Hull přišel do konce sezóny o Gardnera

23.03.2009, 21:09
Aktuality
Hullu City v boji o záchranu nepomůže Anthony Gardner. Obránce anglického klubu si v úterním čtvrtfinálovém utkání FA Cupu proti Arsenalu způsobil neobvyklé zranění zad, které ho vyřadí ze hry minimálně na tři měsíce.

"Rentgen odhalil, že Anthony má na páteři čtyři zlomené obratle. Pro fotbalistu to je neobvyklé zranění, po odpočinku a zotavení bude zpět na předsezónní přípravu," uvedl manažer Hullu Phill Brown.

Gardner byl v této sezóně na marodce již tři měsíce, když měl poraněné stehno, od srpna loňského roku, kdy do týmu nováčka Premier League přišel z Tottenhamu, tedy absolvoval pouhých osm zápasů.

"Anthony byl velmi nešťastný, je to pro něj těžké. Lidé se již ptali, zda to může psychicky zvládnout. My si určitě myslíme, že může," věří Brown, jenž dodal.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 zlomene obratle

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk má fakt nehorázný pech :(

Reagovat
smazaný uživatel

to sem jeste nevidel no

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzuté. Obrana je v háji a třeba by pomohl. I když je to hlavně tím, že soupeři jednoduše přecházejí přes střed a obrana ja potom přetížená - takže v háji. Mno, mrzuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, aby to vydrželo ještě se SAFC a pak si třeba fukarujte dyně na Palavě...

Reagovat
smazaný uživatel

auu.....preju brzke uzdraveni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele