Ibrahimović zůstává v USA, s Galaxy podepsal novou smlouvu

18.12.2018, 19:37
Aktuality
Zlatan Ibrahimović oficiálně ukončil spekulace o možném návratu do Evropy. O zkušeného švédského útočníka se zajímal Real Madrid a zajímavě vypadal jeho návrat do AC Milán, fotbalista se ovšem rozhodl pro setrvání ve Spojených státech amerických a rovněž rok 2019 stráví v Los Angeles Galaxy...

Již 37letý Ibrahimović za sebou má angažmá v Malmö, Ajaxu, Juventusu, Interu Milán, Barceloně, AC Milán, PSG a Manchesteru United a do zámoří zamířil letos v březnu. V tuto chvíli mu dobíhala smlouva, s vedením se ovšem dohodl na podmínkách nového kontraktu a dnes došlo k jeho podpisu.

"Moc nás těší, že jsme se Zlatanem podepsali nový kontrakt, díky němuž v našem týmu stráví rovněž sezonu 2019," oznámil generální manažer Dennis te Kloese.

"V loňské sezoně ukázal svou cenu a těšíme se na to, že dres našeho klubu bude oblékat rovněž v příštím roce. Se Zlatanovým návratem se v průběhu celé sezony budeme nadále zlepšovat jako tým," raduje se.

Ibrahimovićovi se první rok v Major League Soccer po individuální stránce povedl, v 27 zápasech základní části dal 22 branek a u dalších deseti zásahů svého týmu asistoval. Spokojen už nemohl být s výsledky, jeho zaměstnavatel se totiž neprobojoval do playoff a sezona pro něj skončila už v základní části.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
HullCity

Snad se ještě vrátí do Malmo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

takovej lempl Leoš musel hodně brečet, aby ho Pepek odstavil

Reagovat
Free_player

no brečel rozhodně míň než co tu předvádíš ty

Reagovat
luismiksak

No je to logicky ...

V Evropě by to už neslo na top úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Se porve s Ondráškem a Villou o krále střelců

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele