Hudson-Odoi pokračuje v Chelsea, následovat ho bude Abraham

19.09.2019, 21:48
Aktuality
Chelsea se díky zákazu přestupů dostala do složité situace a v průběhu léta musela po odchodu Edena Hazarda hledat nového tahouna ofenzívy. Tím se překvapivě stal Tammy Abraham, jednadvacetiletý útočník dává jednu branku za druhou a odměnou mu bude nová smlouva, tu už má v kapse jeho spoluhráč Callum Hudson-Odoi...

Abraham má na Stamford Bridge kontrakt ještě na tři roky a vedení už zahájilo jednání ohledně prodloužení o další dvě sezony. Fotbalista si díky tomu může přijít na zajímavý plat, aktuálně pobírá padesát tisíc liber týdně, nová smlouva mu má zaručit dvojnásobnou gáži.

Abraham za sebou má hostování v Bristolu City, Swansea a Aston Ville a v Chelsea nezačal dobře, v polovině srpna se totiž stal smutným hrdinou penaltového roszřelu v zápase o Superpohár proti Liverpoolu, když v poslední sérii jako jediný z deseti hráčů neproměnil. O to lepší má čísla v Premier League, v posledních třech zápasech dal sedm branek a se Sergiem Agüerem vévodí tabulce střelců.

Svou další budoucnost s Blues už spojil Callum Hudson-Odoi, stále teprve osmnáctileté křídlo se zotavilo z vážného zranění achilovky a vedle zotavení mu radost může dělat i nový pětiletý kontrakt s týdenním platem 120 tisíc liber.

Vedle Abrahama se na novou smlouvu může těšit i Fikayo Tomori, v jeho případě mají jednání začít v nejbližších dnech.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (112)

Přidat komentář
Whitemedia

Takže vy teda opravdu neberete v potaz info o platu od nejlepšího zdroje co se týče Chelsea? 180 zní zajímavěji co?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Busby babes

u nas taky vsichni vzdycky zapocitaj vsechny bonusy.

Reagovat
Kixi Syhimour

A kolik teda?

Reagovat
Whitemedia

120

Reagovat
smazaný uživatel

no za taku palku snad bude aspon hravat v zaklade

Reagovat
Svatej

to zní už o dost líp, i když pořád šíleně

Reagovat
kiwwi

klasika, radsej Daily Mail s vyssim platom

ale pre istotu by som si pockal, s cim pride counter, ten rozhodne co je spravne podla jeho twitter timeline

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tady se to aspoň logicky prodlužuje ne jak u nás každej průměr dostane novou smlouvu

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak největší hvězdy, jako Jones, Smalling už podepsali minulou sezónu. Z těch klíčovejch už tam zbývá největší talent anglického fotbalu Lingard. A ten prý už vyjednává

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze som nepocuval zdejsi zvesti o drevakovi Abrahamovi a dal ai ho do Fantasy... diky za body :D..

Reagovat
herbage

celkem závist, jak dobře skládají nový tým. Nic lepšího než ten roční ban je potkat nemohlo. Nasyslí prachy, daj šanci odchovancům a budou mít vystaráno na hezkých pár let. Jsem docela zvědavý na příští léto, kdy budou mít prachy za Hazarda, odlehčí platům odchodem Williana, Girouda a Pedra, utrží něco za Bakayoka a spol., takže budou moct koupit 2-3 hráče v nejlepších letech přesně na posty, kde je bude tlačit pata.

Reagovat
Svatej

To by byl naprosto ideální scénář no, každopádně takhle se u nás bohužel moc nepřemýšlí. Pokud tahle operace Lampard neproběhne v prvním ročníku alespoň průměrně, tak reálně hrozí, že se tihle mladí kluci zas odstřelí na durhou kolej a koupí se noví Drinkwaterové... Fandovi Chelsea ted nezbývá než si co nejvíc užívat toho současnýho momentu, dokud to trvá a prostě jenom doufat..

Reagovat
Talker

Fakt si neumím představit, kdo by byl ochotný vzít job po Lampardovi, kdyby ho vedení letos vylilo. Jedna z nejoblíbenějších osobností mezi fanoušky, to by byl ten trenér okamžitě nenáviděný. A pokud by ještě posadil mladíky to by byla sebevražda a ta atmosféra na SB by byla brutální.

Navíc ti průměráci by přišli místo hráčů jako je Willian, Giroud, Pedro, Alonso a spol. Tj na lavičku. Stejně jako ta předchozí várka, která prakticky nehrála.

Reagovat
blade115

By se prostě našel klidně někdo jako Benítez, který to vzal po RdM. Ty jako fanoušek se na to koukáš moc emotivně, pro ně je to prostě práce, jsou to profíci.

Reagovat
Talker

Někdo by se našel, ale podle mého by si nemohl dovolit nasadit nějaké průměráky na úkor těch mladíků - zaprvné by měl nepřátelskou atmosféru na stadionu a myslím, že i vedení by to hodně nelibě neslo.

Reagovat
blade115

Tak ne zrovna přátelská atmosféra by tam byla tak jako tak. A počítám, že místo Lampard by stejně přišel v průběhu sezóny nějaký interim, kterému by byla nějaká dlouhodobá vize u prdele.

Ale ani nad tím nechci moc plýtvat časem... Ještě je nějaký vyhazov daleko - a hlavně ve chvíli, kdy ho nějak neoprávněně vyhodí, tak na Chelsea zřejmě definitivně seru.

Reagovat
Talker

Kdo by to pár let zpátky čekal, co? Ten ban je skvělý, člověka ten fotbal zase po sakra dlouhé době baví.

Uvidíme, kde bude potřeba posílit a jak se to poskládá. Pokud by se podařilo dát dokupy do zálohy Mounta s RLC (jeden CM, druhý AM), tak by byl sen Sancho. Mít ofenzivu CHO-Mount-Sancho, před nimi Abraham a za nimi Kante a RLC...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Pulisic

Reagovat
Talker

Osobně Pulišiče nevidím (a neviděl jsem) zatím jako nějakou hvězdu či generační talent, ale třeba ho brutálně podceňuju. Podle mého to bude nadprůměrný křídelník, možná i jako býval Pedro, Willian a podobní hráči. Což je super kvalita. Ale Sancho je hráč, který ho v 18 letech posadil na lavičku a momentálně působí jako generační talent. Pokud by byla možnost získat Sancha, tak bych vůbec neváhal, podle mého má ten potenciál výrazně výše - je to jako vybírat si mezi Pedrem (Pulišič) a Hazardem (Sancho).

A co Pulišič? Vzhledem k blížícímu se odchodu Pedra a možná i Williana v nejbližších 1-2 letech nám zůstanou 2 křídla - CHO a Pulišič. K tomu teoreticky Mount. Pokud se podaří naskládat Kanteho, RLC a Mounta do tříčlenné zálohy, tak budou potřeba 2 nová křídla. A osobně bych bral někoho do základu, pokud nebude hrát Pulišič jako bůh. Což nějak nečekám. A pak buď jeden z dvojice Willian/Pedro, někdo z akademie nebo někoho přivést.

Každopádně už mám dost Zappacostů, DD, Baků apod. Takže osobně jsem pro to přivést nejlepšího možného hráče a pak ať se CHO, Pulišič a Sancho (nebo jiný špičkový křídelník) porvou o pozici v základu.

Reagovat
salami

Navic nikde neni psano, ze se Pulisic nepresune nalevo a neposadi Hudsona, kterej ma jeste hodne co dokazovat a taky neni jisty, jestli se na nem to zraneni nejak vyraznejc nepodepsalo.

Reagovat
Talker

Tak oni mají oba hodně co dokazovat. CHO ukázal loni talent, ale musí to přetavit do špičkových výkonů. Pulišič je na tom prakticky stejně. Podle mého mají podobnou výchozí pozici a osobně věřím více CHO. Už jen proto, že to byl hráč vždy, který vytvářel šance a goly a takového křídelníka prostě nemáme (vyjma Mounta). Kdežto Pulišič mi přijde spíš jako kombinace Williana/Pedra, kdy nebude dávat kvanta golů, sbírat asistence, ale spíš tvořit prostor. A v tom prostě má konkurenci 2 zkušených hráčů, kdežto CHO nemá konkurenci žádnou ve svém herním stylu.

Fakt doufám, že na konci sezony budeme mít tu zálohu + ofenzivu Kante,RLC,Mount,Pulišič,CHO,Abraham a pak budou příjemné starosti, kdo bude v základu a kdo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic je na svuj vek o dost vyzralejsi a myslim, že už toho dokazal dost, mam pocit, ze ho bud nemas nasledovanyho nebo ho dost podcenujes

Reagovat
Talker

Dost možná oboje. Dortmund jsem nikdy moc nesledoval a vzhledem k tomu, že minulou sezonu proseděl povětšinou na lavičce, tak jsem viděl jeden zápas a pár sestřihů. A jo, je dobrej, ale když ho srovnám se Sanchem, tak ten mi ještě o úroveň výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale pochybuji, že ho CFC koupi, ten bude stat dardu, jestli ne vic jak Neymar...Ja si myslim, ze utocnou ctverici do budoucna mame vyresenou - CHO, Mount, Pulisic - Abraham ....Golmana mame taky vyresenyho na x let Stred zalohy taky v pohode, max. jeste jedno SDZ, nejlepe vysoke a do budoucna tu obranu vylepsit, hlavne beky a sehnat mladsi nahrady za Williana a Pedra, az skonci

Reagovat
Zaschrona

Mazec, že tam vlastně možná tvoříte budoucí podstatnou část anglické repre. K tomu ještě Tomori a James, možná Ampadu a Gilmour, i když ti reprezentují Wales a Skotsko. K tomu jako HG hráči ještě Christensn a teda Barkley. Zajímavý obrat z hlediska mladých a domácích hráčů.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho je iba mokrý sen, do Chelsea nemá prečo chodiť

Reagovat
Talker

Vždyť píšu, že by to byl sen. A nemyslím si, že by to bylo absolutně nereálné, pokud dáme 3.-4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne si nedovolím povedať, ale je to nereálne. Skôr by išiel do City/Liverpoolu, ak by mal ísť do Anglicka.

Reagovat
Talker

Já myslím, že to nereálné není. Peníze jsou a pokud rozbít prasátko a udělat transfer record, tak ho rozbít na něm.

Je otázka, jak se vyvine ta letošní sezona pro nás. Pokud skončíme do čtvrtého místa, tak si myslím, že tam šance je. Může ho lákat to, že bude ten tým postavený kolem něj a dalších anglických mladíků, které zná z juniorských reprezentací. Může hrát roli to, že CHO je jeho kamarádem, se kterým vyhrál U-17. Prý byl i fanouškem CFC, když byl ještě ve Watfordu. Může hrát roli to, že bude mít téměř jistý základ, což by v Liverpoolu se Salahem a Maném neměl a stejně tak i v Citizens, kteří mají všechny posty zdvojené.

Uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako prianie je to pekné, sám sa takej predstave len ťažko bránim, ale postaviť muzstvo na mladých hráčoch podľa mňa nejde/nepôjde. Keď sa teraz pozrieme na základnú jedenástku pri predpokladanej zostave Kepa-Azpi(James), Christensen, Rudiger, Emerson-Jorginho, Kante- CHO, Mount, RLC-Abraham, tak najstarším je Azpi (30), pričom jeho forma pokryvkava a jeho náhradou je mladý RJ. Potom Kante (28), Jorginho (27), Rudiger (26), ostatok sú to mladé diamanty, ktoré potrebujú ešte dosť obrusit. A to je pre mňa príliš mladé mužstvo. Veď to vidno v plnej kráse v zápasoch Chelsea, aké sú tie výkony nestále a nevyrovnané od začiatku sezóny. Áno, ono si to možno raz sadne, alebo možno ani nie, hráči sa rozidu do lepších klibov atď. To je podľa mňa daň za to, že hráči, ktorí by mali na ihrisku diktovať tam proste chýbajú a Lampard z lavičky je na to sám. Skôr, než Sancha by som ja osobne priviedol jedného dvoch skúsených hráčov na pomedzí základu lavičky, ktorí by mali dostatočnú kvalitu a zároveň by im nevadilo niekedy hrať druhé husle. Nenapadá ma momentálne nikto, futbal už dávno nesledujem ako kedysi, ale taký ten zlatý stred medzi dravými mladikmi a starými vyslúžilcami.

Reagovat
Talker

Já vůbec nejsem pro to, abychom přiváděli hráče na pomezí lavičky/základu. Pokud teda nejsme nucení (tj neodejdou Willian i Pedro). Pokud přivádět hráče, tak hráče, kteří jsou upgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja práveže verím, že Pedro, Willian, Barkley, Giroud pôjdu, preto ich bude treba nahradiť. Základnú jedenástku máme viac menej vyskladanu, ak bude všetko dobre napredovať, nie je dôvod do nej robiť upgrade zásahy nákupom drahých hráčov.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak jestli ti příjde, že už není třeba upgradovat základní 11, tak potom nemá cenu se dál bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

To som napísal presne kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned o příspěvek nahoře?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím to tam, môžeš byť konkrétnejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja práveže verím, že Pedro, Willian, Barkley, Giroud pôjdu, preto ich bude treba nahradiť. Základnú jedenástku máme viac menej vyskladanu, ak bude všetko dobre napredovať, nie je dôvod do nej robiť upgrade zásahy nákupom drahých hráčov. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si sem skopíroval celý príspevok, na ktorý si poukazoval. Gratulujem. Celá táto debata od príspevku Morbidasa je úplne o ničom. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Když v něm píšeš všechno to co popiras proč bych ho nekopíroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty vieš lepšie, čo som napísal. A to nehovorím o vytrhnuti toho príspevku z kontextu celej debaty. Dobre ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu co si napsal tak to ví asi každej a ne jen já tohle fakt nemá cenu napíšeš že není třeba upgrade a pak to popiras.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

Po konci banu se určitě koupí za dardu nový křídlo a a levý obránce.

Reagovat
M0rb1D4S

Toho bude třeba nakoupit daleko více. Vidím to na odchod Williana s Pedrem, takže 2 nový hráči na kraj. Giroud a pravděpodobně i Batshuayi už u nás taky pravděpodobně nevydrží. Alonso snad potáhne o dům dál.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Liquid

Reagovat
Talker

Pokud bude dostávat 120k/w, o kterých se reportuje, tak za mě asi OK. Představoval bych si tu první smlouvu níže, ale co se dá dělat.Měl v ruce veškeré trumfy při vyjednávání.

Pokud si vybojuje trvalý základ a bude hrát na úrovni Abrahama a Mounta (ti dva jsou momentálně absolutně famozní), tak je jeho cenovka na úrovni jeho platu na 10 let. Měl by být nejtalentovanějším hráčem, který tou akademií prošel. Uvidíme, jestli ten potenciál naplní a jsem zvědavý, jak na tom bude v porovnání s Pulišičem.

Reagovat
Svatej

Já se teda furt nemůžu zbavit dojmu, že to uplně nejlepší, co námi s výjimkou Terryho prošlo, je Loftus Cheek. Fotbalově i fyzicky prostě nejlepší hráč..

Reagovat
Talker

Tak RLC je o 3 roky starší než Mount a téměř o 5 let starší než CHO. Jasně, RLC zažil Mourinha a Conteho, kteří se na něj kompletně vysrali, což je obrovská škoda.

Uvidíme v průběhu sezony, až budou pohromadě. Kdo z nich bude zářit nejvíce.

Reagovat
Svatej

Jasný, já tomu rozumím no, spíš mě jen zarazilo to označení nejtalentovanejsiho, kde bych já osobně volil právě Rubena, kterej je fotbalovej jako prase a nemá už ani takticky výrazný slabiny.

Reagovat
Talker

Jak píšu, "měl by být". Je za něj považován, označován.

RLC je skvělý hráč, ale strašně dlouho měl problémy s fyzičkou (nebyl schopný dát 60 minut či více, aniž by to extrémně ovlivnilo jeho výkon), což je daň za tu sílu, kterou disponuje. Osobně nechci porovnávat úplně, kdo je nejtalentovanější. Je super, že teď se můžeme těšit na porovnání v rámci PL. Pár let zpátky jsme řešili McEachrana, Mancienneho a Stocha.

Reagovat
Svatej

V pohodě, já tím spíš chtěl podnitit malou diskuzi. Docela by mě pohled na tuhle věc od nás modraku zajímal

Každopádně jo, jsou to teď skvělý časy, fakt si to uzivam

Reagovat
Talker

Viz níže, Mariner má CHO hned za Sanchem a třeba před Rashfordem. A co jsem tak četl a zaslechl, tak CHO je u spousty lidí považovaný za toho nejtalentovanějšího, co tou akademií prošel.

Osobně bych (především na základě sympatií) řekl, že Mount. To bude naprosto famozní hráč, tím jsem si absolutně jistý. Především proto, že mi přijde jako obrovský dříč a profesionál a má skvělý herní styl. On tomu podřizuje všechno, z prvního dospěláckého kontraktu si místo pořízení si nějakých luxusních domů či aut nabral vlastního trenéra, kterého si platí, kuchaře, který mu upravuje stravu. To zakončení má podle mého jako Lampard (či Nedvěd) vydřené. A k tomu samozřejmě obrovský talent.

RLC má 2-5 náskok na tu skupinku těch mladíků, co integruje Lampard. Je to skvělej hráč, ale neřekl bych, že je nejtalentovanější.

Reagovat
Svatej

Jinak je zajímavý, jak ta móda s přirovnávánim hráčů k nějakým ikonam toho sportu v novodobý historii pominula, ale u hráčů jako Mount si prostě nemůžeš pomoct. Já si fakt podobnejsiho hráče mladýmu Lampardovi nevybavuju.. Je fakt skvěly, že se to tak ikonicky spojilo v to, že hraje právě pod ním.

Každopádně s těma sympatiema souhlasím. Jak u mě teď léta vedl Ruben, tak stačilo mountovi pár měsíců a už nějak si neumím ani vybrat. Nejvíc na něm obdivuji tu jeho hlavu. Jevi se zatím přesně jako ti "vymreli" hráči, o kterých mluvil nedávno Mourinho, když zmiňoval, jak je těžký dneska ty mladý hráče vychovávat, protože narozdíl od předchozí generace jsou to ve 25 letech pořád děti.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

Já nevím, ale mně teda mladýho Lamparda moc herně nepřipomíná, když je na míči. Přijde mi techničtější, především na malém prostoru, dokáže vykličkovat klidně pár hráčů, k tomu mi přijde i rychlejší, mrštnější.

Lampard byl spíš tahový hráč, ultimátní střelec s geniálním přehledem, kdy přesně věděl, kam si má naběhnout, aby dal gol. Málokdy šel do nějakých kliček, vypadaly (podle mého) více kostrbatě. Ale uměl dávat goly.

Připomíná mi ho naopak tou hrou bez míče - cpe se do vápna, cpe se ke střelám, nebojí se toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Souhlas, když vidím Mounta, tak mám prostě čelist dole. Neskutečný hráč, to nasazení jsem snad u nikoho jiného neviděl.

Reagovat
Miguel19

Fyzicky stojí právě za hovno.

Reagovat
Svatej

Víš dobře, jak jsem to myslel. Klidně i Manciene toho ještě nakonec může v životě dokázat víc jak Ruben, ale ve chvíli, kdy je zdravej, je fyzicky úplně přede vsema.

Reagovat
Svatej

Achjo neumím dělat dvě věci najednou, takhle jsem to napsat nechtěl.. prostě myšlenku snad chápeš.

Reagovat
Hokaido

To mi teda nikdy nepřišlo. Špatnej není, ale Abraham, Mount nebo CHO mají imo ten peak výše.

Reagovat
Svatej

Jsem rovnou odepsal oběma pod bladea

Reagovat
blade115

Vůbec, Mount a CHO mají nejvíc talentu. Ani Abraham, jakkoliv je skvělý, mi nepřijde tak přirozeně dobrý.

Reagovat
Svatej

Mount má podle mě zdaleka nejlepší hlavu. Nejen že má jasnou představu o tom, jakej typ fotbalisty chce být, ale i na hristi dělá prostě úžasný rozhodnutí a to tak nějak vnímám jako největší výhodu nad zbytkem.

Cho mi přijde s Abrahamem prekvapive tak nějak na stejno, ale to je spíš tím, že si oamatuju, jaký silenosti Tammy předváděl v mládežnických vybere h i navzdory tomu, že mu slávu ještě kradl Solanke..

Ruben má v mých očích krom zdraví všechno. Je silnej jako prase, už v Palace ukázal, že umí dávat i skvělý pásy a je dribler tak dobrej, že dokonce i vedle Hazarda jako jedinej hráč na hristi vypadal jako fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben je pomalý.

Reagovat
Talker

Pomalý jako běh? To bych vůbec neřekl, on byl snad loni či předloni nejrychlejším záložníkem (a to se počítali i křídelníci jako Hazard, Willian a Pedro). Spíš ho v plném sprintu tolikrát neuvidíš, protože hraje CM/AM a nejde tolik do šířky, aby podstupoval sprinterské souboje s obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Akceleracia, výbušnost. Kým sa rozbehne do súboja, rýchlejší super už má loptu.

Reagovat
Svatej

Vůbec není, jen tim dojmem působí, jak je vysokej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Godwinson

Taky se mi zdá ta částka v pohodě. Mě nejvíc překvapilo to, kolik má Abraham

Reagovat
Talker

On kromě CHO těch 100k/w na prvním kontraktu nedostane téměř nikdo. Končící smlouva, Bayern zoufalý ho získat... To je trošku nestandartní situace.

Navíc když Abraham podepisoval, tak Solanke chtěl tuším 60 nebo 80k/w a poslali jsme ho s tím doprdele (do Liverpoolu). Tehdy bylo i těch 50k/w naprosto parádních, víc u nás jako junior nikdo nedostal. Byl to plat srovnatelný s Oscarem či Azpim, když přicházeli.

Reagovat
Whitemedia

Loftus tenkrát tady dostal solidní dardu ne?

Reagovat
Talker

RLC by měl mít taky něco kolem 120k/w, ale to podepisoval tohle léto. Předtím měl nějakých 50-60k, což tak nějak odpovídá tomu, co bych očekával.

Reagovat
Whitemedia

Nemyslím tohle léto, ale právě ten předchozí podpis.. byl kolem toho tenkrát dost velký humbuk a i kvůli tomu to tenkrát myslím Solanke zkoušel.

Reagovat
Hokaido

Bylo to tak.

Reagovat
Godwinson

Mně to přijde právě strašně moc. Nechce se mi teda dohledávat, kdy podepisoval, ale řekl bych někdy než šel na hostovačku? Takže 50k pro hráče typu Bamford mi přijde prostě brutální

Reagovat
Talker

Tak Bamford to nedostal, ne? A ono když to vezmu, tak i když to u předchozích 10 hráčů nevyšlo, tak pokud budou hrát Abraham a Mount jako doteď, tak jsme na tom ušetřili 150 mega za posily. Ty platy jsou směšné, navíc na většině těch mladíků jsme na přestupech vydělali.

Reagovat
Godwinson

Myslel jsem to tak, že on byl v podstatě nicka. Sice talent, ale v Chelsea, takže pro Champ max ... a i tak má 50k, což mi přijde šílený. Samozřejmě v tuhle chvíli je to směšně málo, protože má našlápnuto, jak píšeš ... ale překvapilo mě to z toho pohledu, co zmiňuju, no

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se tam rýsuje anglická osa A konecne odchovanci rozjedou novou éru!

Reagovat
Miguel19

Abraham, Mount, Odoi, James, Tomori a možná Loftus.

Angličanů (dokonce snad kvalitních) je dost. Takže jediný důvod proč se držel Barkley je pryč. Snad ho pustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Cooo? Barkley zustane

Reagovat
Whitemedia

tak leda na tribuně

Reagovat
Hokaido

Ten ban je fakt to nejlepší, co se mohlo stát. Ani Hazard mi nikdy nedělal takovou radost jako to, co se děje v tuhle dobu.

Reagovat
Talker

Jinak zajímavý pohled Marinera na TOP anglické prospekty:

https://www.youtube.com/watch?v=l176G8SG4c4

Před CHO je pouze Sancho. Za CHO jsou hráči jako Abraham, Rashford, Foden, Mount...

Reagovat
Hokaido

Je pravda, že z toho mála, co loni odehrál, bylo vidět, že má potenciál být opravdu world class hráč. Klidně může udělat kariéru jako třeba Robben.

A Sancho je teda ještě jinde, s tím taky souhlasím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějaký velký hype okolo něho nato že odehrál 12 zápasů v Premier League a má jednu asistenci.

Reagovat
Talker

Taky si říkám, že je to trošku přestřelené. Každopádně on byl už na juniorských úrovních považován za toho nejtalentovanějšího, pak ho díky té sezoně v Dortmundu předskočil Sancho.

Reagovat
Error

Ted se to otoci, 12 asistenci za zapas.

Reagovat
Tolstobik

No ale to ze to v sobe ma je evidentni na prvni pohled

Reagovat
kiwwi

Greenwood

Reagovat
Talker

Toho tam Mariner nemá

Reagovat
kiwwi

vsak prave, ale bude mat ked zisti ze existuje

Reagovat
smazaný uživatel

po vcerajsku by trebalo update

Reagovat
Kapřík

Video není k dispozici...

Reagovat
John Obi Mikel

Super

Reagovat
Tolstobik

Po dlouhe dobe zase docela sympaticka Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite vic sympaticka nez Man Uni

Reagovat
Tolstobik

No shit, pro fanouska Chelsea je sympatictejsi Chelsea, to bych necekal....

Reagovat
mesyas

Nevím, nevím. tohle je právě hráč u kterého mám pocit, že zdrhne při první příležitosti. A to jak vyjebal s klubem a natahoval ten podpis několik měsíců mluví za vše. A opravdu měl všechny triumfy v rukou? Bayern přivedli Perisiče, na kraji zahraje i Coutinho a trochu se zadaptoval Davies. Určitě by tam nehrál tolik a vážně pochbyuju, že by mu Bayern narval 100k do smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký Husdon-Odol, co nic nedokázal, za takové prachy

Reagovat
M0rb1D4S

Dokázal toho víc, než všichni hráči Tottenhamu dohromady. Vyhrál klubovou trofej.

Reagovat
icemike

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
SunFells

ESR může být rád, že tam trénuje Ljungberg a ne Sol Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

Hudson Podoj, sem rád, že prodloužil, nicméně snad naplní potenciál...za ten ranec by měl, prostor na to aby se ukázal dostane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele