Hudson-Odoi na odchodu z Chelsea? Uvidíme, co se stane, říká klub i hráč

28.01.2019, 09:38
Aktuality
Bayern Mnichov v uplynulých týdnech začal skládat tým pro další sezony a vedení by bylo velmi rádo, kdyby jeho součástí byl i Callum Hudson-Odoi. Talentovaný anglický křídelník patří Chelsea a hodně se mluví o jeho stěhování do Bavorska, v tuto chvíli žádná ze stran netuší, co se v nadcházejících desítkách hodin stane...

Mladý fotbalista v listopadu oslavil teprve osmnácté narozeniny a manažer Maurizio Sarri mu na přelomu roku začal dávat důvěru. V neděli večer se mu mladík odvděčil druhou trefou, když jedním gólem přispěl k výhře nad Sheffieldem Wednesday (3:0) a tím pádem i postupem do pátého kola FA Cupu.

"Nevím," odpověděl následně na dotaz, zda se jednalo o jeho poslední zápas v dresu Blues.

"To nedovedu říct. Budu i nadále tvrdě pracovat a nikdy nevíte, co se stane," dodal.

Bayern v průběhu ledna poslal do Londýna několik nabídek a nakonec dorovnal původní požadavek Chelsea ve výši 35 milionů liber. Své si k celé situaci měl říci i Hudson-Odoi, který podle některých médií požádal o přestup do týmu německého mistra.

"Chceme, aby zůstal. Má kontrakt a necháváme ho hrát. Věříme v to, co může udělat pro tým. Dle našeho názoru může být pro Chelsea hodně důležitým hráčem, tak uvidíme, co se stane. Uděláme to, co bude v našich silách. Má vedle sebe spoustu kvalitních hráčů a stále pro něho hledáme ideální místo v sestavě. Důvěřujeme mu a tu důvěru mu dáváme najevo," říká Gianfranco Zola, jeden z asistentů manažera Maurizia Sarriho.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (246)

Přidat komentář
Frantszek

Uvidíme, co se stane Milovaná hláška.

Reagovat
kaaspis

To už je prakticky na odchodu

Reagovat
icemike

Zůstaň, vole

Reagovat
irik

Reagovat
nani92

Uteč, vole

Reagovat
icemike

Huš, hade

Reagovat
stas87

Zaujimave, ze mladi anglicania si radsej vyberaju odchod do Nemecka, ako by sa mali oretlkat v druhej a tretej lige. Zmysel to ale musi davat v tom, aby to boli hraci nemeckeho klubu a nie len hostovacky bez opcie. Potom he to uplne v poriadku, aj tak sa casom budu chciet vratit. A tak nech si za nich anglicania poriadne zaplati.

Reagovat
Marv

ovšem rovnou poslat do Anglie 35 Mega je šílenství.. Než jsem se k tomu dostal odhadoval jsem tak 10-15, což je i tak za takového moulu moc

Reagovat
blade115

Moulu Jsi ho beztak nikdy ani neviděl hrát...

Reagovat
Busby babes

libi se mi jak z anglie by vsichni kupovali za 5-10 mega, ale prodavali za 40-50

Reagovat
icka

jo ta jejich logika je krasna

Reagovat
Svatej

Muzeme si za to sami. Trochu si i preju, aby prorazil idealne v anglii misto nemcouru a popravil nas par hattrickama. Hraci jako Pedro, Willian, Barkley, Zappacosta, Morata i Giroud neustale ukazuji, ze ten tym regulerne tahnou k zemi a presto maji, casto neotresitelny, misto v tymu. Talentovanejsi mladi nehraji, protoze maji nejaky potize s konkretni taktickou ulohou a zbytek z nich lita do 24 na hostovanich. Clovek nemusi vyjit ze zakladky aby si dokazal spocitat, ze se v klubu na mlady sere a v dohledny dobe se to nezmeni, ani kdyby byl hrac talentovanej sebevic.

Na druhy strane Odoi se k tomu staci taky jako debil. Misto toho, aby se k tomu postavil jak chlap, tak se klasick schovava za ty alibisticky prazdny fraze, ktery kazdyho uz akorat vytacej. At podepise, nebo maze zpatky do juniorky.

Reagovat
Svatej

Snad si Lamps vytahne Ampadua do Derby a idealne treba i Liverpool toho Cheeka, o kterym se dost mluvilo. Klopp by ty jeho prednosti dokazal paradne vyuzit.

Reagovat
Miguel19

Cheek by u Kloppa vydržel tak týden a pak se zranil na zbytek sezony.

Reagovat
Svatej

Mozna .. Ale pokud ne, tak jsem si jistej, ze by svyho vrcholu dosahnul mnohem pravdepodobneji u nich, nez u nas..

Reagovat
icemike

Nebýt zranění, tak Cheek hraje od vánoc základ

Reagovat
Svatej

Taky jsem si to tak maloval, ale nakonec by byl rad aspon za puleny minuty s Barkleym/Kovou v lepsim pripade. V tom horsim by zustal na místě a rval se zas s oběma najednou, kdy by podle naprosto neprustrelny logiky hral nejdriv vzdycky ten, kterej je dopredu nejvic neskodnej.

Reagovat
icemike

Ale včera ve druhém poločase se Kova zasunul na pozici Jorginha a docela mu to sedělo. On uprostřed umí, jen nějaké finální řešení nebo střela nejsou jeho svět, takže tam by hrát vklidu mohl. A s ním cheek a Kante

Reagovat
Svatej

Vcera jsem na to cucel a dost jsem se na Kovu tesil, ale vsiml jsem si, ze on se vubev nerozhlizi okolo sebe ve chvili, kdy prijima mic od stoperu zady k souperovy brance. Vetsinou tak jenom odevzdal mic zpatky nebo pri nejlepsim zmatene do strany a nejlepsi moment mel ve chvili, kdy konecne dostal moznost se otocit, rozbehnout a takovej luxus mu nikdo v PL pravidelne davat nebude.. Podle me ho tam Sarri davat nebude, tuhle vlastnost prehledu okolo sebe ma dokonce lepsi i ten Ampadu a Sarri dle vseho takovou vec na hraci potrebuje..

Vidim to tak, ze bud prijde zas nejaka smesna posila, nebo se tam bude pocitat s Ethanem ( kterej byl potom naopak na vyssi pozici podle me dost marnej ) a zbytek zustane jak je. V lete odstrelime Drinka, možná Kovu a prijde nejakej jinej zaloznik... Je to peklo to sledovat..

Reagovat
icemike

Pravda, Ethan nepatří nikam dopředu, to už je platnějši Kante. Jeho deviza je právě defenzivní střed, případně ve dvojici s někým, komu by hlídal záda. Uvidíme, co Mount, ale i tak, pokud se Barkley neprobudi, máme pořád podstav záložníků... Včera mi v prvním poločase vadila jediná věc, že často ten Balón Ampaduovi nechtěli dávat, chudák se jen otacel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Tak RLC byl více zraněnej než zdravej letos. Kdykoliv měl šanci vybojovat si základ, tak šel na marodku, s tím se fakt letos moc dělat nemohlo.

Reagovat
Svatej

Problem vidim v tom, ze se touhle pulsezonou tezko omlouva to, ze mohl hrat uz daleko driv. Je mu 23, fyzicky byl nadupanej v podstate odjakziva a i kdyz se zranoval realtivne casto, tak porad hral naprosto nesmyslne a smesne malo .. Touhle dobou uz mohl a mel byt mnohem dal..

Reagovat
Talker

S tím souhlasím,. mně připradal skvělej už za Beniteze a to mu bylo nějakých 17.

Je to ale součástí problému, náš poslední zapracovaný odchovanec (Terry) se prosadil v době, kdy CHO ještě nebyl na světě. Což není ani vtipný.

Podle mého se to prostě posralo tím, že místo nějakého Kloppa, Pochettina a spol jsme přivedli Mourinha a celý systém, který Emenalo a spol budovali se zhroutil. Tehdy byl tlak na mládí, nepřiváděli se hráči nad 24 let, ale vyloženě talentovaní, mladí hráči. A následně se to kompletně rozbombardovalo.

Teď tenhle brutální fail musí hasit vedení a Sarri během půl roku, kdy se těžko všechno překope.

Reagovat
Svatej

Uz tenkrat byl skvelej na sledovani a ja si byl skoro jistej, ze do 20 bude uz nekde hrat, at uz u nas, nebo kdekoliv jinde.

To s tim Terrym je proste uplne ponozujici. Fakt se za ten klub v tomhle ohledu hrozne stydim..

Skvely casy, tenkrat si pamatuju, ze jsem byl z jednani celyho klubu naprosto unesenej a tou dobou me ten fotbal bavil tak nejak nejvic uz jen kvuli tomu, ze se bylo na co těšit do budoucna. Fakt bych vsechny ty tituly od ty doby vymenil za to, aby se mohlo zacit od znova presne v tom bode, kde se to zaclo srat..

Spatny na tom je to, ze vedeni ani nepusobi dojmem, ze by to chtelo dat dokupy. Kdyby koupili jedno opravdovy delo do zalohy misto shaneni Kovacice, Drinkwatera, Bakayoka a predevsim Barkleyho, tak by ta situace vypadala uplne jinak. A tym by mel potrebnou top kvalitu, na zada by jim dejchal mladej snazivec misto vycpelyho "jednu dobu jsem byl talent" pasazera a vsechno by bylo jednodussi. Misto toho se natahala banda prumeraku napric vsema postama ( predevsim od zalohy nahoru ) a nejen ze to odstrelilo prave ty mlady kluky, ale i sance na uchazeni se o vetsi trofeje. S timhle materialem to nepujde, ani kdyby se ke kormidlu postavil sebevetsi genius..

Reagovat
Talker

Tak ono když se nad tím zamyslíš, tak to připomíná ten začátek Romana u nás a Mourinhovskou eru – natahali jsme si do týmu podobný bordel – Sidwell, SWP jako reprezentanti těch anglických průměráků, Maniche, Jarošík, Boulahrouz, Sheva jako ti nepovedení zahraniční. Kompletně jsme posrali situaci na křídle, stejně jako teď (jediný použitelný křídelník asi 3 roky byl Joey), na hrotu náladový Drogba, Jen to core bylo prostě extrémně silné mentálně i herně.

Pak ta éra skončila po nástupu Emenala, za Ancelottiho, respektive AVB a začalo se budovat mladé jádro, starší hráči se přestávali přivádět. Bohužel tomu nedali čas a přivedli portugalskou mrdku na lavičku, která nás uvrhla do tohoto chaosu

Očekávám, že v blízké době přijde nový DOF, který zas nastaví znova koncepci a naváže na Emenala. Teď jen doufat, že znova nepřivedeme Mourinha, až to bude v běhu a opět to neukončíme předčasně.

Reagovat
mesyas

Tak já nechápu, proč Sarri staví RLC na křídle, když v záloze hraje duo Barkley/Kovačič, kteří jsou úplně průměrní. Jen se modlím, aby Kovu na konci sezony nekoupili.

Reagovat
blade115

Kovačič je dobrý hráč, ale na špatné pozici. On prostě desítka není, dopředu nikdy takovou práci neudělá. On má blíž ke Kantemu než třeba k Fekirovi. Na tohle je Sarri expert, jak hrát hráče mimo jejich nejlepší pozici a dobrovolně je tím využívat tak na 60-70%.

Reagovat
mesyas

Místo Kantého hrát určitě nebude a ani místo Jorginha. Ten hráč je pro nás hodně zbytečný, investovat do ofenzivně laděného střeďáka nebo tam nechat hrát Loftuse(pokud nebude zrovna marod). Nekoupil bych ho ani za 50mega. Kdyby tu byl Conte, tak to jo.

Reagovat
blade115

Já vím, že místo nich hrát nebude. Jen se mi zdá, že dokáže prakticky totéž co Jorginho, spíš víc. Akorát se od něj čekají jiné věci, v kterých dobrý není, proto ho spousta fans takhle odsuzuje. Při správném využití by to byl skvělý člen kádru.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

línej hráč do systému Kloppa? vůbec. Loftus je hráč max pro CP.

Reagovat
Svatej

Ted si nejsem jistej, jestli nezertujes

Reagovat
cristiano.K.

fakt ne

Reagovat
Svatej

Za lenocha jsme ho povazovali dlouhou dobu tsky, ale dle nekolika statistik toho Loftus obeha docela dost, podcenujes ho..

Reagovat
cristiano.K.

tak jsem měl na něj smůlu, ale kdykoliv jsem ho viděl, tak neudělal krok navíc.

Reagovat
Svatej

Ja ho za to jebal pravidelne a i ted si casto vsimnu, ze ma takovej vesnickej zlozvyk vzit míč, udelat par hracu/dat prihravku a potom stat a cumet.

Pak jsem se ale zameril na ostatni a uvedomuju si, ze to dela obrovska spousta hracu a ani si toho nikdy nevsimnu. Loftus ma prostě talent pusobit jako lemra, i kdyz je to slusnej behac

Reagovat
cristiano.K.

tak to je i stavbou těla. Důležité je, že si vzal tvoje slova k srdci

Reagovat
Svatej

Reagovat
andrew96

Zajímalo by mě, jak moc je Odoi v této kauze svéprávný.

Reagovat
Pigeon

Ta politika Chelsea směrem k mladým je fakt otřesná.

Reagovat
Frantszek

Prostě tým, který chce okamžité úspěchy a v tom nevěří mladým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Doufám, že vedení ho udrží do léta a pak se uvidí, jestli bude stále tlačit na odchod.

Z finančního hlediska nedává vůbec smysl ho pouštět – v zimě neseženeme slušné křídlo za nižší prachy, než dostaneme od Bayernu. Navíc s takovým talentem. A to nemluvím o tom, že pokud bude špička, tak jsou to další desítky či stovky milionů, které na té pozici utratíme během následujících 10 let.

Snad vedení nebude připosrané a nepustí ho. Pokud ho do léta zapracujeme, bude hrát, tak snad zůstane. Zvlášť když pravděpodobně půjde Hazard.

Reagovat
LokoLFC

Měli by to vyřešit netradičně hostovačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák v totálně nesympatickem klubu pod úplně nesympatickym koučem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ThePigFeathers

to píše borec co má v oblíbených UEFAlonu svět už není jako dřív, dnes už si tu dovolí psát takové sračky někdo jako ty, ptám se co může přijít zítra......

Reagovat
Nihilister

Host vyhazoval vrchního možná ještě dřív než jsi se narodil, tak proč tolik povyku pro nic ?

Reagovat
Y.N.W.A

to píše borec co má v oblíbených Spartu, Real a Chelsea světu už není jako dřív... hele takhle se to dá taky napsat, já mám třeba raději Barcu s dobrým odchovem a identitou, než nekoncepční Chelsea stahující a vyhazující hráče na hostování bez rozmyslu...

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně je to blbeček, co si myslí, že jen jeho vnímání světa je to správný.. Škoda na takový omezence reagovat.

Reagovat
Y.N.W.A

bohužel jsem si to neodpustil

Reagovat
ThePigFeathers

Napsal jsem někde, že mé vnímání světa je to správné? Tvůj příspěvek mi přijde osobně omezenější :) ale jak píšu jedná se jen o můj subjektivní názor :)

Reagovat
cink

Souhlas- Barcelona je dno

Reagovat
Rich

Reagovat
Han střelil první

Sarri je sympaťák.

Reagovat
blade115

Reagovat
icka

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Golasso

Já Chelsea fandím jenom tehdy, když hrají proti Barceloně - takže asi tak bych se vyjádřil k těm sympatiím

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

kouc je v poho, jinak smrdi celej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč nic nedokázal a zatím ani nic neukázal.. a docela si o sobě myslí. Jen ať jde. Vyhoří

Reagovat
Rich

To je ale shit, co pronesl ten asistent trenéra, prej stále pro něj hledáme ideální místo v sestavě a prej, že mu důvěřují, akorát připosranost, aby neodešel do Bayernu, proto mu dáváte až teď nějaké zápasy.

Ha a přitom Bayern má zraněná křídla Robbena a Riberyho teď, znamená, že by si zahrál, navíc oba dva končí, kde je psáno, že právě Odoii nemůže jednoho z nich nahradit, naopak nahradí a to Robbena a dostane číslo 10, má velký potenciál a v Chelsea je ho věčná škoda. Za mě doufám, že ho Bayern dostane.

Reagovat
terry

Hasan Salihamidžić včera prohlásil, že jestli bude mít co říct, řekne to dnes. Tak jsem zvědavý. Pro Chelsea by v tuto chvíli neměl být prodej vůbec na stole. Ať si hráč dělá, co chce (a nemyslím si, že naštěstí dělá nějaké problémy), prodávat v lednu jeden z největších talentů akademie, by bylo šílenství. Pořád je mu (pořád ještě velmi čerstvě) 18 a to prostě nemůže chtít hrát každý druhý zápas základ, obzvlášť když vezmeme v potaz situaci v Chelsea a nového kouče. V létě už by to měla být jiná, v příštím roce by se mohla i změnit situace na křídlech a Hudson-Odoi si může říct o pozici druhého až třetího křídla. Jen se teď musí přečkat ten tlak z Bayernu a ono to půjde.

Reagovat
blade115

Vzhledem ke konkurenci v podobě Pedra s Willianem (a tím spíš, když byl Hazard na hrotu) je ten požadavek na start každý druhý zápas úplně na místě.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladino10

Lenže hráč ti môže okaslat aká je v Chelsea situácia, prečo ho to má zaujímať keď jemu ide o kariéru?

Reagovat
salami

Tak treba proto, ze je hracem Chelsea, ktera ho vychovala a ktera taky musi na ten pripadnej prestup kejvnout.

Reagovat
vladino10

A na čo mu to je, že ho vychovali, keď posledným odchovancom Chelsea čo sa v nej presadil bol Terry?

Ja tam nevidím nejaký extra dôvod precoby mal chcieť čakať na to kedy si klub vyrieši svoje problémy.. Druhá vec je samozrejme to, že má s Chelsea zmluvu a na jej základe má CFC právo ho držať, ale o tom sa nebavíme..

Reagovat
Hokaido

Byl bych rád, kdyby zůstal. Ale pokud zůstane, tak podle mě udělá stejnou chybu jako Hazard a nikdy se v Chelsea nedostane na úplně top úroveň (pokud na ni samozřejmě vůbec má).

Reagovat
r.mrazik

stejne to je divny...18 mu bylo teprve nedavno,zacina hrat a hned chce prestoupit a zrovna do bayernu

hraje,protoze je tak dobry,nebo spis proto,ze chce odejit?

Reagovat
johan14

Jedno aj druhé. Je to obrovský talent no nedostával priestor ani v EL. Tak chce ísť, čo je pochopiteľné. A keďže chce ísť, tak ho začal Sarri stavať v zápasoch proti slabým súperom. Možno aj na popud vedenia, by som sa nečudoval keby to dostal rozkazom.

Reagovat
blade115

Je vážně dobrý a nepochybuju o tom, že v Bayernu by se prosadil. Ale přijde mi, že teď dostává prostor právě spíš proto, že se zajímá Bayern, jinak by na něj Sarri dál z vysoka kálel. Ale to těžko říct, do hlav jim člověk nevidí.

Reagovat
r.mrazik

ok,jen nepochybovat o bayernu je takovy...no...zajimavy,kdyz bayern je vys jak chelsea a mozna to tam bude mit tezsi

Reagovat
blade115

Tak nabízejí za něj rekordní částku, jsou připraveni mu dát desítku a na jeho věk ohromný plat. Asi v něj fakt věří. Navíc jeho konkurenty jsou IP Robben s Riberym, kteří stejně buď letos, nebo nejpozději za rok skončí. Taky bych řekl, že Bayernu se docela líbily ty příběhy Lookmana a Sancha a taky by chtěli "svého anglického wonderkida". Jako určitě to nebude mít horší než v Chelsea, kde přes Hazarda prostě cesta nevede a na druhé straně jsou Willian s Pedrem, které si Sarri z nějakého důvodu pořád hýčká. Tady je přinejlepším druhý náhradník, a to tam je ještě dopředu Giroud.

Reagovat
blade115

Plus teda on je jeden z těch hráčů, na které se prostě podíváš a už víš, že je výjimečný. On a Mount jsou vážně to nejlepší, co z té akademie pamatuju, na to se ani Abraham nechytá. Ani ten dřív tak vychvalovaný McEachran nevypadal v jejich věku tak dobře.

Reagovat
r.mrazik

a gnabry,coman?

Reagovat
stas87

Pride ti, ze Coman je schopny odohrat 3/4 sezony v kuse? Gnabry uz tiez nejake zranenie mal. Pokial bude Odoi lepsi, nemyslim si ze by ho Kovac nepostavil do zapasov a nenechal sediet Comana a Gnabryho.

Reagovat
r.mrazik

jak pises...musi byt lepsi

jenze to plati prece i u modraku

Reagovat
blade115

Gnabry je horší hráč, Coman je dělo, ale taky neodehraje celou sezónu v kuse. Navíc hrají vždy dvě křídla. Jako i přes větší počet konkurentů by si ta Odoi zahrál víc, o tom nepochybuju. Minimálně by dostal pořádnou šanci, těžko svůj rekordní nákup posadí na tribunu - což by byl teď jeho osud pod Sarrim.

Reagovat
r.mrazik

podseknuti gnabryho necham radeji byt...

porad je klukovi teprve 18...tak snad v bayernu vi,co delaji

Reagovat
Makiii

Jak si dosel na to, ze Gnabry je horsi nez Odoi, kteryho nikdo neznal par mesicu/tydnu zpet?

Gnarby uz aspon neco nekde odkopal, narozdil od tohodle usmrkanka, co nechce v cerstvych 18ti 85kw/w...

Paneboze, vsak ten kluk jeste nedokazal nic, vyjma par startu za A tym.

Reagovat
blade115

Momentálně je možná Gnabry lepší, ale potenciál má Callum jinde. Neznali ho lidi mimo PL, potažmo Chelsea, jinak se o něm už dlouho mluví jak o obrovském talentu. "Usmrkánek" nic nechce, sami m to v Bayernu nabízí. Panebože, kluk nic nedokázal (světě div se, v 18 letech ...), ale kupuje se taky spíš pro to, co jednou dokázat může...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Odoie znal asi každý, kdo trošku sledoval mládežnické repre Anglie. Trhal v nich soupeře stejně jako Sancho.

Reagovat
Makiii

Aby to spis nebyl dalsi Ibe.

Reagovat
vladino10

Coman je každú sezónu dosť dlho zranený, tam by fakt nebol problém..

Reagovat
Talker

Jako já nevím jak ty, ale já počítám tak na 80%, že Hazard tu za rok nebude. Pedro má smlouvu na rok a možná tu už nebude a je otázka, co Willian, ale pokud bude sedět, tak taky bude chtít vypadnout.

Reagovat
blade115

Já už si myslel, že se Pedrovi prodlužovat nebude teď, ale stejně tu smlouvu dostal, tak už si nedělám iluze. Williana se taky nezbavíme, Barcelona už nám dvakrát hodila lano, ale nikdy jsme se nechytli. Hazard asi odejde no. Ale místo něj tam bude Pulisic s velkou cenovkou, takže pro Odoie prakticky žádná změna.

Reagovat
Talker

Podle mého tam jsou 3 faktory.

Talent - ten rozhodně má, je to nejlepší odchovanec, kterého jsme měli a který nebyl permanentně zraněný. Takový RLC prostě strávil více času na marodce než kolik byl ready hrát. Z těch mladíků z akademie má nejvíce důvěry, hrál i v EL (za rozhodnutého stavu, ale narozdíl od Ampadua nastoupil v základu).

Druhou věcí je nedůvěra v Moratu a Girouda, což přesunulo Hazarda na hrot - prostě najednou se otevřelo více místa a vzhledem ke zranění Pedra a RLC se otevřelo více prostoru právě pro CHO.

Další věcí je tlak ze strany Bayernu, který tomu taky určitě pomohl. Ale podle mého je to souhra všech těchto faktorů.

Reagovat
r.mrazik

na jednu stranu ho clovek chape,kdyz vidi,jak to u modraku chodi

na druhou mu bylo 18 pred dvema mesici...a chce zrovna do bayernu,kde to bude mit jeste tezsi

Reagovat
Talker

Tak on vyrostl ve správné době - těch špičkových křídel, po kterých by se dalo jít moc není, naopak je spousta klubů, které by ráda přivedla TOP křídlo do základu a nejde moc kde brát. CFC má Hazarda a tím to končí, Bayern nemá taky jasné křídla do příští sezony, která by byla world class, Juventus má jen Ronalda, Arsenal nikoho...

Kdyby bylo na trhu 10 world class křídel, tak je o všechny obrovský zájem teď.

Reagovat
r.mrazik

tak ani odoi neni world class

divim se,ze bayern nekoupi depaye z lyonu...nebo vlastne kdokoli,kdo chce kridlo...

Reagovat
Talker

Tak není world class, ale moc jich na trhu není prostě. Lyon je v tomhle výjimka, tam se nakupovat dá - ať už Fekir, Depay nebo Traore.

Reagovat
Talker

I to je prostě důvodem toho, že Bayern jde po CHO. Kdyby byla situace jako před pár lety, kdy tam byl Bale, Robben, Hazard, Alexis atd, tak prostě je dost možné, že po CHO nejdou, alespon ne tak agresivně, aby žonglovali s tím, že mu dají desítku na dres, kolik mu dají peněz a ještě se vyjadřovat do médií, jak ho chtějí.

Ale v současné situaci tam prostě není moc možností, po kterých jít.

Reagovat
r.mrazik

tak vidis...z jednoho tymu jsi vyjmenoval tri hrace...

kdyztak jim prodame alexise...

Reagovat
Bayern +

za 120 k/w beriem

Reagovat
r.mrazik

je to charakter...na snizeni platu jiste v klidu pristoupi

Reagovat
Bayern +

Ale Vidal už odišiel...

Reagovat
Bayern +

Nie nie, bude to mať určite ľahšie ako v Chelsea.

Reagovat
Rich

V Bayernu to bude mít lehčí, končí dvě křídla po sezóně a Gnabry s Comanem jsou dobří, ale bohužel skleněný, proto ho Bayern dost chce, jelikož nechce riskovat, že bude hrát bez křídel, když by se ostatní dva zmiňovaní zranili.

Reagovat
Banger

Spíš bych řekl, že do toho přestupu hodně kecaj jeho agenti. Hlavně ti ho tlačí do Bayernu. Zřejmě lákavé provize. Poslední dobou ale hraje hlavně kvůli zájmu Bayernu, protože na podzim si prakticky nekopnul. Je velmi mladý, mnohdy dost zbrklý, ale s obrovským potenciálem. Prostor, který dostává teď je odpovídající. Na pravidelný základ to prozatím není.

Reagovat
ajouki

Agenta mu dělá jeho otec. Chelsea mu nabídne úplně stejné peníze, v tom bude problém jen těžko. Obecně se teď hodně rodičů snaží vybojovat přestup, anebo alespoň hostování, do Bundesligy, protože tam anglické talenty vnímajit úplně jinak než kluby v Anglii. Na zápasy juniorek teď jezdí desítky skautů z celé Evropy. Každý klub chce svého Sancha nebo Nelsona a zároveň ti rodiče chtějí, aby podobnou šanci měl i jejich syn. Tady máš skutečnou motivaci.

V Chelsea dělali, že se jich to netýká. Bayern je zastihnul nepřipravené, a teď se v pár zápasech snaží celou situaci vyžehlit.

Reagovat
Busby babes

tam bude spis zasadni, co mu naslibovali pred sezonou a jak se to plni...

Reagovat
terry

Jestli mu před sezonou naslibovali víc, než teď dostává, tak si za tu vzniklou situaci pak může vedení samo. Ale to odsud těžko soudit.

Reagovat
r.mrazik

hm...beru to z pohledu,jak kdyby tam chtel loni odejit treba chong,nebo angel...

Reagovat
r.mrazik

a jeste...klukovi bylo tehdy 17...mohli mu slibit par minut max,jinak vse ostatni bylo na nem,aby se ukazal...

navic ted zacina hrat...

no...celkove to je zajimave

Reagovat
mesyas

Je to jednoduchý, cítí, že bude mít v Bayernu lepší pozici. Na jeho místě by odešel každý. Je něco jiného, když jseš mladík za pár drobných a když jseš mladík, který přichází za rekordní částku. Tam si ho budou stavět i kdyby hrál celý rok špatně. Sarri tu vydrží maximálně další szeonu, takže očekávat, že bude stavět a budovat kádr je nesmyslné.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Sancheze stavěli ?

Reagovat
mesyas

25(913min.) zápasů v první sezoně, po letošní sezoně bude mít třeba odehráno 30 zápasů. To je víc než vysní Odoi v Chelsea.

Že Sanchez chtěl odejít na hostování po první sezoně, aby hrál víc není jejich problém, oni se ho snažili vychovat, a stále to dělají.

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 sezony 30 zápasů není moc a to přicházel jako hvězda WC kdy ho chtěli všechny velké kluby, zatímco CHO je jen hráč akademie

Reagovat
vladino10

Lenže sanches bohužiaľ hral totálne hovno.. Šancu ale dostal, hneď po príchode hral pár zápasov v základe..

Reagovat
fenixLFC

Sanchez nemal ani na swansea a celkovo vacsina tych portugalcov solidne vyhorela

Reagovat
smazaný uživatel

580 minut za cfc má CHO už teď těch 1000 do konce sezony vpohodě udělá

Reagovat
stas87

Sanchez ukazoval len zlomok toho, coho je schopny. Bol horsi ako konkurencia a preto odisiel hostovat. A hlavne ho Bayern kupil na zaklade jeho vykonov za repre. Za dva a pol roka sa herne vyrazne neposunul a nemyslim si, ze by si ho Bayern chcel nasilu drzat. Hostovanie mu nevyslo, tak sa vratil. A stale nedokazal, ze ma na to, aby bol stabinym clenom zakladu. Odoi svoju sancu dostane, pretoze Kovac nema problem s tym, dat sancu mladikovi a ked pride za 30+ tak tu sancu nepochybne dostane. Sanchez je oproti JaviMarovi, Goretzkovi, Kimmichovi, Thiagovi a Tolissovi stale slabsi hrac. Preto nehrava v zakladu a ten tim sa o neho nemoze opriet.

Odoi ma mensiu konkurenciu ako Sanchez a pokial bude herne presvedcivy, tak sancu dostane. Sak pozri BVB, kde Pulisic vypadol zo zostavy a hrava viacej Sancho.

Reagovat
icemike

Je tam velká aktivita agenta. Asi má s Německem nějakou tučnou dohodu. Všem přijde divné, že kluk, co je od mala v klubu, přesně v okamžiku umístění v A týmu najednou chce odejít.... A ano, začal hrát víc, jakmile se o něm začalo v Německu psát...

Reagovat
smazaný uživatel

Agent a hlavně ty dementní vyjádření Bayernu, jak může tak velký klub klesnout tak nízko, že musí mluvit o hráčích jiných klubů, ještě když to je mladík z akademie, jen aby si ten přestup vytrucoval on sám.

Bayern má LM, větší úspěchy v posledních letech a lepší kádr, stejně musí dělat takové praktiky aby získal hráče, když nemůže skupovat Bundesligu a poprvé za x let ji nejspíše evyhraje

Reagovat
icemike

Pořád to jsou Němci, nějaké podpasovky jim nevadí

Reagovat
Whitemedia

tak my jsme taky dělali podobné kousky, když nám šlo o Stonese

Reagovat
Robochelsea

Aké praktiky? To, že na rovinu povedali, že majú oňho záujem, je nejaká nekalá praktika?

Reagovat
Whitemedia

Jsme si holt zvykli na odpovědi Conteho a Sarriho, že se o hráčích cizího týmu nemíní vyjadřovat, protože to není správné.. ale jak říkám, dělali jsme to samé u Stonese a i letos se Zola vyjadřoval, že máme zájem o Wilsona..

Reagovat
Rich

No jasně dementní vyjádření Bayernu, podívej, jestli někdo může za tuhle situaci, tak vedení v Chelsea, pokud se dá předpokládat, že vedení hráči něco slíbilo a nedodrželi to, tak se nediv, že chce odejít. Proč ho teď trenér staví, to je očividné, vedení a majitelé na něho zatlačili, kdyby se o něj Bayern nezajímal, tak by byl pořád na lavičce a shnil tam. V Bayernu dostane šanci to se nemusíš bát, pokud skutečně přijde, tak bude hrát často a dobře.

Reagovat
Busby babes

to je prave to, ze nevime, co mu slibili. Coz by mohl byt duvod proc kouka jinam. Vidi, co to udelalo se Sanchem.

Reagovat
mesyas

Kdyby nepřišel Bayern s nabídkou, tak by hrál teď pravidelně za U23. Na nějakého Odoie si nikdo nevzpomněl dokud nepřišla nabídka za Německa. Navíc Sarri má nějakého Odoi úplně na háku, s příchodem Higuaína bude ta útočná trojka Hazard-Higuaín-Pedro/Willian, takže do konce sezony bude rád, když si zahraje 3 zápasy...

Reagovat
Kocour Klapuška

Znalci Premier League:

Které dva z těchto tří zápasů jsou nejvíce pravděpodobné? Výhra United o dva a více gólů, výhra Arsenalu o dva a více gólů a výhra City o dva a více gólů?

Reagovat
Robochelsea

Manchestre.

Reagovat
Hokaido

Imo Gunners a United.

Newcastle má dobrou obranu a na City ještě docela umí zahrát.

Reagovat
fenixLFC

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nam to podepis! Snad sam vidi, ze hraje jen proto, ze o neho mame zajem..misto v sestave pro neho bude, neni na co čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč o něho tím pádem neměl Bayern zájem už v létě.

Myslím si že je to spíše tím že Cfc mu šanci dala proto ho chce bayern

Reagovat
Kocour Klapuška

Ale šanci na větší herní vytížení má určitě větší v Mnichově

Reagovat
blade115

Protože hráče mladší 18 let nemůžou kluby podepisovat na přestup, třeba?...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou se dohodnou na přestupu s tím že by přestoupil až v lednu, jako to dělal třeba real několikrát.

Reagovat
icemike

A taky dostal ban, že

Reagovat
smazaný uživatel

Real dostal ban za viniciuse, casemira?

Reagovat
Rich

Reagovat
dave30

OT: Kamil Vacek do Bohemians.

Reagovat
Miguel19

Zůstat do léta. Pokud zůstane Hazard, ať jde. Když odejde Hazard, tak by byla šance k podepsání..

Reagovat
blade115

Myslíš, že by za Hazarda nepřišla náhrada?

Reagovat
Miguel19

S naším vedením nikdo pořádnej nepřijde.

Reagovat
blade115

Třeba ne pořádnej, ale někdo by nejspíš přišel. S tím, plus Pedro, Willian a Pulisic by na tom byl Callum ještě hůř jak teď.

Reagovat
Talker

Tak tohle záleží na výkonech CHO. Pokud by se dostal do famozní formy a střílel goly, vytvářel šance a ukazoval, že je world class, tak by podle mého vedení nechalo čtyřku CHO. Pulišič, Willian a Pedro. A zainvestovalo třeba do TOP AM/útočníka.

Reagovat
Error

Willian uz musi bezpodminecne v lete jit, tady konci sranda.

A ctyrka Hazard, CHO, Pulisic, Pedro je nejspis jen sen.

Reagovat
Talker

Jako já se začínám pomalu smiřovat se čtyřkou Pulišič-Pedro-Willian-posila. Nejvíc v hajzlu je, že Willian tady nikdy neměl být nebo měl vypadnout okamžitě jako spousta jiných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Hazard zůstane, bude LW jasné a napravo se koupil Pulisic, takže bude CHO opět v nejlepším 3 v pořadí, ale nejspíše až za Willianem/Pedrem

Reagovat
nani92

100. pre Harabina

Reagovat
Deywid

Reagovat
Busby babes

to bylo porad jak Mourinho sbira zlate padaky, ale koukam, ze Jardim a jeho 3 mesicni dovca za 8 mega eur je jeste jinej level.

Reagovat
r.mrazik

nerikej,ze mu to daji cely...to snad nee

Reagovat
Busby babes

to nevim. asi se nejak dohodnou, ale stejne...

Reagovat
r.mrazik

jasny...prdel to je tak nebo tak

Reagovat
masly008

jde o to jestli mu rozváuali smlouvu.pokud ho jenom odstavili a smlouva běžela dále,tak by se v ní mělo jenom pokračovat ne?nebo podepsal smlouvu novou?

Reagovat
Busby babes

good point.

Reagovat
Pato44

Tak tak

Reagovat
niflheim

No jestli Foxes koupí Tielemanse za 20 míčů, tak to může být celkem steal a bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. V Monaku teď jedou zajímavou přestupovou politiku fakt

Reagovat
Hokaido

Akorát co jsem se tak na netu ptal, tak prý je Tielemans letos snad nejhorší hráč Monaka. Ale pamatuju si, že měl obrovskej potenciál a stejně bych chtěl, aby dorazil.

Reagovat
FUnk

ale jestli se nechystnul ve francii tak v PL mu to pujde ještě hure...

Reagovat
Whitemedia

Chelsea investigated by Fifa over more than 100 young player cases. Story: @DaveHytner https://t.co/h4iplyqXs0

bude zákaz a Willian s Pedrem za nás budou hrát do 60

Reagovat
Busby babes

takovou kliku nemame...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ze křídla nejsou ani na hostování ani v akademii, snad jen Palmer by se ještě mohl dostat na cfc lvl

Reagovat
smazaný uživatel

stejně ho nechápu , je mu čerstvě 18 , je od mala v Chelsea a najednou při první příležitosti zdrhne ? V londýně má vše a přece být po Terrym první odchovanec , co se prosadí , mu musí být motivací ( jestli je to vůbec možné někdy )

Reagovat
icemike

Místo, aby se řešilo, kdo ještě na křídlo přijde, aby mohli třicátníci přestoupit někam do tepla, tak přijdeme o jedinou aktuální náhradu a ještě dostaneme Ban... A to nemluvím o chybejícím RB do rotace a útočníkovi, který nepamatuje Československo...

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby byl ban , tak bude platit až za rok ne ? by Roman v létě musel rozbít prasátko no

Reagovat
Busby babes

OGS says Mason Greenwood, Tahith Chong, Ethan Hamilton and Jimmy Garner will 'probably' be seen at some point before the end of the season. "I am planning for what

@ManUtd

are going to look like next season, with or without me."

Reagovat
iamek

Hamilton . Koukám, ze Gribbin další mega talent asi nic. Nehraje ani za béčko. Nebo šel někam na hostování? Nevšiml jsem si.

Reagovat
Busby babes

Gribbin je vecne zranenej, to je ten problem.

Reagovat
r.mrazik

navic treneri juniorky a fanousci rikali,ze se mu moc nechce branit a je liny dozadu...pry az moc "velka hvezda"

ale to bylo uz pred dvema roky

Reagovat
smazaný uživatel

pokud odejde Cahill, dá se očekávat, že jeho pozici přebere do konce sezóny Ampadu, což znamená, že musí přijít do konce přestupáku ta náhrada za Cesca. Doufám, že zůstane Hudson, to by jsme mohli prodat v létě Williana s Pedrem a koupit jedno nové křídlo. Hazard, Hudson-Odoi & Pulisic, Posila

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

Man City agree £11.29m fee with Schalke for Rabbi Matondo as another British talent heads to Bundesliga

A my prodavama Darmiana za 6.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to trosku odlisna situacia nemyslis

Reagovat
Busby babes

myslim. Provereny italsky reprezentant vs mladej smrad, kteryho nikdo nezna, neodehral mezi dospelyma ani minutu... mas pravdu, je to dost nepomer.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa na to divas dost obmedzene

Reagovat
Busby babes

kdyz to rikas.

Reagovat
smazaný uživatel

neber si to osobne ale proste si si vypichol par argumentov ktore hraju v tvoj prospech a zvysok si zamerne ignoroval.

Toto ja vseobecne nemam rad

Reagovat
Busby babes

v cem presne? ten kluk zatim hral jen za u23. A jeden zapas za Wales a to spis jen proto aby v budoucnu mozna mohl reprezentovat Wales. Doted o nem slysel asi jen fanousek City, jinak nikdo. a sup, za 12 mega. a my prodavame Darmiana za nejakcyh 6-8 mega a jeste se tu doctes jak je to drahy. Italskej reprezentant v nejlepsich letech. Tak se smeju tomu, jak jsme neschopni prodat za poradny penize a jak je na tom City lip, kdyz i takoveho no name hrace proda draz.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba sa pozriet na trh, ako si vedu anglicki mladici v Nemecku a ake peniaze dokazu potencialne zarobit.

Mas pocit, ze City predali odpadlikov pred 30, typu Fernando, Nasri, Bony, Hart, Nolito za ine peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovoriac o tom, ze celkove naklady na zmluvu pre 18 rocneho hraca su podstatne nizsie, kedze platovo neberie tak vela.

Reagovat
Talker

Vždyť je to logické.

Darmian nechce zůstávat v klubu, klub ho nechce a ani mu nebudou chtít platit plat. Blíží se pomalu třicítce, letos odehrál pár stovek minut. Bude chtít poslední velkou smlouvu, aby si vydělal. Pokud bude hvězda, tak klubu dá tak 5 let, ale už z něj ten klub nic nevytříská co se týče financí. Pokud bude průměrák a nebude hrát, tak se ho nezbaví pomalu ani zadarmo.

Matondo má před sebou o dekádu hraní více, očividně ho scoutovali a věří, že se vypracuje. Plat bude mít oproti Darmianovi třetinový (pokud vůbec), pokud bude výbornej, tak můžou skásnout podobně jako Dortmund Pulišiče a vydělají balík. Pokud bude průměrný či podprůměrný, tak ho prodají za polovinu zpátky do Anglie a nebolí je to tolik. Jediný risk je, že by ho ani nezkoušeli zapracovat do Ačka, což při té sumě nevěřím, že se stane.

Reagovat
Busby babes

vsak ja jen na tom ukazuju na nasi neschopnost prodat hrace za normalni penize. Argumentujete proti necemu, co nepisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie. My sme ti chceli vysvetlit v com je ten rozdiel v cene a ze Darmian proste nema vacsiu cenu ako "no name" z U23.

Ako moze diktovat klub cenu hraca o ktoreho zjavne nie je zaujem a klub sa ho chce zbavit? To predsa nedava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

To je akokeby som dal na bazos ocovu jednotkovu oktaviu za 4000€ s tym ze som dobry obchodnik a predam ju. Lebo vsak je spolahliva a sused predal bicykel za 3000

Reagovat
vladino10

Reagovat
Talker

Ale tak když prodáváš podprůměrného hráče, o kterého není zájem, tak logicky nic moc nedostaneš. Zvlášt pokud chce jít jen do Itálie. V Anglii byste ho udali třeba za dvojnásobek.

My prodali třeba Marina za 3 mega do Řecka, ale mluví se o těch slovutnějších hráčích, kteří mají zvuk, Mikela a Brana na free transfer, Dembu za 5 mega.

Reagovat
Busby babes

Darmian ale neni podprumernej hrac, ale porad jeste italskej reprezentant. Ze se u nas uplne nechytl nic neznamena. Takze v porovnani s nekym, kdo neodehral ani minutu v muzskem fotbale, je to nase neschopnost ho prodat za normalni penize. Darmian fakt nema na dnesnim trhu cenu pod 10 mega.

Reagovat
Talker

Jak píšu, 3 faktory, které to ovlivní - chce do itálie, on bude chtít poslední velkou smlouvu a má téměř nulovou re-sale value. Což zužuje samo o sobě výběr tak na 3 kluby na světě, kam by mohl odejít. A ty kluby to prostě ví, buď musíte prodat levně nebo si on bude muset nechat výrazně snížit plat.

Kdyby byl ochotný jít v rámci Anglie, tak vám za něj někdo těch 10 v klidu vyklopí, možná i více. Ale v Itálii tě pošle 14 klubů do prdele, že za takové peníze si pořídí hrota, další 3 vám řeknou, že ten jeho plat platit nebudou a zbytek ti řekne, že mají lepší hráče.

Prostě máte hráče, který by hodnotu mohl mít za jiných podmínek, ale za těch současných prostě nemáte moc šanci za něj dostat víc než 10.

Reagovat
icemike

Vždyť je to logické, darmiana už všichni viděli hrát, takže nikdo není ochotný za něj dát víc jak 6 Mega

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Zase ale všichni známe Darmianův strop - zhruba základ v mid table týmu PL. U tohohle kluka to může být daleko výš.

Reagovat
Busby babes

soudis dle ceho? nerikej, ze ho nejak extra znas? a hlavne, moje pointa je, ze Chelsea by Darmiana prodala za 20.

Reagovat
Hokaido

Soudím podle jeho... výkonů? Nebo jak to myslíš?

Reagovat
Busby babes

sledujes City U23?

Reagovat
Hokaido

Jo aha, já myslel Darmiana.

My zase nemůžeme prodat Drinkwatera, Mosese, Ginkela nebo Piazona. Cesc šel jen za 10 M. Už to taky není jako dřív.

Reagovat
salami

Pochybuju, schvalne za kolik se zbavej Zappacosty.

Reagovat
Busby babes

to bude mozna dobry srovnani.

Reagovat
smazaný uživatel

Hudson-Podoj

Reagovat
smazaný uživatel

netreba zabudat, ze na jednej strane je Hazard a na druhu pride od leta Pulisic.

V Bayerne s nim ocividne chcu pracovat, tak nedivim sa mu, snad si pobali a odleti cim skor.

Reagovat
kvasha16

tak aj u nas sa s nim pracuje, zrejme ... a Hazard s Pulisicom by problem neboli, stale ma 18 rokov, ak by bol prvy nahradnik, stale je to super na mladasa ... problem su ti dalsi dvaja "top hraci" co mu zavadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Bayerne je stale ta sanca stat sa hviezdou stale blizsie. Porvat sa o poziciu Robbena a Riberyho sa bude musiet s Comanom a Daviesom co je predsa len jednoduchsie.

Reagovat
Miguel19

Rabiot vyjebal se Spurs

Reagovat
hona.kub

asi mu nejde pouze o TOP 4

Reagovat
Hokaido

Tak on hlavně už teď bral 60 k/w a jako volný hráč bude mít ještě vyšší plat, než kdyby přestupoval třeba za 40 M. Tipuju, že pod 150 k/w nepůjde. Tím by se stal druhým nejlépe placeným hráčem Spurs a úplně by jim rozesral platovou politiku.

Reagovat
smazaný uživatel

jako volný hráč nebude mít žádný plat

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako asi z něj nikdy nebude žádný zázrak, takových hypů už v čukotce bylo dost, ale jinak by z toho paklubu měl odejít, jinak tam shnije na hostováních navždy

Reagovat
hona.kub

talent je to velikej a má šanci si tu budovat parádní kariéru a sbírat týmové trofeje, to by např. u Vás nemohl...

Reagovat
cristiano.K.

případ Pogba is back

Reagovat
nani92

ukázali sme výhodný bargain, tak sa chcú inšpirovať

Reagovat
cristiano.K.

ještě teď se v Juventusu smějou

Reagovat
nani92

Can, Ramsey

Reagovat
cristiano.K.

>Pogba

Reagovat
bbbauch

Ale tomu, ze to utratili za Piguaina

Reagovat
cristiano.K.

to se zase smějí v Neapoli

Reagovat
bbbauch

Jestli se v Juve smejou, ze nam prodali Pogbu za 89, kdyz je velmi pravdepodobny ze od nas pujde pripadne za vyssi castku.. tak maj teda divnej smysl pro humor

Reagovat
cristiano.K.

půjde bud do Realu nebo PSG pokud vůbec někam, takže asi ano, půjde za větší částku

Reagovat
Bayern +

Tak snáď to vyjde. 35 mega zasa nie je až taká darda ani keby sa úplne nepresadil, horšie by to už bolo 70 keď to spojíme s Renatom Sanchesom

Ale nechcem byť alibista, verím, že sa presadí. Niektorí tu máte zbytočné obavy, R+R končia, Coman je IP, James ešte nie je náš a hlavne on musí hrať v centre diania, nie na krídle a Gnabry zas až tak veľký náskok nemá.

Reagovat
Kolarik12

Spis uz mne to nebavi jako fanouska Bayernu dva mesice v kuse cist. Samozrejme by se hodil, do te filozofie mladych kridel, kdyz duo Robbery odchazi by se vyborne hodil. V podstate by zacinal na stejne startovni care jako Gnabry a Davies a bylo by jen na nem ukazat, ze si zaslouzi zakladni sestavu. Hlavne at se to rozlouskne uz ted v zime!

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl, tady je zase nablito na vedení. Tomu klukovi je osmnáct, dostává první šanci, hraje víc, než by kdo čekal (oproti třeba Mosesovi), začíná jít do formy, teď na jaře může klidně hrát základ a on podle médií chce raději odejít (pravda to být může, nemusí). A může za to vedení a Sarri.

Děláte jako kdyby Pep, Klopp, Conte, nebo Mourinho stavěli víc podobně mladé odchovance.

Musí počkat, vydržet a do léta si ještě určitě dost zahraje.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze tohle: Musí počkat, vydržet... ti mladi anglani poslouchali leta. A nikam to nevedlo. Takze mozna maji problem podobnym slibum uverit na jedne strane a pak vidi, jak to nekterym jinym, kteri odesli, pomohlo...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zdrhnout hned poté, co dostane šanci je hloupost.

Pomohlo to jednomu

Reagovat
Busby babes

Gnabry? a pak tu mas taky armadu tech, co zustali a ted hrajou League one.

Reagovat
John Obi Mikel

Gnabry je Němec, ne?

Reagovat
Busby babes

jj, ale tak prosel akademii Arsenalu. Rekl bych, ze tady o narodnost moc nejde.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc jsem na něj úplně zapomněl

Reagovat
vladino10

Gnabry, Sancho, Reiss Nelson

Reagovat
John Obi Mikel

Úplně jsem zapomněl, že Gnabry hrál v Anglii

Reagovat
fenixLFC

lenze on dostal sancu lebo sa onho zaujima bayern, bez toho by nanho sarri prdel dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno, co mladí Angličané nevytáhly paty z ostrovů a najednou se celkem cpou do Německa. Sem zvědav, kdo jako první hodí nějakou nabídu třeba za Sancha.

Reagovat
Rich

Prosím tě, Sancha snad sleduje Real a Barca, ale nevím, co je na tom pravdy. Každopádně musíte ho udržet.

Reagovat
Talker

Tak prý jsme Bayern poslali do hajzlu, že v zimě rozhodně neodejde. I kvůli tomu, že se chovali jako zmrdi. Tak snad se povede podepsat novou smlouvu nebo ho prodat jinam s buyback klauzulí.

Reagovat
vladino10

hosťovanie v arnheme

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych je poslal do hajzlu i v létě. Ta jejich taktika, kdy obešli úplně všechny a mluvili s jeho rodinou, aby ho přesvědčila k přestupu byla k blití.

Reagovat
Talker

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rich

Přečti si expresku. V zimě tedy neodejde, tak nevadí přišli jste o 35 milionů. Pokud bude o něj Bayern projevovat stále zájem jakože bude, tak končí mu smlouva 2020. Co to znamená, když smlouvu neprodlouží? Odejde zadarmo. Tak kdo je ten pitomec teď?

Reagovat
Talker

Pokud bude hrát dobře, tak jeho cena do léta neklesne. A třeba podepíše novou smlouvu. Nebo přijde Real/Barcelona/Juve/kdokoliv a pošleme ho radši tam než bavorským zmrdům.

Reagovat
Rich

Ano můžete ho prodat do jiného klubu, proč ne, ale ono upřímně budete rádi, že udržíte Hazarda, o kterého se zajímají právě španělské kluby, takže smolík a no Juventus má Ronalda, takže tam by byl na lavičce, takže dost o tom pochybuji. Je to jednoduché buď ho Bayern dostane v létě 2019 za nějakou částku, ale ta už nebude tolik vysoká jako bylo těch 35 mega a nebo půjde zadarmo další sezónu.

Tohle mě fakt baví, jak fanoušci Chelsea nadávají Bayernu, jaké používá praktiky a cítí se, tak ublíženě. Brečení, kopání a nadávání, why not? Sranda bude až vám odejde zdarma do Bayernu.

Reagovat
Talker

Já s odchodem Hazarda počítám a proto chci, abychom udrželi CHO a poslali vás do hajzlu. A jde o princip, to radši dostat 20 od RB než 40 od vás z mého pohledu.

Reagovat
Rich

No Hazarda byste udrželi, kdybyste vyhráli Ligu mistrů, což moc nehrozí, že? Hele teď upřímně, bez legrace z mé strany, mám na tebe otázku. Co ti tolik vadí na Bayernu vlastně?

Jinak na tvém místě bych spíš počítal s tím, že pokud odejde Hazard, tak se trenér a vedení bude snažit přivést posilu hotového hráče, což dost možná bude Pulisič nebo někdo jný, nevím koho Chelsea sleduje. A jinak ono uvidíme, jak to bude s tímhle hráčem je pravděpodobně, že se Bayern o něho pokusí, ale víš co, dost možná stejně se pokusíme o hotového hráče.

Reagovat
Talker

A expreska je jen spekulace, vůbec nic to neznamená. Podle expresek a spekulací v průběhu ledna už měl být v Bayernu dávno a hovno z toho.

Reagovat
Rich

Neznamená to nic, já to vím, ale taky to neznamená, že se rozhodl u vás setrvat, ano bude tam, ale pravděpodobně do léta jenom a nebo do příštího léta.. Pak zadarmo do Bayernu.

Reagovat
vladino10

hosťovanie v arnheme

Reagovat
ajouki

U Chelsea to schvaluješ, když Zola obvolává italské hráče jako Barella?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele