Hušbauer se po třech a půl letech vrátil do Česka, upsal se Příbrami

14.07.2023, 21:19
Aktuality

Bývalý reprezentační záložník Josef Hušbauer se po návratu z angažmá na Kypru stal hráčem druholigové Příbrami. Středočeský klub na svém webu oznámil, že s třiatřicetiletým fotbalistou podepsal smlouvu, její podmínky nespecifikoval.

Hušbauer se do Příbrami vrací po 13 letech, v jejím dresu v sezoně 2009/20 odehrál 22 prvoligových zápasů a vstřelil čtyři góly. V nejvyšší domácí soutěži získal titul se Spartou, v jejímž dresu se stal v mistrovské sezoně 2013/14 králem střelců, a další tři se Slavií; s oběma pražskými kluby získal i domácí pohár. Hrál i za Viktorii Žižkov a Baník Ostrava, v lize má bilanci 282 startů a 62 branek. V zahraniční působil v Cagliari, Drážďanech a v kyperských klubech Famagusta, Karmiotissa a naposledy v druholigové Ypsoně. Na kontě má také 21 reprezentačních startů a jeden gól.

"Příchodem Pepy se výrazně zkvalitní naše řady a přijdou potřebné zkušenosti, ze kterých může náš mladý kádr jen těžit. Věřím, že bude lídrem mužstva na hřišti i mimo něj," řekl Jan Starka, ředitel příbramského klubu, který v roce 2021 sestoupil do druhé ligy a letos z třetího místa v tabulce neuspěl v baráži o postup mezi elitu na Pardubice.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
monty25

Tak to bude ve 2. kole FNL pikantní návrat na Žižkov...

Reagovat
Bakary3

To jo, to budou před zápasem obří nepokoje, budou se pálit jeho dresy a hodí po něm prasečí hlavu jak po Figovi

Reagovat
monty25

Těším se po roční pauze konečně na pořádnou soutěž, tak mi to přej.

BTW: Hušbauer byl zamlada na Žižkově můj oblíbenec, bohužel to bylo zrovna v době, kdy Viktorka sestoupila z 1. ligy a pak už se tam vrátila jenom na jednu sezonu.

Reagovat
Bakary3

Ja ti to přeju, jen si myslím, že v tom zápase to za pikantní budeš považovat jen ty

Reagovat
monty25

Už si skoro připadám jako pamětník, že pamatuju Hušbauera na Žižkově...

Reagovat
FKVZLFC

Když ve Viktorce v 17-18 letech začínal, byl to obrovský talent, tehdy to byl spíš takový chodič a chrastítko a minimálně mezi fandama pod vysílačem panoval názor, že až zesílí a zrychlí, bude to hvězda první kategorie a reprezentant. Kámoši-fans acs a sks se mi smáli, když jsem o něm básnil...

No nakonec sice zesílil i reprezentoval, ale ta rychlost, ta snad šla celou dobu jen níž a níž

Reagovat
fabec1222

Zajímalo by mě, z čeho ho zaplatí To bude jak Hubschman, že bude ještě rozesílat výplaty všem ostatním

Reagovat
Sosi

Huškurva? Vyloučeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže fandíš Baníku Ostrava?

Reagovat
Sosi

Nee, proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníci používají to "Huškurva", tak jsem si zadedukoval

Reagovat
Sosi

nene, já to říkám proto, že se choval a vystupoval jako arogantní blb vždy

Reagovat
John Obi Mikel

WTF

Reagovat
Coutinho10

když odešel, říkal jsem si, jaký to bude, až se vrátí do český ligy a bude hrát proti nám...čekal jsem nějakou Boleslav či Jablonec nebo Budějovice, ale ona to je 2. liga, takže mimo Mol Cup na něj narazit ani nemůžeme

Reagovat
M.Vaza

Tvl teprve 33

Reagovat
Coutinho10

stejně nikdy nezapomenu, jak se upekl přestup k nám ze Sparty a zdravil nás, fanoušky SKS jako pán během Vánoc či Novýho roku z New Yorku

Reagovat
Prometheus

Neskutečný příběh

Reagovat
Coutinho10

jo, to byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele