Hvězdy v Mnichově - AUDI CUP 2009

29.07.2009, 17:20
Aktuality
Na konci července se v mnichovské Allianz Aréně chystá jedinečné setkání nejlepších klubů planety - v Bavorsku se bude konat AUDI CUP 2009. Mezi účastníky pochopitelně nechybí Bayern Mnichov, společně s ním budou o celkové prvenství usilovat rovněž Manchester United, Boca Juniors a AC Milán...

Vyprodaná Allianz Aréna opět ožije skvělou atmosférou a jména pozvaných mohla být jen stěží prestižnější. V prvním semifinále na sebe ve středu 29. 7. narazí šampion argentinské ligy Boca Juniors a finalista posledního vydání Ligy mistrů Manchester United.

Argentinci přijedou do Mnichova i se svojí největší hvězdou. Juan Roman Riquelme hrával za Barcelonu a Villarreal. Tentokrát se ale představí v dresu, ve kterém končil svojí bohatou kariéru Diego Maradona. Soupeř z Manchesteru sice v létě přišel o jednu ze svých největších hvězd, stále jich ale v kádru zůstává více než dost. Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Dimitar Berbatov a spol. mají před sebou v nadcházející sezóně těžkou obhajobu ligového titulu a boj o třetí finále Ligy mistrů v řadě.

Večer bude patřit druhému semifinálovému utkání. Nejúspěšnější německý klub Bayern Mnichov se střetne s italským fenoménem AC Milán. V sestavě Rossoneri by kromě brazilců Pata s Ronaldinhem neměl chybět ani český reprezentant Marek Jankulovski.

O den později je na programu zápas o třetí místo a vyvrcholení turnaje v podobě finále, které se uskuteční od 20:45.

Všechny duely můžete v přímém přenosu sledovat na stanici SPORT TV.

Program utkání na Sport TV:
29. července 18:30 hod - 1. semifinále Boca Juniors - Manchester United
29. července 20:45 hod - 2. semifinále Bayern Mnichov - AC Milán
30. července 18:30 hod - zápas o třetí místo
30. července 20:45 hod - finále

Autor:

Komentáře (311)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele