukov (Zenit Petrohrad), Ivica Křižanač (Zenit Petrohrad), Alexei Berezuckij (CSKA Moskva), Ruslan Nakušev (Saturn) - Miloš Krasič (CSKA Moskva), Antonij Tymoščuk (Zenit Petrohrad), Igor Semšov (Dinamo Moskva), Juri Žirkov (CSKA Moskva) - Martin Jakubko (Saturn), Peter Odemwingie (Lokomotiv Moskva)

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele