Huesca po dalším nezdaru propustila Míchela, kterého nahradil Pacheta

12.01.2021, 18:56
Aktuality
Ke změně došlo na lavičce jednoho z nováčků španělské nejvyšší soutěže. O práci dnes přišel Míchel, Huesca je pod jeho vedením na posledním místě tabulky LaLigy a vedení definitivně došla trpělivost po včerejší porážce 0:2 s Betisem. Na uvolněné místo byl záhy jmenován José Rojo Martín, který je známý jako Pacheta...

Huesca dokázala v probíhajícím ligovém ročníku vyhrát jenom jeden zápas, když v polovině prosince porazila Deportivo Alavés, jinak sbírá body výhradně za nerozhodné výsledky. V tabulce je s dvanácti body poslední, na sedmnáctý Valladolid ztrácí už šest bodů.

"Rozhodli jsme se pro propuštění trenéra Míchela Sáncheze a jeho týmu, který k nám přišel před začátkem sezony 2019/2020. Komplikované rozhodnutí jsme učinili na základě toho, že klub potřebuje nový impulz, jelikož se letos dostal do nelichotivé sportovní situace," zdůvodnilo vedení svůj tah.

Míchel v minulosti vedl Rayo a v Huesce strávil rok a půl. Uvolněného postu se o několik hodin později chopil José Rojo Martín, který bude mít za cíl pozvednout celek ze dna tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com, lequipe.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kucka

Sergio Gómez do základu!

Reagovat
Melda

Zděná na plac!

Reagovat
Melda

*Zděnda

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/389743/hnilickuv-pruzkum-nadzvedl-fotbalove-sefy-jsou-to-nesmysly-zlobi-se.html

"Jedničkou z hlediska aktivního provozování mají být bowling a kuželky, fotbal je na 17. místě. "

Reagovat
Kily

to vypadá, že respondenti byli výhradně z kategorie těch mladších, pro které jsou pseudosporty jako bowling jedinou možností se pohybovat + to kombinují s popíjením, jakýkoli fyzicky náročnější sport je pro ně schůdný výhradně přes telefon nebo herní konzoli

Reagovat
PH8

Mně napadlo naopak, že se ptali vzorku 50+

Reagovat
Anacron

Hroznej nesmysl. Celé to dokládá fakt, že jejich vzorek je 5 000 lidí a podle Hniličky je to naprosto dostatečné množství, což prý potvrdí každý odborník

Reagovat
Gazdo

Paci sa mi ked timy ktore maju akurat na to aby bojovali o zachranu vyhodia trenera ked bojuju o zachranu ako co cakali LM?

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
9augi9

Ty budeš z tých jednoduchších jedincov, vedeli, že budú hrať o záchranu ale zmena trénera v mnohých prípadoch znamená nový impulz pre hráčov a mnoho klubov doviedlo až k záchrane, takže v tomto prípade ide o pud sebazáchovy a snaha prežiť v najvyššej súťaži, neprísť o prachy z televíznych práv atď, či sa majú na to vykašlať a nechať tam celú sezónu trénera pri ktorom ten tím nešlape?

Reagovat
Gazdo

dakujem ze si mi to ozrejmil. Keby vsetci ludia boli taki ako ty tak je svet nadherne miesto

Reagovat
smazaný uživatel

No rekl bych ze cekali ze budou bojovat o zachranu. Coz ani nebojuji. Jsou posledni, ztraci 6 bodu na nesestupovy pozice a za celou sezonu vyhrali 1 zapas.

Reagovat
PH8

Vždyť ti frajeři prohráli i s Barcelonou

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Za to vsak vetsinu zapasu neprohrala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele