Hudson-Odoi se cítí dobře a začíná trénovat

24.03.2020, 13:55
Aktuality
Pozitivní zprávu sdělilo fanouškům vedení Chelsea. V pořádku je Callum Hudson-Odoi, křídelník měl v první polovině března pozitivní test na koronavirus, nyní je jeho stav normální a už začal s individuální přípravou...

"S potěšením oznamujeme, že Callum Hudson-Odoi se cítí dobře, po pozitivním testu na koronavirus a karanténě je jeho zdravotní stav zcela normální," oznámila Chelsea v prohlášení na sociálních sítích.

Devatenáctiletý fotbalista byl v domácí izolaci od 13. března a do karantény následně zamířili i jeho spoluhráči. Ne všichni se řídili pokyny klubu a lékařů, Mason Mount si po několika dnech vyrazil do parku, aby si zahrál fotbal s kamarády a za své chování se následně omluvil.

Fotbalisté londýnského klubu se na případný další průběh sezony připravují v domácích podmínkách a po posledním vyšetření dostal svolení k tréninku i Hudson-Odoi.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (340)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele