Hrubý den po postupovém gólu prodloužil smlouvu v Baníku

25.04.2019, 22:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
iamek

Teprve 25

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Čím méně Karviná, tím lépe pro FCB, mám z toho dvojnásobnou radost

Reagovat
Salfovic

Za chvíli tu budeme mít víc akademií a sportovních center než ve Španělsku a hovno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

ted at dojde nejaky hrotak krajni zaloznik a pravy bek a muzeme dal krucek po krucku stoupat vzhuru

Reagovat
cetto

Diop, Kuzmanovic a Šašinka je nadstandardní útok na naši ligu. Lepší útočníky na trhu neseženeš, musel bys sáhnout do zahraničí, a nebo zkusit někoho nechtěného z BIG 3 (Kadlec, Půlkrab, van Buuren) - což je asi nereálné. Nevím, jak je na tom ten Ledecký, ale asi nebude o tolik lepší než zmíněná trojice. Pak snad jen, kdyby spadla Karviná, tak Wagner by byl posilou. Trochu se bojím, aby se Baník nepokusil přivést Smolu - dal sice pár golů, ale fotbalovej není.

Mi by se teda spíš ještě líbili Květ a Sadílek z Příbrami, resp. Slovácka, jako alternativy do obrany/zálohy. A pak půlka Bohemky, ale ta nespadne, takže z Prahy přetáhneme na maloměsto max tak Duranovice nebo Milosevice z Dukly, což asi nejsou posily do základu.

Reagovat
Bakary3

No, na ligu bych řekl, že je to útok tak nějak krásně průměrnej - to nemyslím ve špatným, ale nadstandardní opravdu ne.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cetto

No je pravda, že lepší útok mají Slavia, Spart, plzen, Boleslav, Liberec a Jablonec, což nás skutečně staví do ligového průměru. Na druhou stranu nevidím ale na trhu žádného Komličenka, který by ihned posunul útok Baníku o dva levely výš. Ještě je otázka co ten Ikaunieks. V Jihlavě vypadal perfektně a pak se totálně zakopal v Jablonci. Fotbal ale hrát uměl a pochybuju, že by za rok šel tak extrémně dolů. Ten by mohl být dosažitelný a zároveň kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

nás?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Wyrda

Nutně potřebujeme křídlo, takže pokud se Boba nepřesvědčí Bolf, tak je třeba sehnat někoho typu Reitera, který nebude předražený, ale bude moct porvat o místo v základu. A do obrany to stejné, někoho kdo zahraje oba kraje, aby se případná absence nelepila zase Artjomem. Tam by ale v pohodě vystačil Helešic, který prý v Budejkách celkem jede. Pokud chceme privest nějakého rozdilového hráče tak by se muselo sáhnout hlouběji do kapsy a to nevím jestli Brabec bude chtít, když to nutně není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

útok je slabina celého týmu a posila je docela nutná... Napadá mě hned několik hráčů, kteří by byli posilami. Jak si psal Wágnera, tak ten určitě. V případě, že neodejde Krmenčík a potvrdí se Kozák do Plzně, tak by mohl být k mání Chorý. Špatný by nemusel být ani Poznar, který se ve Zlíně rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim jen ne Choreho a Smolu na oba mam totalni alergii

Reagovat
Pride

Poznar

Reagovat
Kepy_FCB

S Poznarem jdi do prdele !!!!

Reagovat
Wyrda

Prý Poznar a posila

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar? Zadarmo drahy.

Reagovat
ratusek

Chorý a Poznar? Už nehul

Reagovat
HorajzmAmmann

ne že bych tady Poznara chtěl, alě nějak brzo se tady zapomíná, jak za Baník Poznar hrál... Určitě tady nehrál vyloženě špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu ty negativni reakce. Rozbijec typu Poznara nam proste chybi, coz bylo a bude znat proti slabsim souperum co zalezou na vapno. Navic Poznar tady uz byl a zas tak spatny dojem nezanechal. Ale jestli by tam nekdo radsi videl stareho Sasinku,no... tak to dobrou chut.

Reagovat
ratusek

jednoho negolového utočníka už máme nebo teda jen negolové utočníky, potřebovali bychom nějakého toho snipera

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika. Poznar u nás byl a hrál docela dobře. Ve Zlíně dostal 2x důvěru a 2 z toho byla relativně povedená sezona v průměrném Zlíně. Vlastně každý na Šašinku nadává, ale navrhnout náhradu, která by byla pro nás dostupná to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale urcite myslis mladeho Sasinku ktery sice ma nekdy zablesky ale nekdy se taky ani nepohne. Stareho uz se doufam zbavyme a privede se treba ten Wagner nebo i ten Zajic by nebyl spatny a mlady Sasinka na hostovacku

Reagovat
cetto

Jojo mladýho Šašinku. Pořád si myslím, že je ve věku, kdy se potřebuje hlavně vyhrát. Ty záblesky jsou příkladem toho, jakým hráčem by mohl být, kdyby se s ním dobře pracovalo. Pokud však bude další rok, dva střídat lavičku s tribunou, tak ho totálně zabijeme. Takže pokud nedostane pořádnou šanci v základu, tka souhlasím s tím, že by měl odejít na hostování.

Jinak teda já nepatřím mezi většinu, která nadává Diopovi do nekopů. Podle mě je to nadstandardní ligový útočník a z těch klubů, co jsou dole, je lepší jenom Wagner.

Reagovat
Han střelil první

Na pravou obranu by se dalo posílit, ale není to nějak zase nutné, Pazdera není takový dřevák, jak se říká. Když už by měl někdo přijít, tak by byl super Sladký. Na kraj zálohy bychom mohli zkusit Horu, ale absolutně netuším, jaké jsou finanční možnosti.

Reagovat
El-Pistolero-68

Diop, na ktereho se tady jeste na podzim plivalo ze vsech stran, Kuzma, ktery hral bezmala do 30 druhou ligu, a Sasinka, ktery je spis pro smich, maji byt nadprumerny utok na ligu? Na Slovensku mozna.

Reagovat
smazaný uživatel

A psalo se o tom vůbec někde? Koho vlastně Baník chce? Tady spekulovat můžeme, jak chceme, ale když ani Kvasnica ještě nelosoval nikoho z Opavy, tak se asi v Baníku plně koncentrují na konec ligy, i když nějaký seznam nejspíš už mají, ale je utajený a čekají na červen, jsou totiž tři možnosti: vyhrajeme pohár, pomůžou nám týmy z EL, půjdeme přímo do skupiny, nějakých 100 mega jistých, takovou třetinu by do posílení Brabec hotovými hráči vrazil určitě, takže minimálně jedno opravdu velké jméno by přijít v tomto případě mohlo a nebyl by problém s dalšími třemi, čtyřmi hráči.

Druhou možností je, že vyhrajeme pohár, ale nepomohou nám týmy z EL, nebo budeme čtvrtí či to urveme s týmem ze skupiny střed, budeme tedy v předkole, kde ale je prize money ve výši jednotek milionů korun, což může spolknout jenom taková cesta do Kazachstánu, možnost na 100 mega bude, ale velmi malá...V tom případě by asi hledali někoho jako Kuzma, tedy solidního hráče, který nemá dlouhodobou smlouvu a mohl by přijít za drobné + ho nalákat na podpisový bonus a vyšší plat než měl.

Třetí možností je, že neuhrajeme nic, tak v tom případě bych viděl jako nejreálnější možnost, že dají šanci mladíkům + hostovačkám a přivedou max. 1-2 hráče za drobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

100 mega je při postupu do LM, ne? Nikoli do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Do EL, do LM 350, skoro 400, Plzeň letos vydělala dohromady 750 mega, SKS 250.

Reagovat
cetto

Do EL je, tuším, násobně méně. I se vstupnými a vysílacími právy se výdělek za skupinu EL dostává někam na úroven 60 mega. Někde jsem to takto četl.. Exponenciálně to pak roste, když postoupíš do jarních bojů.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo, teď je to nějakých 3,75 milionů euro jen za skupinu, UEFA je bohatá, roste to prakticky rok od roku...Samozřejmě pak tam máš peníze za body, za postup ze skupiny, další postupy, atd.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak exponenciálně...

Reagovat
lichna.

Já bych na tom pravém bekovi klidně nechal hrát Filla. A jako back up Pazderu. Pokud je Fillo to, co předváděl ty tři zápasy, kdy tam hrál, předvádět pořád,tak to bohatě stačí. Samozřejmě, taky bych tam radši viděl někoho, kdo tu lajnu bude pilovat, ale na naše podmínky je to dle mě dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zas Pazderu už prodal a jako náhradu Celbu, je mladý a bude stát méně peněz.

Reagovat
lichna.

Jo na Celbu jsem zapomněl. To máš pravdu..

Reagovat
ratusek

a co Helešic?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Prý by ho Budejky chtěli. Jablonec měl o něj minimálně v zimě taky zájem a co sem se dočetl zase tady na diskuzích, tak se prý moc vracet nechce (což je možná tím, jak si ho Baník stáhl minule jaro a nedal mu cuchnout? Kdo ví...).

Fakt nevím.

Reagovat
frankiefcb

Šanci si určitě u nás zaslouží, ale plně ho chápu. Budějky pravděpodobně postoupí, pozici si tam vybudoval. Škoda no, že jsme s ním tak zametali

Reagovat
ratusek

Přitom mohl být řešení na beka. Achjo. Sice jsme ve finále poháru, ale aby to nebylo příští sezonu špatné dost z toho mám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice ho nevykoupí, na to nemají...Proč by nemohl v létě zabojovat s Fleišmanem o místo? Třeba být i lepší? Navíc Pazdera už má svůj věk, končí mu smlouva, co když nepřijde posila? To tam bude Celba a Fillo jo? Pořád je to odchovanec, pokud uvidí, že bude jakákoliv šance hrát, tak bude v Baníku raději než v ČB.

Reagovat
lichna.

Já osobně bych ho chtěl vidět na podzim jako alternativu k Fleišmanovi. Tím spíše, jestli budem hrát Evropu..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Celba už se nesmí do Baníku nikdy vrátit. Jestli má hrát ligu tak v Příbrami nebo v Dukle ať jim pomůže sestoupit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele