Hrozí Manchesteru zemětřesení?

29.11.2002, 21:01
Aktuality
Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson ve čtvrtek naznačil, že v lednu vážně zasáhne do dění na přestupovém trhu. Už dříve Ferguson řekl, že nutně potřebuje ještě jednoho kvalitního útočníka, teď připustil, že nových tváří může být více.

"Za deset let jsme tady vytvořili tři různé týmy a možná je čas na na vybudování dalšího," řekl boss United pro oficiální stránky klubu. "Pokud se k tomu rozhodneme, určitě přijdou noví hráči. Jádro týmu, kterému dosud důvěřujeme, je pohromadě už sedm let a to je dlouhá doba," pokračoval kouč.

United v Premier League na své hlavní rivaly, Liverpool a Arsenal, ztrácí šest bodů. "Arsenal i Liverpool se stále zlepšují, naopak náš tým nenaplňuje má očekávání. Arsenal i Liverpool vybudovali velice silné týmy, hodně nakupují. Gérard Houllier za čtyři roky do Liverpoolu přivedl 28 nových hráčů, teď v létě čtyři. Stejně tak často posiluje i Arsenal, my kupujeme jednoho nebo dva hráče za sezónu," uzavřel Ferguson.

Autor: Petr Starý

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*menace

Ale s rozumom!

Reagovat
HOST*roy16

Stačí jeden útočník a dosť.

Reagovat
HOST*Vialli

Sem napište text.Je to dobre,Manchester potrebuje hrace do zasoby!!!a hlavne dobry!

Reagovat
HOST*Fefe

Manchester si kupi neznamich hracov a spravi z nich hviezdy. V poslednom case sa mi pacil pristup Fergusona, kazdy ho kritizoval za kupu mladeho Forlana a pozrite sa co je z chlapca. Tu mate toho utocnika. Aj ked este potrebuje kusok sebadvovery a treningu.

Reagovat
smazaný uživatel

Forlan je diamant, ktory treba vybrusit : ) ale uz teraz hra vynikajuco : )

Reagovat
HOST*Hanzek

go go go go Alexi

Reagovat
HOST*

Sem napište text.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele