Hull nezačal špatně, Brown i tak bude hledat posily

15.08.2009, 18:44
Aktuality
Hull se loni až do poslední chvíle zachraňoval v Premier League, úvod sezony mu ale vyšel skvěle a překvapit mohl i dnes odpoledne. Loňský nováček byl blízko k zisku jednoho bodu ze hřiště Chelsea, nakonec odešel poražen 1:2 brankou z nastavení. Manažer Hullu Phil Brown i přes nadějný start ví, že je třeba posílit...

Hull vedl 1:0 od 28. minuty poté, co se prosadila nová posila Stephen Hunt. O devět minut později vyrovnal Drogba, tentýž hráč pak v nastaveném čase zařídil výhru Blues.

"Jsem samozřejmě trochu zklamán, ale odvedli jsme dobrou práci. Hráli jsme zde lépe než loni, kdy jsme získali bod," řekl Brown po zápase.

Hull rozhodně ještě neskončil s posilováním pro letošní sezonu. Do obrany by mhl přijít obránce Celtiku Andreas Hinkel, prioritou pro Browna je ale jeden útočník, kterým by se mohl stát Alvaro Negredo z Realu Madrid. "Snažíme se získat jednoho prvotřídního hráče s číslem devět. Snad se nám to podaří ještě před zápasem s Tottenhamem," věří Brown.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Browna mi je líto i když fandim Chelsea na druhé straně je tam Hunt tak mě porážka těší 3-krát tolik i když nebyla přesvěčivá. Negredo by se mi tam líbil, ale má na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je taky líto mnoha věcí...čmeláku i přírody, leč lítost do PREMIER LEAGUE nepatří !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu proč je na titulku někdo, kdo minulý rok bojoval o záchranu. Myslím, že za pozornost zaslouží jasně vhozená rukavice ManCity.

Reagovat
ManUnited

Chelsea si podle mě dnes nezasloužila vyhrát, doufám že Hull ještě někoho přivede a nebude muset letos hrát o záchranu.

Reagovat
Mimalu

nezaslouzila vyhrat?? uprime za ten total beton co predvedl hull si nezaslouzili vyhrtat spis oni

Reagovat
ManUnited

Remíza by byla spravedliva

Reagovat
Mimalu

nemyslim si ze za 1 strelu na branu za zapas si zaslouzili bod

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jedině proto, že to bude tvé zbožné přání zítra...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas - proti zdi se těžko hraje natož vyhrává - jsem zvědav co předvede man v prvním kole.

Reagovat
Sarlin

Kouknu na tvůj nick a hned tvůj přispěvek pochipím

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se rozehrává a bude si džet svůj standart...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal - everton 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zatím první zápas, ale ten kdo nevěřil mým slovům o vzrůstající síle Arsenalu, tak snad ho dnešní koncert v Liverpoolu na Evertonu trošku vyvedl z míry

Reagovat
$dolar$

A proc stahnul Hunta mi nekdo vysvetli?

Reagovat
Chazy

Taky nepochopim, hral fantasticky

Reagovat
$dolar$

Neprehanel bych, je to hovad°, ale byl dobrej

Reagovat
Chazy

Nevidim jediny duvod, proc si to o nem myslet, hral fantasticky.

Reagovat
tomasinho

zadny hovad to neni, je to skvely zaloznik, ktery nechtene zranil ceskeho golmana tak z neho fandove chelsea delaji zver, pritom oni sami by v te situaci asi tezko v take rychlosti zabranili tomu stretu, hunt si tohle nezaslouzi, dneska hral skvele, byl nejlepsi hrac na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

když někomu prokopneš lebku, tak by ses mu mohl jít hned aspoň omluvit, ale on dělal jako by se nic nestalo... při klavlifikaci s Irskem taky skočil do Poláka jak blázen...

Reagovat
tomasinho

to z neho nedelea "hovada" jak napsal dolar, tak asi byl v soku no jezis, vsichni delate chytre doma z gauce a nevite, co byste udelali v tom momentu vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěně prorazit někomu lebku? Ta věta sama o sobě nedává smysl...

Reagovat
tomasinho

co na ni je nesmyslne? Ty myslis, ze to udelal umyslne?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý dospělý člověk má v sobě pud sebezáchovy. Čím víc inteligentní je - tím ho má vyšší. Například Lampard je typem inteligentního hráče. Hunt jím není a nikdy nebyl. Inteligentní člověk chápe důsledky svých činů a dokáže v poměru riziko vs. vlastní prospěch vyhodnit stuaci tak, aby neohrozil život svého druhu. Tím se liší lidé od zvířat a tak velký rozdíl mezi nimi v Premier League je.

Reagovat
tomasinho

o cem to meles? ty by ses dokazal vyhnout mu v takove rychlosti? a ty znas lamparda hunta osobne, ze vis, jaci jsou? treba ten tvuj milovany frankie muze byt taky pekyn vul a ani o tom nevis, mluvis naprosto z cesty, radsi se jdu fandit Tsongovi at vypraska guffyho

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že tvá inteligence asi také nebude tak daleko od té Hunta....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
salami

Já jsem zase nikdy neslyšel o tom, že by se Hunt učastnil bitek v hospodách a dělal bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne..

Reagovat
smazaný uživatel

anebo snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je snad jasné o co tu jde....

Reagovat
salami

já bych ho teda jednoznačně neodsuzoval(Hunta),určitě do toho nešel s umyslem a prostě se stalo,bojovnost i přehnaná nemusí souviset s inteligencí hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamaprd by do toho ale už takhle nešel......chápeš? Má to prostě víc srovnaný v hlavě bojovnost a zdravej rozum by měl jít ruku v ruce....

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard:O)

Reagovat
Mimalu

kdyz do nej vletel cech mel uz dobrych 10m od nej balon takze do toho sel ze souboj prohraje, v pohode mohl u hnout nebo preskocit a zvire je to take proto ze nesel cecha navstivit do nemocnice coz vrchol hyenismu kdyz ho mohl s trochou ''stesti'' zabit

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že patřím mezi vyhynulý druh...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Huntův styl je takovej, že ten souboj dohrál, ikdyž už byl zdánlivě ztracenej, to je prostě způsob jeho hry a bez takovýho přístupu by ted třeba hrál za horní dolní. Tak prostě jednou trefil do hlavy Čecha, ten to díkybohu přežil, takže se můžeš uklidnit a nedělat tady z Hunta zvíře, nebo co to tu plácáš. Můžu tě ujistit, že Hunt toho dokázal v kariéře daleko víc, než jen nešťastně zranit Čecha, ale o tom, že je to taky skvělej fotbalista, už se bohužel v českejch médiích nikdo nezmiňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej fotbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

V Readingu byl jasně nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading...kolikatý je v tabulce PL - nemohu ho najít?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobří hráči nemusí hrát jen v nejvyšší soutěži, ale chápu, že tvůj rozhled je hodně omezen

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentuješ mi týmem co ani nehraje Premier League...to je fakt směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ale bavím o hráči, kterej Premier league v současnosti hraje. Jen jsem napsal, že v Readingu byl nejlepší. To přece neznamená, že když Reading sestoupil, že Hunt není super hráč. Podle tvé teorie by pak byl Lucas Leiva světová extratřída jenom proto, že hraje v jednom z nejsilnějších týmů Evropy a hráči jako Downing, Pogatetz, Martins, Duff, Taylor nebo Koren by podle tebe nemohli být dobří hráči, protože přece jejich týmy loni sestoupily.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný - opět hraje v týmu,který hraje o sestup - to, že je někdo v repere - ještě neznamená, že je skvělý - je to průměr - nic víc a musí techniku ( kterou oproti hvězdám nemá) - ukopováním hlav - a to je jádro celé věci...když pořád poslouchám jak je skvělí...proč se o něj nervou kluby prvních lig???Proč když je tak skvělý musí hrát v týmu ( a i hrál) - jež sestoupí. To, že má reading hezké jméno neznamená..teď hraje tužku jako Newcastle. Defacto mi říkáš, že je kvalitativně stejný jako owen...on aspoň něco dokázal - hunt..nic - jen prokopl hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě - je to magor co kdyby měl v ruce pistoli - tak by střílel po lidech jen aby dal gol - to je ta bojovnost.

Reagovat
Chazy

ty jsi fakt neuveritelnej... To, co hraje on, je uplne typicky ostrovni fotbal, to sem proste patri, nikomu to nevadi, nikoho to neobtezuje. On ma prave vybornou techniku, pralo se o nej letos hodne tymu, samozrejme ne z Big Four. A kdyz hral za Reading, tak nehrali o zachrnau, nybrz skoncili v horni polovine tabulky. Pak sice sestoupili, ale on stejne patril mezi nejlepsi hrace. Po sezone neodesel, protoze odejit nechtel a nabidky z PL odmitl. Letos uz z klubu odesel, protoze si chtel jeste v PL zahrat. Presto opet mel vyber, nemusel jit do Hullu. O nej se prave kluby perou. Je to lehky nadprumer, vyborny, agresivni hrac, na jehoz styl hry je radost pohledet. A ze obcas mu to ujede, semtam udela faul, to nicemu nevadi. To, co se stalo proti Cechovi, se stalo jen jednou, nikdy jindy nic takovyho neudelal a ani se o to nepokousel. Podle me jen nedokazal odhadnout situaci a nezvladnul se vyhnout. Ale je mozne, ze z toho duvodu, ze Cecha nezna, bylo to 0:0 a o nic v tu chvili neslo, tak ho umyslne odrovnal.

Reagovat
Chazy

Reading patril mezi ty lepsi tymy PL kdyz za nej hral Hunt. Jejich sestup bylo jedno velky fotbalovy nestesti, ale on byl jeden z nejlepsich kridelniku souteze a zase bude. Fans CFC a Cesi na nej furt budou mit kecy, protoze kvuli jednomu zakroku a zadnymu dalsimu ho budou mit za "brutalniho hrace", ale on zas bude opora svyho tymu. Je to fantastickej fotbalista. A jeden zkrat z nej zvire nedela.

Reagovat
Tsigi

Poláka taky sundal docela brutálně

Reagovat
Chazy

Proboha to byl uplne normalni zakrok na balon, napadani skluzem. Ja nechapu, proc jsou vsichni tak strasne ovlivneny tema bezkontaktnima ligama jako je PD. Fotbal vznikal spolecne s rugby, ne s baletem. Patri do nej tvrdy zakroky, agresivni napadani, slapaky na mic.

Reagovat
Arbiter

Nic proti Chazy, ale takhle ho mají zafixovaného nejen Češi a fandové Chelsea. Díval jsem se včera na francouzský přenos CFC-Hull a tam ho taky připomínali jako "hovado", které málem odrovnalo jednoho z nejlepších brankařů. Tohle mu zůstane jako cejch na čele a jen tak to nezmizí, byť může být hráčem sebelepším...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty mediální sra*ky nesmíš tak hltat....co konkrétně tam řekli? by mě teeda zajímalop jak se řekne francouzsky hovado....

Reagovat
Arbiter

tak přesně hovado neřekli jen se to neslo v tom duchu

Reagovat
Arbiter

neboj, já nepatřím mezi hltače nějakých med. sr., ale nikdo mi nenamluví, že je mezi většinou veřejností známý spíš svou hrou než tim proražením...

Reagovat
Chazy

No jo, tak ve Francii Cech chytal, tam asi nemaji takovy pochopeni pro anglickej fotbal a Cecha pamatuji. Ale v Anglii sem cetl vcera schvalne hodne preview a hodne ohlasu kolem zapasu - pakrat o tom byla nejaka veta, ale to prave jen proto, ze spolu hrali. Pak uz se o tom zraneni nikdo ani nezmini zase pul roku.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak arsenal - everton 4:0

Reagovat
pospech11

aspoň Sigma bude vědět jak na ně hrát

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal - everton 5:0 2 góly fabregas

Reagovat
magnat7

prej ac milan koupil za 35 milionu fabregase a povolil odchod pirla do chelsea

Reagovat
tomasinho

podle goal.com, ty tomu veris?

Reagovat
magnat7

no uvidime jestli se neco bude dit po zapase o trofeo berlusconi

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas. Hull chvílema nevěděl, která bije. Chelsea to nakonec zvládla a spravedlivě zvítězila. Jen tak dál, hoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč s číslem 9 = Roman Bednář

Reagovat
mike.84

ikdyž sem fanoušek chelsea a zároven hull je mi sympatický tak i přesto musím nesouhlasit. hull měl štěstí jak ve vstřeleném golu tak i v tom, že tak dlouho tu remízu držel. kouč hullu toho byl u lajny svědkem jak je chelsea přehravala a přestřílela. chelsea měla ve finální bud smůlu nebo byla neschpná poslední klíčovou nahravku dát spravně..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele