Hřebík ven? Bednář sem!

29.07.2013, 17:57
Názory a komentáře
Tak konečně. Sparťanský kotel našel viníka letošního neúspěšného tažení rudého klubu pohárovou Evropou. Za zkázu věčného a železného manšaftu zodpovídá jeho generální sportovní manažer, Jaroslav Hřebík. Fanynky a fanoušci žádají hlavu muže, který může sedět na týmové lavičce jen v případě, když hraje Sparta bez diváků, jinak by totiž bylo zle...

Ani v neděli, při druhém letošním kole Gambrinus ligy, kdy Sparta poměřila síly s Jabloncem, se předpředposlední, předposlední a poslední hřebík do pomyslné rakve fotbalové Sparty veřejnosti neukázal. Přesto ho byla poloprázdná Generali Arena plna. A bylo zle. Agresivní, nenávistná chorea doprovázelo zlostné, mezi letenskou šlechtou tolik oblíbené, již zlidovělé skandování "Hřebík ven! Hřebík ven! Hřebík ven!". Univerzální odpovědí na všechno tak není "Let's go Sparta, let's go!", ale právě "Hřebík ven!".

Totiž... kdo může za vypadnutí z předkola Evropské ligy? Hřebík ven! Kdo je viníkem špatné letní formy Sparty, když proti aktuálně desátému týmu švédské ligy předváděla lepší hru jen jeden jediný ze čtyř poločasů? Hřebík ven! Proč každý domácí zápas Sparty ze všeho nejvíce připomíná v plážovém tempu hraný předzápas a diváci spíše dříve než později začnou na zoufale nesebevědomé hráče, kteří si za jakéhokoliv stavu, při jakékoliv herní situaci zběsile přihrávají malou domů, pískat? Hřebík ven! Proč vládne v obranných i záložních řadách chaos a hra stáleještěnejvětšího tuzemského klubu postrádá jakýkoliv řád? Hřebík ven!

Suverénně nejvyššímu rozpočtu navzdory se už tři roky čeká na titul - proč? Hřebík ven! Proč letos Sparta doma nepřehrála ani Bohemians, ani Häcken, ani Jablonec? Hřebík ven! Proč útočníci místo gólů sbírají spíše ofsajdové zápisy? Hřebík ven! Proč trenér celou letní přípravu odstavuje hráče, na kterých nakonec vystaví hru týmu v soutěžních zápasech? Hřebík ven! Viděl někdo hrát Pauscheka předtím než ho Sparta angažovala? Hřebík ven! Kdy se konečně Lavička naučí využívat lavičku? Hřebík ven! Kdo je proboha Jiří Skalák, hráč který dokáže během mžiku napáchat tři hrubky, ohrozit vlastní branku, inkasovat žlutou kartu a dát ve vápně ruku? Hřebík ven! Proč dostává podobný špílmachr v posledních minutách vypjatých utkání přednost na úkor srdcaře a rozeného vůdce, Romana Bednáře, když právě srdcařství a vůdcovství dnešní Spartě tolik chybí? Hřebík ven! Hřebík ven! Hřebík ven!

Totiž... kdybyste nevěděli, Jaroslav Hřebík může za to, že je v létě léto a v zimě zima. Hřebík ven! Gascoigne kvůli němu začal pít. Hřebík ven! Ailton kvůli němu začal jíst. Hřebík ven! Štajner kvůli němu nepřestal kouřit. Hřebík ven! Reçber si kvůli němu maluje oči. Hřebík ven! Horváthovi kvůli němu narostly bobří zuby. Hřebík ven! Di Canio kvůli němu hajluje. Hřebík ven! Abel Xavier kvůli němu objevil kouzlo peroxidu. Hřebík ven! Ravanelli kvůli němu už krátce po narození zešedivěl. Hřebík ven! Valderrama kvůli němu vypadá tak, jak vypadá. Hřebík ven! Hřebík ven! A ještě tisíckrát Hřebík ven!

Sparťanské publikum trpí zvláštním komplexem a za vším vidí postavu záškodníka Hřebíka, který asi našeptává hráčům, ať špatně hrají, masérům, ať špatně masírují, a trenérům, ať špatně trénují. Nápadně to připomíná situaci na české politické scéně, kde za všechno může Kalousek. Asi to máme zakódované v české povaze, nesmyslně najít veřejného nepřítele číslo jedna a následně jej pranýřovat.

Ne, Jaroslav Hřebík není bez viny. Na současné mizérii Sparty nese svůj podíl, avšak o nic větší než zbytek realizačního a především hráčského týmu. Sparta nejprve dlouho doplácela na nekoncepční práci, a když se konečně zdálo, že vybudovala mladý, nadějný, perspektivní kádr, který by jen tak mimochodem v CSM vyhrál do tří sezón (bez loadování, cha!) Ligu mistrů, zadrhlo se kolečko.

Pokud se sparťanské publikum neuklidní, hrozí, že se kolečko poláme a stáleještěnejvětší tuzemský klub se vrátí v čase do dob nenávistné atmosféry, která ještě poměrně nedávno utkání Sparty doprovázela. Takový flashback nikomu a ničemu nepomůže, každému jen uškodí. Pro začátek by tak na místo hesla Hřebík ven! měl kotel fanaticky křičet Bednář sem!, aby Křetínskému, Hřebíkovi i Lavičkovi ukázal cestu, po které se má věčná a železná dáma vydat. Jinak bude teprve zle.

Autor: články čtenářů / Luciáš F. Svoboda

Komentáře (423)

Přidat komentář
Miguel19

stáleještěnejvětší

Reagovat
ACSMan

Stejně za to vypadnutí může Dagmar

Reagovat
smazaný uživatel

Havlová?

Reagovat
ACSMan

Patrasová - Krejčí si myslel že když si dá ten energy tak ho tam dá dá ale ono ho*no

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Lucias Svoboda ven !

Reagovat
smazaný uživatel

"Gascoigne kvůli němu začal pít. Hřebík ven! Ailton kvůli němu začal jíst. Hřebík ven!"

Reagovat
luismiksak

přátelé, osobně si opravdu myslím, že za současným stavem, resp. sparťanskou mizérií může hlavně Jarda Hřebík. Chce ze Sparty udělat český Ajax či co a trochu to s tím mládím přehnal. Tlačí na Lavičku a ten mu nakonec podlehne. Mládí by se mělo zapracovávat, ale ve Spartě se na něm téměř staví základní sestava. Jaká je např. alternativa za Krejčího ?? Za Paucheka je další mladík Kadeřábek ?? Za Kadlece Přikryl ?? Na stoperu začínal ligu i EL Polom ... ?? Je to o pocitu, ale pokud odejde cholerik Hřebík, tak se i Lavičkovi bude dýchat líp ... takže Hřebík ven !!!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik muze za celkovuou koncepci, davat prilezitst ve vetsi mire mladym a predevsim odchovancum. Proto museli odejit naoriklad Jarosik, Blazek nebo Repka. Sice to vypada jako blbost, ale byl to krok spranym smerem. Drive ci pozdeji by stejne odesli a jejich plat stejne byl az moc lukrativni. Posily si vybiral Lavicka a jeho asistenti, Costa je ok, ale Pauscheka videli asi jen z rychliku. Uz pred prestupem jsem mel info, ze to neni tak dobry hrac, a ze ho ve Slovanu staveli jen na chvili, aby ho protlacili do repre a pak vyhodne prodali. Sparta se nechala nachytat...

Pak odesel Kweuke a Balaj, a predevsim Leo mel odejit az po postupu do EL. kdo rika, ze za tyhle prestupy muze Hrebik, tak at si precte co rekl Lavicka. Hrebik nemel na A tym vliv. Co si Lavicka rekl, to mu splnili.

Problem neni ani tak nejake prestupy, ale namyslenost nekterych hracu. Asi jim prilis casto zni v hlave slogan "my jsme Sparta, vy nejste nic". Doby kdy se rikalo, ze souper prohrava 1-0 uz v Pruhonicich pominuli. Spartani se dokazou vyhecovat, kdyz je tezky souper - Plzen, Chelsea, Bilbao atd. Kdyz prijede Jihlava, Curych, Zilina nebo Hacken, tak se nesoustredi, a to pak smrdi pruserem...

Za tento neuspech muzou predevsim hraci, vedli 2-0, meli prevahu, ale usnuli na vavrinech. Venku to pak uz nezachranili...

kazdopadne misto Pauscheka mel prijit centrbek. Moznosti bylo spousta - Rajnoch, Jiranek, Ujfalusi(ikdyz nevim, jak je na tom po zraneni). Nebo nekoho koupit za 20M.

Exprimenty s obranou se taky nepovedly, chybela sehranost a zkusenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
Mr.Mike

jo Bednář! nejlíp celou jedenáctku takovou jako je on

aspoň někdo na tom hřišti bojuje

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli je to takle tak by ho meli vyhodit .. treba to pak pujde i ty reprezentaci

Reagovat
db18

...má uživatel i nick na ef?

a btw. kdo má na starosti prodeje a nákupy hráčů? V těch jménech se docela ztrácim...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/uzivatelkazemrela

Hlavně má v přátelích Dominga..

Reagovat
db18

Že mi to nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

A dle fotek to byl on, na kterým se vyflusal kokot Beránek.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné, ale čekal bych v článku rozzřešení nebo alespoň rozbor neúspěchu. Takhle to bohužel vyzní jako hysterická obhajoba Hřebíka . . .

Reagovat
smazaný uživatel

taky to psal Hřebík sám Příště by mohl vymyslet věrohodnější jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fejeton (když tak mě opravte), takže já bych to tam teda nečekal ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

O tý doby co tam je místo Jozefa tak to je od desíti k pěti.Možná by to chtělo zas nastříkat k..u na fasádu a řvát to každej zápas.Lavička je chladnej a ten tým to neni ta nafoukaná,arogantní sralta jak sme jí znali.už tam nehrajou ty svině co tam hráli.celkově šla dolu a nepočítám jí ani do top 5 at uz je v tabulce kdekoliv i co se týče zázemí atpd

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, posprejovat mu barák, to fakt pomůže...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vy si z toho děláte srandu, ale to, že za to může Hřebík, je pravda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, uz jsem myslel, ze za to muze Paclik a Berbr

Reagovat
oddy

Zajímalo by mě, zda autor používal ctrl+c ctrl+v nebo opravdu tolikrát napsal Hřebík ven! ?

Reagovat
Tomanatura

perfekntni prace

Reagovat
bruchy

sice ho moc nemusím, ale ten zato že krejčí nedá tutovky v hackenu nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Lavička má za ty výsledky dáááleko větší odpovědnost než Hřebík. Dostane v podstatě každého hráče kterého chce a může si sestavit nejlepší tým v lize, v tomhle prostě nemá žádné alibi a nejde to zhazovat na někoho jiného.

Reagovat
exse

Btw. To se vážně někdo jmenuje Luciáš?

Reagovat
PJ

pseudonym

Reagovat
smazaný uživatel

Můj synovec ho třeba dostal při křtinách po své kmotře, ale jinak jsem se s ním taky ještě nesetkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - moje bejvalá, od té doby, co se nechala přešít na chlapa...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
feministka

Reagovat
frank

Komplex z Hřebíka bude mít ve sparťanském kotli výraznou většinu snad navždy. Drtivá většina letenských se s ním neztotožňuje, což bylo vidět na protilehlé tribuně. V tomto "fandění" podpořila kotel jenom malá část ostatních..

Reagovat
Aldeano

Opak je pravdou... Opak je pravdou. Viz. loni proti Budějkám, to kotel téměř nekřičel....

Reagovat
smazaný uživatel

většina možná tak tady na fórech, což jsou lidi, který se o to zajímaj a nekončí u článků ve Sportu, kde píšou o Hřebíkově sparťanský samoděržaví

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli udělal ten super obchod s Váchou, tak by si možná měl zabalit kufry

Reagovat
Aldeano

Reagovat
partaS

nejlepší byl ten transparent:

3 roky progresu

3 roky bez titulu

Hřebík ven!!!

ty lidi ani neví jak dlouho je na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

měli by mu ještě dávat vinu za Vasluj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uznat se musí, že momentání tým Sparty je plnej sympaťáků a je svěží.. Perspektivní..

Reagovat
smazaný uživatel

2 za zenitem a zbytek to má v prdeli a chce ven vydělávat miliony a klátit modelky a kupovat auta

Reagovat
smazaný uživatel

Jako většina moderních fotbalistů. Bohužel.

Reagovat
Robbie

pochybuju že Hřebík byl doma

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Hezky shrnuté. Nejpodstatnější je čtvrtý, nejdelší, odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

To psal nějakej trouba, co miluje Hřebíka a Bednáře?

Reagovat
josepe

taková podpora týmu, jakou má Sparta od svých fanoušků, tím se snad nemůže pochlubit žádný tým co znám. To se ti kluci na hřišti fakt na ty zápasy musejí těšit. Ač nejsem fanda Sparty, je mi jich fakt líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík ven bylo nepočítaje jedince řvaný jen chvíli, když byl vytatženej ten transparent. Při neúspěchu se nadává se všude, akorát je to úměrný návštěvnosti.

Reagovat
jenage

Benda už píše i o fotbalu? No ty vole...

Reagovat
Robbie

proč si říká třeba Hřebík ven když je venku ? kdyby se aspoň říkala Hřebíku di domu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Tvl piš si radši sestavy na papír..

Reagovat
OtecJaJ10
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rufus

Článek ještě horší než samotné skandování Hřebík ven..

Reagovat
smazaný uživatel

ale raletivně vtipně napsaný..

Reagovat
smazaný uživatel

relativně.*

Reagovat
rufus

Mě to nepřijde ani vtipně napsaný, ale ta snaha tam vidět je..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je tam ten humor cpán za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

nekonsoliduje to spolu trochu?

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Pigeon

Radši se zamysli nad tím, co tou absurditou článku chtěl autor říct. Třeba to pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ten článek je strašnej blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rezba

A tobě se ten fotbal jako líbil??

Reagovat
verv

článek možná vtipně napsanej, ale absolutně o ničem. a to, že všechno vyřeší Bednář ( i když ho mám rád), snad nemůže myslet vážně ani autor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SniperxXx

A to, že by měl všechno vyřešit Bednář, myslím autorovi nešlo. Jde hlavně o to poukázat na to, že sparťani hledají svojí obětní ovci v jednom člověku. Myslím, že na těhle výsledcích a výkonech má daleko větší podíl Lavička.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
verv

no přijde mě to jako jediná myšlenka, která z toho článku vychází, kromě hodně zvláštním způsobem provedenýho zhodnocení situace. s tím, že by za všechno mohl Hřebík, taky nesouhlasím. jde mě spíš o to, jakým stylem je tenhle článek naspanej, to už by tady mohli publikovat jakýkoliv výžblechty kdejakýho zaslepenýho fanouška (třeba Dolara)

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha jen ať Hřebík zůstane, alespoň ubyde idiotů na tribunách.

Reagovat
db18

...a bude vás chodit tolik, jako nedávno na Viktorku

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoooooooooooooooorka Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Chodis na ne? Vsimnul sis hrace (nejspis pravej bek) se jmenem Dressler? Muzes mi o nem neco napsat?

Reagovat
rufus

Ti budou chodit pořád dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle týpek už píše i o fotbale? Co jsem si z toho článku měl teda vzít?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je proboha Jiří Skalák, hráč který dokáže během mžiku napáchat tři hrubky, ohrozit vlastní branku, inkasovat žlutou kartu a dát ve vápně ruku? Hřebík ven!

Toho smrada nemůžu vystát.

Reagovat
smazaný uživatel

Skaláka nebo autora?

Reagovat
smazaný uživatel

Skaláka. Stejně tak Kadeřábka.

Reagovat
rufus

Skalák je kopyto, ale nechápu, co ti vadí na Kadeřábkovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Já ho prostě fakt nesnesu, i když včera se mi jeho výkon fakt líbil, jenže podle mě umí jen rychle běhat a to je všechno, i když je dost dobře možný, že mi na beku vytře zrak.

Reagovat
rufus

Hlavně, že nevíš.. Kadeřábek je lepší záložník než obránce a hlavně se hodí jako střídající hráč, který přinese rychlost, přímočarost a bojovnost. I přesto můžeme být momentálně hodně rádi, že ho v týmu máme. Pozice obránce mu taky docela sedí, hlavně je velká výhoda, že si ji vyzkoušel už na hostování na Žižkově. Je rychlej a dokáže podpořit útok. A podpora útoku ze strany pravého obránce nám už neskutečně dlouho chybí.. Dokáže i útok založit postupnou rozehrávkou, nemusí si za každé situace pomáhat nákopem. A navíc mu nechybí ani bojovnost, což momentálně taky hodně potřebujeme. Horší je, že mu do obrany chybí síla a stabilita, ale i tak je v současnosti našim nejlepším pravým bekem. Můžeme za něj být rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ho nemám rád. Že je v poslední době potřeba a odvádí solidní výkony ovšem popřít nejde to je pravda.

Reagovat
rufus

Vždyť je i odchovanec. Další z důvodů proč ho mít rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím je v týmu společně s Krejdou od 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, mně zas vadí Přikryl

Reagovat
Gryphonheart

Článek hodně špatnej, ale určitou pointu to má.

Nejsem zrovna fanoušek sparty, ale je jasný že je to u nás kromě liberce nejúspěšnější klub s nejdelší historií, nejlepším zázemím i jménem v evropě, tak mě samozřejmě mrzí, že klub který by měl udávat tón a zvyšovat kvalitu ligy, nechá na hřišti pobíhat takový divný a neschopný hráče..

Reagovat
Gryphonheart

jo a díky za frýdka, zatím se jeví výborně.

Reagovat
SniperxXx

kromě Liberce

Reagovat
Gryphonheart

no porad je to tym ktery ma po sparte nejvic titulu z ligy, takze po sparte urcite nejuspesnejsi cesky klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Dobře řečeno. Stejně jak za všechny neúspěchy lidí v ČR můžou politici, tak i Sparťani si hledají na koho to hodit, místo přiznání, že to kolektinvě všichni pos*ali

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za článek

Reagovat
smazaný uživatel

fejeton

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo ale nějak mě moc nepobavil...to si psal ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal, ale z fejetonu jsem měl jedničku u maturity!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si banda ječí, ať si klidně huláká dokola "ten a ten ven", my si zatím pro ten titul v pohodě dojdeme. Viktorka

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.e-sparta.cz/blog-neni-duvod-hazet-flintu-do-zita pokud by to někoho zajímalo tady jsem napsal článek i já na e-spartu.

Reagovat
twerp

Dobrý článek, sice strašně moc optimistický ale jinak Jenom se Kwákem s tebou vůbec nesouhlasím, ten měl zůstat a hrát místo Bednáře.

Reagovat
smazaný uživatel

31let a 20milionů..tomu ty říkáš dobrej mákup? tak se nediv že jste tam kde jste

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Kalouskem jsi to trefil naprosto přesně. Ještě se k tomu dá připodobnit vztah některých omezenějších rádoby fanoušků k našemu druhému nejlepšímu střelci reprezentační historie Milanu Barošovi.

Ke sparťanskému kotli nemá smysl cokoliv dalšího dodávat. Někteří jedinci tam mají IQ počtu hráčů na hřišti a kromě toho, že bučí na černochy, házejí dělbuchy po vlastních hráčích a křičí na člověka, který dosáhl se Spartou největšího úspěchu na evropské scéně v samostatné historii České republiky, konkrétně třetí místo v osmifinálové skupině Ligy mistrů, ve které v jednom ze zápasů Sparta místy přehrával slavné Los Galácticos, neumí vůbec nic.

Reagovat
twerp

Jako co je todle za článek? Co je mi známo, tak Hřebík při svém příchodu totálně obměnil realizační tým a zaměstnance na Spartě. A ona i třebas změna blbého maséra, který řeší s hráči problémy a povzbuzuje je, může být docela problém. Udělal necitlivě obměnu kádru. Kováče nechtěl do kádru. A hlavně ta nepřátelská atmosféra jde na vrub jemu.

Tím se nechci zastávat Lavičky, protože ten taky pár věcí posral. Ale narozdíl od Hřebíka si ještě jednu šanci zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

fejeton...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pochopitelný, že když si chceš dělat věci po svém, tak si rád uděláš vítr v klubu a lidi, kteří tam jsou jako "zakořeněný mor", tak je vyházíš viz Chovanec, Poustka a spol. Udělal bych to samé. Každý si přivede lidi, kterým věří. Lavička si teď celkem nakálel do huby. Nejdřív že s Matějovským nepočítá a teď mu bude dobrej. A Hřebíka chápu, chtěl si to tam postavit od základů. A když stavíš od základů, tak to ne vždy jde ideálně. Tím ho samozřejmě neobhajuju, ale nejde házet všechno na jednoho.

Reagovat
twerp

Já bych to taky chápal, kdyby měl úspěch. Jenže on nám neskutečným způsobem prohrál titul a od jeho příchodu je Sparta totálně jalová. A z tohodle by měl odvodit odpovědnost.

Reagovat
smazaný uživatel

maséra změnil, po tydnu zjistili, ze je to sadelnatej perverzak a Stransky byl zpet.

By me zajimalo kolik z tech, co ted volaj po Kovacovi, ho v zime chtelo. To sami jak kdyz stejni lidi, co nadavali na Jarošíka, teď někomu vyčítaj, že ho vyhodil.

Reagovat
rufus

O budoucnosti Lavičky rozhodnou následující tři kola.

Reagovat
twerp

Já vím a doufám že zůstane. Ne proto, že bych si myslel, že je to ideální trenér ale proto, že nikdo lepší prostě není.

Reagovat
rufus

Určitě by měl Lavička tuhle sezonu zůstat až do konce. A musí vyhrát titul. Pokud ho nevyhraje, můžeme hledat náhradu. Což bych potom taky viděl jako problém, nenapadá mě, kdo lepší by mohl přijít místo Lavičky..

Reagovat
twerp

Jedině někdo ze zahraničí. Absolutně netuším kdo ale možná že kdyby se Křetínský plácl přes kapsu, tak by někoho dobrého mohl sehnat.

Reagovat
rufus

Zahraničního trenéra určitě ne. Pokud bude nutná změna, tak určitě zůstat u místního trenéra, který zná naše prostředí a naší ligu. Nepotřebujeme nikoho, kdo si bude zvykat dlouho na Spartu a aby si naopak hráči zvykali na trenéra. Ivan Hašek, který je zmíněn v příspěvku pode mnou by nejspíš byl jedna z těch lepších variant.

Reagovat
Seppe

Ivan Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

....''Asi to máme zakódované v české povaze, nesmyslně najít veřejného nepřítele číslo jedna a následně jej pranýřovat.''......... tak tady autor clanku uderil jak se rika ''hrebik na hlavicku'' .....

Reagovat
GjøvikFF

Z Hřebíka se stal zbytečněj obětní beránek, v tom s autorem souhlasím, ale jinak je to článek jak od hysterické ženské ve fázi PMS.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Hřebíkovu koncepci

Reagovat
partaS

Reagovat
ondrasch77

koukám, že většina diskutujících vůbec netuší, že článek nemá informativní charakter, ale že se jedná o blog nebo fejeton - názor či úvahu a nebere si za cíl vyřešit současnou situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

teď už sem jen začít psát básničky

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že nemáš moc velký rozhled.

Reagovat
smazaný uživatel

co s tim ma spolecnyho rozhled?

Reagovat
smazaný uživatel

Že nevíš, co spadá pod publicistiku, jinak bys nemohl napsat to, co jsi napsal. Zkus dávat ve škole víc pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

jo protože já si doteď myslel, že se jedná o reportáž a že poezie je publicistickej útvar. Ježiši, šašci se tu zase budou předhánět v pojmech. To je jak když je člověk, kterej o drahym obrazu řekne, že je to sračka, označenej za laika, kterej to nemůže pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš jablka a hrušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemeni nic na tom, ze to stylisticky podle myho nazoru nebylo zvladnuty uplne na jednicku

Reagovat
ondrasch77

já to nehodlám známkovat, jen mě zaráží tupost některých diskutujících...

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta jich neumí psát česky, tak po nich nemůžeš chtít, aby ještě rozlišovali publicistické žánry.

Reagovat
twerp

A proč bychom měli rozlišovat publicistické styly? Todle není literární server, kde by na tom nějak záleželo. Navíc většina lidí bere fejeton, reportáž jako nějakou podmnožinu článku. Takže vyčítat někomu, že fejetonu(dle mě to rozhodně není fejeton), říká článek mi příjde jako docela hnidopištví.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože to jednak patří k nějakému základnímu vzdělání (my to brali už na základce) a zadruhé pak nebudete psát tak debilní komentáře typu "co si z toho mám vzít" apod., když za takovým účelem to vůbec nebylo psané. To je jako vyčítat autorovi detektivky, že nenapsal pohádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, napiš už konečně autorův záměr, pouč nás ještě trochu. Když se v sekci názory a komentáře objeví třeba recept na špekový knedlíky nebo popis skládání židle z Ikey, tak stejně budu očekávat silnější pointu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho chtěl zřejmě ironicky ohodnotit skandování tupých sparťanských fanoušků, aspoň to je můj názor, on to mohl brát jinak, to já nevím. Ale divím se, že to člověk tvého formátu, očekávající v textu hlubší myšlenky, nedokázal pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne popravde nejde o to, ze to neni clanek, ale fejeton a tedy napsano preci jen trochu obzirne, ale spis o to, ze jsem se asi tak po peti otazkach prestala orientovat a ztratila jsem zajem na tom cist dal. Nejde o to, jestli je to clanek, nebo fejeton.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já tu taky nehodnotím, jestli to bylo dobře napsané nebo ne. Ale bylo to proti Spar-ťanům, kterým se to evidentně nelíbí a to se zase líbí mně.

Reagovat
twerp

Na základní škole se taky učí tvrdost nerostů, chemické návaznosti toho a toho prvku a já se třebas učil na základce kombinatoriku. A jsem si skoro jistý, že pokud to někdo nestuduje dál a je ze školy pár let, tak to z toho nic nepamatuje, protože to nepotřebuje. Proto mi příjde zbytečné to tady hrotit. A nevšiml sem si, že by lidi psali komenty: "Co si z toho mám vzít?". Spíš jim ten text příjde jako blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám z diskuze jiný pocit, ale každý máme svůj pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti to jako blbost, protože nechápeš význam toho, co chtěl autor říct. Nejde o to informovat, ale je to o té ironii a výsměchu vůči sparťanským fanouškům. Spoustě lidí se to nelíbí, protože nevědí, o co jde. Ty jsi ten samý případ. Vnímáte tu článek za článkem jen jako článek. Spousta z vás si pod článkem představí informativní hodnotu, kterou nemusí vždy mít.

Reagovat
Miguel19

Mně Lavička přijde jako takový hodný strejda, co z těch hráčů nedokáže vyždímat maximum..

Reagovat
partaS

jenže, kterej trenér by z nich to maximum vyždímal?

Reagovat
db18

Magath

Reagovat
smazaný uživatel

Co

Reagovat
ACSMan

To by mě zajímalo, který trenér z nich vyždímal maximum?

Reagovat
smazaný uživatel

Příšernej článek

Reagovat
ondrasch77

to není článek!

Reagovat
San Iker

Neřeším "myšlenky" autora, ale je to napsáno tak uboze, že se divím, že jsem to dočetl...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší sra*ka co jsem na tomhle webu kdy četl

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli tomuhle výplodu kde za každou větou je napsáno Hřebík Ven!To teď nedostanu z hlavy a to jsem to prosím pěkně na stadionu neřval.Ted to musím dostat z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? Tři věty rozepsané do 4 odstavců a vydané jako článek?

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za pahnus?

Reagovat
fantomas

Trochu křečovitý a hysterický po stylistický stránce, ale minimálně paralela s politickou scénou je přesná.

Reagovat
Mr.Jindros

Přesná asi jo, ale na eurofotbal bych jí možná necpal.

Reagovat
Josifek

Ač je to kurva, tak je Miroslav můj nejoblíbenější soudobý český politik, veřejnosti a hospodským mudrcům navzdory..

Reagovat
C-M@ster

To bys měl kliknout na můj odkaz dole, od času 9:52 se to týká Mirkovy daňové amnestie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já bych neřek nejoblíbenější, ale řek bych, že zvlášt teď se krásně ukazuje, že je dlouhodobě nejschopnějšim českym politikem. Ať už jakkoliv zaprasenym...

Reagovat
Losinho

A přitom je to chemik.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to znat, protoze v ekonomii tape..

Reagovat
C-M@ster

Ta paralela s politickou scénou mi právě přišla mimo. Tam lidé neříkají Kalousek ven - může za všechno. Tam říkají Kalousek ven - je to lump /což je pravda) a spolu s ním vyhazují další lumpy.

Nikdo nepopírá, že rozumí tomu co dělá. On tomu rozumí velice dobře, ale jeho lumpárny stály a budou stát víc, než to, co naspoří, protože tomu rozumí. Nehledě na to, že lidé věří, že existuje i někdo, kdo tou rozumí jako Kalousek, ale zároveň nebude krást.

Reagovat
smazaný uživatel

On tomu co dela naprosto nerozumi, pokud mas na mysli ekonomii. Pokud politikareni, tak to je jina, v tom je mistr.

Reagovat
twerp

No a který ministr financí byl lepší? Mě napadá jenom nebožtík Janota.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale spatne polozena otazka. Protoze vsichni byli spatni. A to proto, ze je to politicka hra, kdo povede tento "nejdulezitejsi" rezort. Nikdy se tam nedosadi odbornik (v cemz byl Janota vyjimka, proto se da taky povazovat za nejlepsiho). Kalousek je naprosta parodie na ekonoma.

Reagovat
Joe.Cole

Je to nejlepší český politik, ale jako ministr financí stojí za ***.

Reagovat
insane

Tyvole, Luciáš už se sere i do fotbalu. To tu chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík a Bílek ven !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík je tu především od spojování všech mládežnickejch kategorií v nějakej jednotnej systém a následnej přechod těhle mladíků do a-týmu. Chce vytvořit nějakej smyslplnej systém práce s mládeží ve Spartě. Vždycky tu byli talenti, ale kolik se jich podařilo "zabít"... A přesně takovejhle úkol nemůže být vidět za 2 roky, co u nás ted' je. Hřebík zůstane a musí zůstat i Lavička.

Reagovat
Seppe

jeho práce je vidět v počtu letošních titulů mládeže Sparta - 0

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože. Myslíš, že všechno jde hned? Podívej se na nás. Pan Vrba k nám přišel v roce 2008 a titul jsme získali až v roce 2011. Dej tomu čas.

Reagovat
Seppe

U Vrby bylo vidět zlepšení hned nebo téměř hned, ale on tam je rok a půl a nic

Reagovat
exot12

Tak ale kde bola Plzen ked tam prisiel Vrba a kde bola Sparta ked tam prisiel Hrebik? ked si dole tak to zlepsenie uvidis skor nie?

Reagovat
db18

Jenže před Vrbou už si tam své odvedl Standa Levý

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz sesmolim podobne krecovitej a zaujatej clanek,tak mi bude taky zverejnenej?

Reagovat
db18

Na téma "Pelta ven"?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne na tema Pelta+Berbr ven..ale jde mi spis o to,ze mi neprijde,ze by se tu meli zverejnovat takhle jednostrane napsany clanky z kterych je i citit jednoznacna antipatie ke klubu..

Reagovat
Seppe

Jak může někdo čekat koncepční práci od člověka, který byl v desíti klubech a nikde nebyl déle než rok např slavia, sparta,jablonec,plzen, dinamo moskva, benešov.

On to prostě neumí a nemá na to.

Reagovat
OtecJaJ10

Já bych neházel hřebík do žita

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, to je strasnej paskvil, ma to EF zapotrebi?

Reagovat
Josifek

Jako Sparťan s nelibostí musím konstatovat, že co se týče tuposti a buranství fanoušků, mohou se s námi měřit jen bazalští s importem křupanství z polska..

Reagovat
rufus

To víš, čím početnější skupina lidí, tím větší počet idiotů se mezi nimi najde.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frank

bohužel je to asi pravda..

Reagovat
Rišan

Jozífku, konečně tady někdo promluvil rozumně. Že má Sparta jedny z nejpitomějších fandů všichni víme. Přesto nechápu, proč obracejí svou nenávist právě vůči Hřebíkovi. Nejsem zasvěcenej do detailů, ale pokud vím, on přímo výkon prvního týmu přímo neovlivňuje, pokud se zasloužil o jeho omlazení, lze ho za to jen chválit. A pokud jeho výkon ovlivňuje, pak má jistě zásluhu i na dobrých výkonech v minulé EL. Zajímavé je, že jim nevadí naproti tomu pan Kreténský, vždyť je přeci jasné, že Sparta není už léta dobře, koncepčně vedena, že v ní nepanuje dobrá, soudržná atmosféra, bojový, obětavý duch, že má ambice nepřiměřené vlastním kvalitám, že neustále střídá hráče a trenéry, aniž by to vedlo k viditelnému zlepšení, že vysává nejlepší hráče z jiných českých klubů spíš aby je oslabila než aby se posílila atd. Článek je vtipný, duchaplný (možná až příliš na zdejší čtenáře) a ve zdejším marasmu docela odvážný. Sparťanským fandům se ovšem nelíbí.

Reagovat
Seppe

takže podle tebe je nejlepší trenér ten co by hrál ligu s mladším dorostem, tak to jo

Nezáleží spíš na výsledcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Menší OT:

Klaus je jako téma trochu pasé, ale až dneska jsem se donutil hodit na youtube záznam, který prozrazuje jak byl díky úplatkům zvolen prezidentem v roce 2008. V tomto záznamu se také dozvíte jak probíhaly kšefty s prezidentskými amnestiemi a aby se nekopalo jen do ODS, zmiňuje se tam i Kalouskova daňová amnestie.

Uplácení při volbě prezidenta v roce 2008 bylo prakticky stejné, jako když ODS uplácela Tluchoře s jeho rebelujícími kumpány:

http://zkracovatko.cz/A7jRac

Reagovat
verv

nerad bych ti bral iluze, ale to, že určitá služba je vykompenzovaná protislužbou, je v politice naprosto běžná věc, a to nejen u nás

Reagovat
C-M@ster

Takže "když zvolíš Klause, dám ti 2 miliony" je podle tebe v pořádku. Aha. Nejsi z Prahy?

Mimochodem ve stanovách mají napsané, že by Poslanci a Senátoři měli hlasovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, což se tímto porušuje.

Reagovat
fantomas

"Nejsi z Prahy?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Co se divíš? Všichni šmejdi sedí v Praze ...

Reagovat
C-M@ster

Kromě toho kšeftování s prezidentskými amnestiemi, na to se díváš jak? Taky v pořádku, předpokládám.

Reagovat
verv

nikde sem nenapsal, že to je v pořádku. jenom říkám, že to tak prostě chodí, ať se nám to líbí nebo ne a jinde to není lepší, tak jak si většina lidí u nás naivně myslí. a případ Tluchoře a spol s tímhle nemá moc co dělat, protože to by potom musela sedět víc jak polovina všech lidí, co někdy prošli poslaneckou sněmovnou.

Reagovat
C-M@ster

Služba vykompenzovaná protislužbou může být při koaličním vyjednávání, ale když je tou protislužbou třeba nějaké dobře zajištěné místo nebo finanční úplatek, tak to v pořádku není a nevěřím tomu, že by to bylo všude v civilizovaných zemích běžné a netrestané.

Reagovat
C-M@ster

Asi se neshodneme, ale je to fotbalové fórum, tak to tak necháme.

Reagovat
verv

Reagovat
Joe.Cole

"Služba vykompenzovaná protislužbou " bylo i to, když Paroubek sliboval zvýšení porodného a lidi ho za to volili.To bys musel odsoudit půlku republiky.

Reagovat
C-M@ster

Vážně nevidíš rozdíl mezi nabídnutím politikovi úplatku za hlasování pro kandidáta a slibem zvýšení porodného?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Ty seš fakt strašný kašpar.

Reagovat
C-M@ster

To sice jsem, ale s obsahem videa souhlasíš, ne?

Reagovat
twerp

Nekoukal jsem se. Ale mě se nelíbí žádná korupce ať je dělána Zemanem, Klausem nebo broukem pytlíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim hlavne s tim skalakem...co tenhle frajer dela vubec ve sparte, to nepochopim !!! tomu bych nedal ani nominacku na tribunu, aby neco neposral . . .

Reagovat
db18

Měnil bych za Ďuriše!

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, prast jako uhod. Akorat by Skalak nebyl oblibencem Vrby.

Reagovat
db18

Ten nástup proti Hackenu na Letný měl dobrý - já v něm vidím potenciál, navíc se bývalým sparťanům u nás daří

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje klub který by vyhrával tituly a neměl výkyvy formy, především v důležitých fázích sezony a zároveň v jeho základu nastupovalo 7 hráčů do 24 let. A kdo se do těch mladíků zamiloval už na MS 20ti letých? Lavička? NE! Já proti těm klukum nic nemám, ale takhle budem jako Arsenal.

Reagovat
Seppe

Reagovat
smazaný uživatel

Ten clanek to je tragedie, to muze pobavit fakt jenom zhuleny muzikanty.

Reagovat
ondrasch77

nebylo to k pobavení, ale k zamyšlení

Reagovat
smazaný uživatel

a co sis z nej odnesl, kdyz ses zamyslel?

Reagovat
ondrasch77

že většina zde přispívajících fanoušků Sparty hází tupě špínu na autora (nebo Hřebíka anebo kohokoliv jiného) pokud s ním nesouhlasí případně ani nepochopí obsah sdělení...

Reagovat
twerp

To seš teda dobrý, když sis todle vzal z toho "článku"

Reagovat
ondrasch77

Tohle jsem si vzal spíš z diskuzí pod "blogem", Blog sám pojednává spíš o tuposti fanoušků Sparty docházejících přímo na Letnou...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl, ze nekteri Spartani jsou tak blbi, ze budou kricet Hrabik ven kvuli tomu ze se bude prohravat i 2 roky potom, co Hrabik ve Sparte skonci. Proste si nasli okamzite toho, kdo za to muze, a uz se toho nepusti...

Reagovat
verv

líbí se mi, jak pod kritikou článku hned vidíš házení špíny na autora, to je uplně stejně omezenej pohled, jako to, co se tady snažíš kritizovat. a tím zamyšlením, o kterým tady pořád píšeš, z toho děláš pomalu nějakej hlubokomyslnej filozofickej traktát

Reagovat
ondrasch77

Posledni Kovboj, 29.07.2013 20:29, ty vole, to je strasnej paskvil, ma to EF zapotrebi?

badatel, 29.07.2013 19:52, co to je za pahnus?

walcott, 29.07.2013 19:51, Největší sra*ka co jsem na tomhle webu kdy četl ,

Přijde ti to jako oslavné komentáře, ty traktáte??

Reagovat
Joe.Cole

Tak snad nemusíme být jak ovce a psát oslavné básničky jak na 1. máje za komančů, nebo jo?

Reagovat
verv

kde píšu něco o oslavnejch komentářích? jenom říkám, že kritika nemusí nutně znamenat kydání špíny. ale vidím, že ses rozhodl bojovat za nějakej vyšší smysl tohohle článku, takže nemá cenu ti něco vyvracet.

Reagovat
smazaný uživatel

k zamyšlení i ty komediante

Reagovat
insane

ja to cetl zkourenej a bylo to jeste vetsi wtf, tak nevim

Reagovat
Joe.Cole

"Služba vykompenzovaná protislužbou " bylo i to, když Paroubek sliboval zvýšení porodného a lidi ho za to volili.To bys musel odsoudit půlku republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to napsal sjetej Bednář

Reagovat
stas87

hovno,pauschek sa rychlo naucil cesky a snazi sa dostat do zostavy :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna me sezerete, ale nemyslim si, ze za krach v el muze hrebik a co se tyce mladiku, myslim ze nebyt jeho kdo vi kde by dneska byl krejci,kadlec atd. ktere prave on vytahl :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího a Kadlece vytáhl Hřebík?

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může Hřebík!

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci a Kadlec vytahli hrebika

Reagovat
db18

Skvěle pracuje s mládeží - jeden slávista teď má cenu už dvou sparťanů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík dovnitř!

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, tohle jsem neměl číst před spaním. Jak zavřu oči, vidím Hřebíka...............Opravdu bylo nutné tam ten slogan nacpat asi padesátkrát ? A ten pátý odstavec je asi to nejhorší, co jsem tu kdy četl. Ale i tak dík.

Reagovat
Liquid

jedno se mu musí nechat, rozjetou Spartu vždycky dokonale rozloží a titul se pak slaví pod Ještědem, opravdu angažování Hřebíka Spartě vůbec nic pozitivního nepřineslo, Hřebíka navíc z většiny angažmá hnali sviňským krokem

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale ted naprosto verim tomu, ze co se tyce A tymu, tak je odstaven na druhou kolej.. Naopak by si fanousci Sparty meli sundat ty ruzovy bryle co se tyce Lavicky. Uz poprve ve Sparte neuspel, nehral ani dobrej fotbal, ani nemel vysledky. Ted od jeho prichodu hraje Sparta cim dal hur. Progres zadnej.

Reagovat
Liquid

a proto vyhodit oba a nainstalovat tam nějakého progresivního kouče, např. jak Božský John navrhoval Paličku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych je tam nechal, me takhle slaba Sparta vyhovuje.

Reagovat
Liquid

Palička hrál právě hovno všude, ale Dolare celkem by mě zajímalo, co tam ten Hřebík teda dělá, jaký je jeho pracovní den v té pozici co ve Spartě má

Reagovat
smazaný uživatel

Stara se o mladez. Obejde behem dne vsechny mladeznicky kouce, pokeca s nima o trenincich, o tech klucich jak jsou na tom, co je dobre, co spatne, pak si zajde na obed, kdyz jsou zapasy tak zajde na zapasy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, to bych mohl dělat taky

Reagovat
twerp

No v tomdle máš asi bohužel pravdu. Přitom hráče nemáme rozhodně špatné. Jenom tam chybí nějaká ta jiskra, která by zažehla oheň. Bohužel Lavička todle asi nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si myslim, ze spatne hrace mate. Zaloha je totalne tragicka. Obrana to samy.

Reagovat
twerp

Hráče máme dobré.... Vácha i Hušbauer jsou nadprůměr ligy, jenom jim to prostě nejde. Matějovský je pan fotbalista, jenže mu to vůbec nejde. Kadlec je jeden z nejlepších hráčů ligy a Krejčí, pokud se dá do kupy, tak hraje taky parádne. Obranu nemáme vyloženě hvězdnou ale podle mě špatná není. Ale je pravda, že tam by to chtělo nějakého lídra no. Každopádně si myslím, že kdyby tendle kádr dostal Vrba, tak ho neskutečně pozvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer se precenuje, nic extra na nem neni, je mozna jenom trochu golovejsi, ale to je vsechno. Vacha kazdej zapas megaminela, to proste neni nahoda. Kadlec je sice nadprumer ligy, ale rozhodne ne na kridle, kde nastupuje, ale jako utocnik. Matejovsky je totalni tragedie o tom se s tebou ani nebudu bavit, ten hrac nema viteznou mentalitu, naladovej, frustrovanej, zakernej hajzl, urazenej a zdrzuje hru.

Reagovat
partaS

ta záloha na jaře vymazala Plzeň, takže zas tak tragická nebude; samozřejmě teď je pod velkou psychickou dekou, ale uměj hrát i líp

jinak ta první věta mi úplně sedí k Daridovi

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo zalohou, ale bojovnosti celyho mancaftu, byli jste hladovi, jako zvirata co nedostanou nekolik dni nazrat. Naopak my jsme prijeli vklidku, ze to zase s prstem v zadku vyhrajem. A byli jsme po zasluze potrestani.

A co se tyce Daridy, tak ty vase (ty a exse) znam, takze si pis co chces.

Reagovat
smazaný uživatel

*vase vtipky

Reagovat
smazaný uživatel

Meli jste privest Horavu a Azize, nebo nekoho jemu podobnyho - Rybalka. Navic mate uzkej kadr. Nemate tam koho dat misto tech co hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen tak mimochodem moc nechapu, ze jste nechali odejit dva utocniky Kwak + Balaj a neprisel ani jeden. Staci aby se zranil Lafata, vas jedinej opravdu nadprumernej hrac a koncite.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě tomu kádru chybí vnitřní řád a síla či jak to nazvat. Na jména je to dobrý, i věkové složení nevypadá špatně, ale problém je v tom, že ti starší a zkušení, co by to měli táhnout jsou většinou navrátilci z ciziny a většina z nich hraje hůř, než když z ligy odcházeli.

Mít v sezoně 06/07 jako lídra obrany Zápotočnýho a v záloze dvojku Holek Matějovský, tak je to neskutečná síla.

Tím, že nehrají dobře pak nemůže nikdo z nich plnit roli lídra a kapitána, Hušbauer, Kadlec a Vaclík, kteří jsou po nich na řadě se do toho moc nehrnou a pak se o kapitánovi rozhoduje mezi Váchou(slávista) a Lafatou, kterej je introvert a některým se nelíbí, že "vyštval" Lea.

A ti staří co odešli až na Lea taky nebyli výkonnostně žádná hitparáda, dostalo mě, když jsem četl názory myslím že Siegla a Novotného, že měli zůstat Jarošík, i přesto, že pohnoj dvě jara a VIdlička.

Reagovat
smazaný uživatel

Predevsim mel zustat Repka.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ne. V evropě nestíhal, v Budějicích pak taky ne, navíc podle reakcí Otavy po jeho "návratu" si myslím, že už ho měli všichni plné zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebik je podle mě ten nejlepší trenér ,co kdy ve Spartě byl a já bych byl spokojen, kdyby z něj toho trenéra udělali znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

My všichni - ti, co nefandí Spartě - s tebou z hloubi duše souhlasíme

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kdyby mel tenkrat takove kompetence jako ted, tak by Zelenku, Blazka a Poborskeho dal do becka a pohrozil vyhazovem. Zelenku a Blazka bych teda nejradsi vyhodil hned, protoze jeden byl lenoch a druhy devka prolhana...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikam. Já jako fanda Liberce jsem z něj byl pokaždé nadšen.

Reagovat
M.Vaza

Magatha na ně, ona by je ta p*del hned přešla..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ven! Evropská liga sem!

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle článek: . Pominu-li tendenční tón, tenhle článek má nulovou informační hodnotu. Nejčastější klávesy, co autor použil bylo ctrl+c, ctrl+v.

Reagovat
C-M@ster

Tak prece nebude psat Hrebik ven furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, to dá rozum .

Reagovat
Puskas

On ale nechtěl informovat, leda tak o svém postoji

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, spíš nulový přínos.

Kdyby, každý uživatel EF dostal prostor napsat kdykoliv, když přijde nalitej z hospody takovýhle "kvalitní" článek, ve kterém místo tečky používá Hřebíka, tak se v těch hov*ech za chvílí utopíme .

Reagovat
Puskas

ale zas to tak nehaň, ono to téma je aktuální už dlouho, že to napsal takto, je jiná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Křečovité až hrůza. Nápad to má a dá se rozpoznat, co chtěl autor říct, ale ta realizace je strašně tragická. A navíc mi to s přibývajícími vyhozenými Hřebíky přijde jako nastavovaná kaše.

Už podruhé za krátkou dobu musím zkritizovat autorský článek na EF. Buď jsem víc a víc nerudnej dědek, nebo je chyba někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

souhlas, snaha o vtipnost, kterou chtěl ukázat na nejapnost, ale sám se do ní dostal. Proto snad zapomněl třeba na to, že se ukazují transparenty o 3letém trápení pod Hřebíkem, když ten tam tři roky není

Reagovat
smazaný uživatel

Realizace je taková, aby se zamyslelo co nejvíce lidí. Kdyby to napsal normálně, půlka národa vůbec nepochopí.

Reagovat
Puskas

se podívej, kolik lidí to nepochopilo a mělo to za snahu informovat, půlko národa

Reagovat
Ligter

To je vedlejší a navíc jsou to domněnky. Takhle je ten článek populistický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je nutné takhle přehánět, aby lidi pochopili nějakou myšlenku. Navíc jsou to už několik let stále stejné (a v několika případech i přežité a už nepravdivé) myšlenky.

Reagovat
Ligter

Zbytečně explicitní. Autor se může ohánět tím, že chtěl vyjádřit jistou fanouškovskou sparťanskou rozladu, ale v podstatě jen přebírá rétoriku oněch „Hřebík-ven“ fanoušků (jakkoliv to myslí ironicky).

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasim

Reagovat
Ligter

No tak to ale rozveď.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík at si tahne trenovat ty svoje mladíky do U16-21 a nesere dal Spartu,tam si bude s csaplárkem a podobnejma dalsima debilama vyborne rozumnet a muzou si vzít i lavičku jako bonus,ale sparta musí byt vedena srdcarem a odbornikem,co ma zkusenosti a je schopnej delat stabilne aspon 4 roky v rade uspechy jako vrba v plzni.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba má úspěchy dva roky šašku :-))))))

Reagovat
Puskas

3

Reagovat
Dominator

Vrba ma uspechy nepretrzite viac rokov a ci prave v Plzni su to roky 2, 3 alebo 4 je prakticky jedno.

Reagovat
Puskas

řeč byla čistě jen o Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

4

jeden rok pohár, pak titul, pak LM a pak EL s titulem

Reagovat
Puskas

pohár? ten mi vypadl z hlavy

Reagovat
Puskas

Ale diváci dělají medvědí službu - hráči můžou uvěřit tomu, že ne oni můžou za ty výsledky a podle toho bude vypadat sebereflexe

Reagovat
r.mrazik

ktery tym je v lize tak ovlivnitelny fanouskama? napada me uz jen slavie a pripad straky...

mozna poradite,ale u jakeho mancaftu sli treba fanousci proti nejakemu hraci tak moc,ze ho donutili odejit...

vtipne na tom je,ze na letny se vyhazujou i "spartani",po kterych se ted tak zas vola...pripad siegl a rajnoch z posledni doby hovori za vse...urazeny kaspari

taky me napada,proc se tak vyzdvihuje lavicka...zezacatku to vypadalo nadejne,ale kdyz si clovek vezme,ze dostal vsechny posily co chtel...dokonce si tam nechal hrace,ktere chtel...cely A-tym si vede podle sveho...dyt je to vtipny...

ale na joudovsky fans na sparte si clovek asi zvykne...jejich tihnuti k jednomu cloveku a hledani chyb kdekoli jinde...ze je to bavi,staci si vzpomenout,jak dopadli jejich vzory...vystipali siegla,jako hrace i jako trenera,jejich modra straka je bodl do zad a repka do same...

a ted je borec Bednar? hah!

myslim,ze by lavicka mel dostat tuto sezonu a pote by se videlo....v pripade nevyhrani titulu bych se s nim rozloucil,ted je zbytecne delat nejake male zmeny,akorat by se to rozesralo...

a jeste dodatek...k cemu tam je otava,kasik a dalsi? jsou radi ze jsou ve stinu a ze vse odnasi ted hrebik? alibisti...

Reagovat
r.mrazik

*modla straka

Reagovat
Puskas

no proto, já přemýšlel, proč modrá

Reagovat
Puskas

to už je moc

Reagovat
r.mrazik

oni by chteli se sieglem asi na sparte praci...

Reagovat
Puskas

a dělají so oko u Haška

Reagovat
r.mrazik

hah...

zhrzenyho siegla chapu,ale proc novotny? navic takove polopravdy,lzi...fakt mu dosly asi prachy a chtel by aspon post asistenta...mozna by se neco naslo...treba u mladeze...nejaky maly teply mistecko

Reagovat
Puskas

spíš jde o to, že se nechali unést davovým smýšlením

Reagovat
r.mrazik

„Nevím, co se odehrává v zákulisí, hodně toho ovlivňuje pan Hřebík. Tak to cítím a něco jsem i zaslechl,“...co to ma jako byt? jasne,ze zakulisi ovlivnuje,od toho tam je...ale lavicka si to dela stejne podle sebe

si staci vzpomenout na hrebikovo zalohu...jarosik,sionko,hasek a michalik...a utok Hartig...tyvoe...Hartig!! (a Babnic ) no to je fuk...

Reagovat
Puskas

Reagovat
stas87

tak vtedy to stacilo,dneska sa tomu smejes ale kto mal lepsi utok a zalohu?

Reagovat
Puskas

on to myslí určitě v porovnání s Evropou

Reagovat
Puskas

+ lepší než Hartig bylo více hráčů

Reagovat
r.mrazik

no...v lize jsme skoncili druzi a v evrope se to nejak uhralo...remiza tusim na bayernu,ktera to nastartovala

ale i z tech jmen se da videt,ze ten talent tam nebyl nijak velky a jaci hraci hrali

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku hrál primárně Hartig s Kinclem. Babnič jen střídal a prosadil se jen proti Spartaku.

Reagovat
r.mrazik

jj...ja ho jen vypichl,jaky hrac tam byl na prvni stridani do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nebyl tak docela první volbou na střídání do útoku. Byl tam ještě Radim Holub a později také Jun. Navíc Hřebík jak moc nestřídal, tak spíš sundaval ze hřiště záložníky než útočníky. Ale kdybys chtěl vypíchnout nějakou hrůzu, která u nás tehdy hrála, tak jednoznačně Blaha. To byl jeden z nejhorších a nejblbějších hráčů, co u nás kdy byl .

Reagovat
r.mrazik

to jo...ten byl krutej...

ale tak shodneme se asi,ze ten rok kadr nebyl nic moc a hlavne v evrope to bylo dost nad plan...

proto me stvou tyhle kecy od zhrzenych ikon...

deje to i v zahranici? mi prijde,ze tam vic drzi s klubem a nejdou takhle proti nemu...tohle mi prijde fakt jak zhrzeny byvaly hvezdicky co by chteli praci

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně na jaře byl ten kádr hodně mladý a nezkušený a Hřebík do něj natahal spousty "podivných hráčů" typu Malár, Mareš, Blaha, Tůma atd. Schválně si vzpomeň v jakém složení hrála obrana Sparty když byla plnější marodka. Čížek (Malár), Horák, Hybša, Mareš...to byl tehdy slušnej průser.

Reagovat
r.mrazik

hm,to pruser byl a i kvuli tomu me proste ty novotnyho reci stvou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v něčem má pravdu.

Reagovat
r.mrazik

v cem myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, co říká o Haškovi. Přijde mi, že se na jeho práci ve Spartě zapomíná. Přitom on dokázal skloubit úspěchy v domácí soutěži i v Lize mistrů.

Reagovat
r.mrazik

jo,to mas pravdu...hasek mel uspech v obou soutezich

mozna je to tim,ze tam byl kratce (dva roky??) a pak radeji odesel za lepsim...kdyby "neutekl",tak by byl vniman vice...osobne to mam u nej takove neuzavrene

myslis,ze se na nej zapomina?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se přehlíží zásluhy některých bývalých trenérů a hráčů. Viz Chovanec, Hašek.

Reagovat
r.mrazik

tak s chovancem souhlasim...u haska bych to tak nevidel...tam mi neprijde,ze by se zapominalo nebo neco snizovalo...

heh...nejvic snizovany je uspech bilka

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom s odstupem casu - nebrali byste ho zpatky? Nebo i ten Chovanec? Fotbal stejnej jako ted, ale byly vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš si Hašky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nic o Haskovi nepisu.

Reagovat
db18

Tak Lavička tam aspoň šoupne Skaláka, když potřebuje vyhrát - Bílek by tam poslal Poloma za Švejdíka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo na Bílka...hm, tak to pardón.

Reagovat
r.mrazik

fotbal rozdilny je...rozdilny jsou i hraci

chovance ani bilka bych zpatky nechtel

ja treba neberu tvrzeni,jak plzen hraje skvely fotbal a sparta marny...jo,ted proti jablku se na to nedalo koukat,ale vzhledem k okolnostem...jinak ta hra je slusna

videl jsem i plzen proti pribrami a ze by to bylo neco pekneho se teda rict neda...resit to svancara lepe,tak by tam plzen nejspis nevyhrala...ano,kadr ma plzen fajn,ale rikat stale jak hrajou krasne a podobne...hmm

nejsrandovnejsi jsou reci jak hraje sparta osklivy fotbal...a pak kouknu na pribram a kouka se na to stejne (opakuju,neberu zapas proti jabku)

proste ze by mezi temi nejlepsimi tremi tymy byly takove rozdily v koukatelnosti? to si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim, pres jaky to bryle koukas, ale mel by sis je poradne vycistit. Hadat se o tom s tebou nebudu, ale koukat se na fotbal Sparty je naprosty utrpeni a to i v tech zapasech, kde se vam jakoze "dari".

Reagovat
r.mrazik

tohle fakt nema smysl resit...

Reagovat
r.mrazik

a nebo jo...vis jaky je problem? ono neni nic slozityho si sednout k tv,otevrit si pivo a pri koukani na tym,ktery nemam rad hledat chyby a to,co se mi nelibi...

takhle bych dokazal zkazit hru jakyhokoli tymu...uz jen z principu koukat na to,ze se mi to nelibi

a podle toho,jak tu o sparte pises a vyjadrujes,tak se toho nedokazes zbavit...takze dalsi komunikace na koukatelny fotbal je zbytecna

Reagovat
Puskas

asi mu nemůže zapomenout tu klobásu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tuma se s hřebíkem minul, přišel poté, co Hřebíka vyhodili,naopak si užil Lavičky, hostovačka na 6 kol za 1,5 mega, holt Košťál.

a s těmi hráči to je poněkud složitější. Sparta tehdy nakupovala stylem vezmu 5, jeden se třeba chytí, což byl výmysl Košťála, hřebíkovi se údajně většina z nich nelíbila, a nevěřil, že se ve Spratě prosadí. Sám chtěl hlavně DZ, nejvíc Petrouše ze Slavie, nakonec za 19,5 mega přišel Horák z Olomouce, košťál ho ale nechal dost nelogicky hostovat ještě půl roku v bohemians.

Pokud si to chceš ověřit, tak Hattrick jako soudce, číslo poté, co Hřebíka poprvé vylili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no to je fakt, že Tuma přišel na hostovačku hodně pozdě. Hele, v pohodě. Ověřovat nemusím. Myslím, že ty míváš docela přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to být u těch rozhovorů, zda opravdu měl hřebík koule říct to košťálovi. Mám dojem, že tam dokonce řekl, že ze všech hráčů, co do Sparty přišli inicioval jen Hartiga a myslím Šírla.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo pro sparťany je to vždycky strašně jednoduché, kdyby toho Hřebíka neměli tak by si ho museli vymyslet.

Reagovat
Puskas

kdysi za všechno mohl Zachar, nyní Hřebík

Reagovat
Losinho

Holt Řepka zavelel, tak je viník jasný

Reagovat
r.mrazik

a vubec...uz vratil tu ukradnutou pokladnu?

Reagovat
Puskas

nic neukradl a tolik peněz v ní nebylo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Ne, zaplatil si s ní svatbu

Reagovat
r.mrazik

koupil vladce nejakej poradnej šutr na ruky? je to kabrnak

Reagovat
r.mrazik

*ruku...dneska pisu jak indian

Reagovat
Losinho

Za milion. Ta ho sežere zaživa.

Reagovat
r.mrazik

kdyby mel mozek,tak bych napsal,ze mu ho vy....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo z vas by ji nesukal? Ja teda jo.

Reagovat
r.mrazik

tak premlouvat by nemusela...ale nijak zvlast se mi nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se taky moc nelibi, ale chtel bych ji pichat.

Reagovat
r.mrazik

hah...no ja nad touhle tedy nikdy nepremyslel...i kdyz jsem ji nekde videl treba nazivo...

ale tak proc ne "))

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem viděl to foto...Michal Bílek nějak zestárl WTF

Reagovat
salami

prosil bych o přídavek příjemně humorného 5. odstavce

Reagovat
Puskas

může za to, že Janda očko byl plešatý a měl problém s víčkem, může za vypuknutí 30ileté války a za mor ve 14. stol. Asi tak?

Reagovat
smazaný uživatel

teď se dívám na Nostradama.

Reagovat
Puskas

ten je dobrý na sázky, mimochodem , včera jsem měl plichtu v Brně, přišel jsem o 1500. Čekal jsem překvápko a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm škoda no. Já včera ( blbec ) měl 500 na účtu a tak si říkal zkusím na Valur-Akranes ( nic se už nehrálo) max 3 góly a skončilo to 6:4.

Reagovat
salami

třeba, ale hlavně at je to hodně dlouhý jinak Jandu očka jsem musel vygooglit, nikdy jsem o něm neslyšel

Reagovat
Puskas

to je pro mne výzva:)

Reagovat
goodbay

od vítězství v Superpoháru v roce 2010:

zklamání: 2010/11 - Vypadnutí z Žilinou ve 4. předkole LM, brzké vypadnutí z poháru Ondrášovka

2011/12 - Vypadnutí s Vasluí, prohra ve finále Pošty a ztráta titulu

2012/13 - Ztráta titulu a vypadnutí v SF Pošty

2013/14 - Vypadnutí ve 2. předkole EL (což se snad Spartě stalo jako prvnímu týmu v GL)

úspěchy: 2011 - probojování se do jarní fáze EL + LFC

2012 - žádný

2013 - probojování se do jarví fáze EL + CFC

Je zajímavé, že Sparta po úspěšném ročníku v Evropě poté ztroskotá v předkole EL, Plzen vyhraje titul a probojuje se do LM a poté jako jediná (nejspíš i letos) se probojuje do pohárů.

Chyby vidím dvě. Kdyby se v zimě 2011 udělaly postupné změny a to samé v létě 2013, tak by to takhle určitě nedopadlo. Musí se postupně doplnovat. Za Jarošíka, Kweukeho a vlastně i Zápotočného nepřišla zkušená posila. V zimě 2011 to bylo ještě radikálnější. Sparta momentálně nemá jména, ale perspektivu. S takovou to ale nemůže dotáhnout výš, než na 2. místo. Plzen prostě má zkušenosti a jména a ty pořád rozhodují. Byl jsem proti tomu tehdy a jsem proti tomu i ted. Protože neúspěchy se v této sestavě musejí/museli čekat. Poté se bude muset uhradit ztráta z nějakého přestupu a bude to pořád dokola. Pokud si tohle ve Spartě neuvědomí, bude to pořád dokola a pořád horší. EL je fajn soutěž, hlavně na zvýšení prestiže, tich 50 mega (když by se fakt dařilo a po odečtení všech nákladů) pro Spartu nemůže zase být taková tragédie, kor když chce Křetínský zvýšit rozpočet. Já jako její fanoušek chci konečně titul a poté LM, po tom toužím nejvíce. Už mi přestalo bavit, jak v EL ti nejlepší hrají pouze na půl plynu. Tím neříkám, že je to dobře, že to Sparta nebude hrát (je to určitě obrovská škoda a hlavně velká ostuda a zklamání), ale chci víc a letos je k tomu, po 2 letech, opět příležitost, pokud se dostane Plzeň do LM, tak by hlavně na podzim mohla ztrácet body a toho by Sparta měla využít.

Reagovat
goodbay

omlouvám se za pravopisné chyby, nekontroloval jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka uz tolik ztracet nebude,mame hodne kvalitni tym,mnohem lepsi nez 2 roky zpatky. A hlavne - vy ten tym nemate moc silnej a jeste ke vsemu odejde Kadlec. Vsadil bych se,ze po podzimu budeme mit vic bodu nez vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Kadlec, ale misto nej urcite nekoho privedou, coz pro Spartu bude jeste lepsi varianta, protoze Kadlec neni pravy kridlo a kdyby prisel takovej Kopic, tak posili. Ale jinak maj slabej kadr.

Reagovat
db18

Zase kdyby přitáhli křídlo a Kadlec pak nahradil Matějovského, tak jsou na tom ještě lépe

Reagovat
r.mrazik

myslis? stred vacha x husbauer (vacek) ?

ale mate pravdu,ze kadlec je na tom kraji utopeny...ale on neni problem nejspis jen v tomhle

Reagovat
db18

No proč ne? A Kadlece bych viděl jako podhrota (něco jako Müller, když hraje uprostřed) - a oproti Matějovskému se tam v záloze větší díra neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to uz bych se jich zacal bat.

Reagovat
r.mrazik

asi proto,ze ani vacha,ani husbauer nemaji v sobe to,aby dali prihravku mezi obrance,do behu...prijde mi,ze nemaji to "oko"

Reagovat
db18

No - to je další psot, kde by Sparta měla posílit...

Reagovat
db18

*post

Reagovat
Miguel19

Jenže on musí přijít více než Kopic. Koukni teďka. Když Sparta neví, tak kdo tam může jít? Přikryl a Skalák? To je zoufalý. Navíc Krejčí taky neví, kdy se vrátí do formy. Prostě mně ta ofenzivní část Sparty přijde slabá. Kreativní záložník jim taky chybí. Matějovskému se povede 1 z 5 utkání..obrana na GL bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslis,ze Pelta jim Kopice pusti? Tomu neverim. Spis si myslim,ze se to budou snazit zalepit Prikrylem,coz by bylo vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta pustil Lafatu i Kovarika a to meli sanci na titul. To, ze by jim ted pustil jak Benese, tak Kopice je jisty. Pokud vypadnou z EL.

Reagovat
db18

Protože prý neměl na výplaty - nevím, jestli teď bez platu Lafaty budou ty výdaje tak velký, že by to vypadnutí z EL položilo...

Reagovat
goodbay

Momentálně bych bral oba dva a Kopice snad ještě víc než Beneše.

Reagovat
r.mrazik

benes tak potrebny neni

Reagovat
goodbay

Zase má vůdcovské schopnosti, které v týmu chybí.

Reagovat
r.mrazik

jo? ja ho neznam...a z toho zapasu se to vycist nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je to v Jablonci, kde na nej neni takovej tlak, otazka je, jak by se choval ve Sparte. Spouste kluku to dela potize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti ani nedivim, po tom co proti vam predvadel.

Reagovat
goodbay

Já to naštěstí neviděl, ale podle všeho asi už hrál za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

3x mega chyboval. Jednou z toho byl Kacuv gol.

Reagovat
goodbay

Uvidíme, vy jste momentálně v laufu, trápili ste se možná v jednom zápase. Vše vám zatím vychází. Vzpomeň si na jaro. Přijdou i horší období.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos v lize neprohrajeme.

Reagovat
goodbay

A když ještě zůstanu u těch financí, tak ted se ztratilo 30 - 50 mega, ale za Kucku, Bonyho, Kweukeho přišlo kolem 120 mega. Jarošíkovi skončila smlouva, která nebyla jistě malá a přišel Pauschek za 12 mega, Costa a Vacek asi zdarma. Takže bych to tak zle neviděl. Holt musí Křetínský lít peníze do kvality a ne do kvantity a perspektivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka jeste nikam neprestoupil. Ale je fakt, ze se vam ty penize z EL v teto forme docela vratili. Kazdopadne to mohlo byt navic.

Reagovat
goodbay

Jak říkám, je to škoda a hlavně ostuda, alespoň pro mě to je více ostuda. Sparta by byla ve 2. koši, takže moc atraktivní soupeře by asi neměla a postoupit ze skupiny by byl skoro povinnost. Jak se někde psalo, že Sparta loni vydělala 50-60 mega, tak to bylo i díky Chelsea, kdyby se jelo někam na Ukrajinu či do Ruska, tak by ty výnosy byly jistě menší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tom neni nic spatnyho, mohli jste uhrat treba ctvrfinale. Proc si davat maly cile.

Reagovat
goodbay

Nejsem si jist, jesli bychom třeba na Ukrajince měli. Spíš ne. Jsou silní a málo atraktivní. Já upřednostňuju atraktivitu, tudíž i jistotu, že to nebude ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela srabacky.

Reagovat
goodbay

Je, ale dávám na image

Reagovat
smazaný uživatel

Image je na nic. Pij sprite.

Reagovat
smazaný uživatel

největší chyba byla odepsat Hrebika po takove chvilce......mel dostat sanci aspoň tri roky. kdyby to podelal, budu první, kdo s vámi zacne souhlasit, ze na lavku Sparty nepatri, ale tak, jak s nim Kretinsky zachazi......mel jit ke Kozlovi na Duklu nebo do Plzne. tam by dostal prostor a HLAVNE CAS a vytrel by zrak vsem spartanskym fotbalovym amaterum, pro které je vrchol fotbalisty Repka nebo Blazek........porad nechapete, jak můžete byt vdecni, ze po tom vsem ma porad h)chut pracovat na Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Co by u nas delal? Mne nevadi, ale smysl toho ho angazovat??

Reagovat
smazaný uživatel

vyvoj mládeže? vyznava podobny styl jako Vrba, i když je pravda, ze ne uplne. ale vysoky presink, celoplosny fotbal, dynamicky fyzicky narocny fotbal praktikuji oba.....ale myslel jsem to spis hypoteticky, třeba tenkrat místo Vrby, když Paclik nabiral lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ne. Opravdu nevyznavaji stejny fotbal. U Vrby si hraci muzou behat v podstate kde chteji a nejdulezitejsi je utok. Hrebik je naopak defenzivni trener a veri tomu, ze hraci musi behat ve svych prostorech.

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivni trenér? tak to jsme asi videli každý jiny fotbal nebo nevim....a Plzen jako nehraje z obrany jo? to, ze se souper v lize zatahne od 5. vteriny k vapnu ještě neznamena, ze Plzen hraje tak ofenzivne, to spis souper hraje tak defenzivne to vis, ze hraje, ale u nas k tomu nemá zase takovy duvod

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik je prukopnikem hry bez utocnika. Kdy pri nepriznivem skore stahoval utocnika a daval tam Herzana.

Reagovat
goodbay

Naopak dokud tam byl Blažek a Řepka, tak to jakžtakž fungovalo a hlavně se na ně dalo spolehnout, když se Spartě nedařilo, o kom se to dá říci v současném kádru Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

když se nedarilo, tak první, co Blazek udelal, bylo pomluveni všech kolem do novin. myslel si s Repkou, ze je pánbůh, ale kiksy delali oba.....a navíc Repka zil jenom z respektu, v poharech nebo když na nej hral někdo, kdo se nebal a nebyl levej, delal si s nim co chtěl a pak za to zdrbal zase všechny okolo.....

Reagovat
goodbay

Co si tak pamatuju, tak to bylo po jednom zápase, kiksy taky dělali, jenže po jedné chybě taky pikali a už si nezahráli vůbec. Přitom tenkrát s Vasluií to víc podělal Vidlička, Brabec a hlavně Vacek, Kweuke a Sionko nedali tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

nebavim se o jednom zapase, co je ti platne, ze hraji dobře, když pusobi negativne na zbytek tymu? coz neprimo priznal i Krejci po jejich odchodu

Reagovat
goodbay

A vypadá to snad po 2 letech lépe? Tohle co Sparta momentálně zažívá, nezažila 30 let. Takže ani já horší období nepamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

viz niz, radeji budu tri sezony 7. a potom třicet let kralovat nez upachtit každý rok aspoň 2. místo a v Evrope každý rok brečet, pokud se teda nepovedou aspoň tri zapasy za sezonnu jako loni

Reagovat
goodbay

No, tak to jsem zvědavej, tahle doba je, podle mě, nenávratně pryč. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tenkrat prisel Vrba místo do Plzne na Spartu, tak ted trenuje zpatky na Slovensku Myjavu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. A je nejakej duvod, proc si tohle myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbu by vyhodili v polovine sezony, protože by serval tenkrat ještě boha Matejovskeho a další a fanoušci by ho z klubu vystrnadili, protože si dovolil 'bezejmenny' trenér moc a to ze by chtěl po hracich aby behali, by se jim taky moc nezdalo

Reagovat
goodbay

S tím bych souhlasil, protože před 5-ti lety by Vrba nedostal čas na předělání kádru k obrazu svému, ted ho snad Lavička dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba by se kadru uzpusobil. U nas ho taky nepredelaval, pritahnul si jedinyho hrace - Bizona.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik podruhe kadr taky nepredelaval, jenom se snazil hrace predelat k obrazu svému a to se tem 'polobohum' pranic nelíbilo, tak ho proste sestrelili......proto se venuje mladezi a ve Sparte nastartoval masivni omlazeni. aby si je mohl uzpůsobit obrazu svému, jenze nedostal cas. reknu jenom jedno......MANCHESTER UNITED, podivej se na umisteni v prvních 5 sezonach po prichodu Fergieho....Chovanec ty roky dostal a totalne Spartu rozesral, Hrebik ani jednou, proc?

Reagovat
goodbay

No, Chovanec to rozhodně nerozesral. Všechno se to začalo bořit odvoláním Straky a Hřebíkovo překopáním kádru v roce 2005. Pak to tak nějak stagnovalo až do roku 2009, kdy to vzal Chovanec a zase to pozvedl, byt spíš výsledkově než herně, ale to je to nejdůležitější. Sparta pod ním byla celý rok neporažená a další rok, získala 68 bodů, které by kterýkoliv jiný rok stačily na titul. Jediný co mu zazlívám, je nepostup přes Žilinu. Za Vaslui měl už spíš Hašek větší zásluhu, každopádně další ohromné změny v roce 2011, dostaly Spartu definitivně do kolen a ze kterého se už 2. rokem sbírá.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle hlavně musí Křetinský zvládnout a nepodlehnout hloupému davu

Reagovat
rufus

Mimochodem tohle napsal David Holoubek (trenér sparťanské U19) na twitteru:

"Kdyby fanoušci křičící "Hřebík ven" věděli jaké know how předává sparťanské mládeži, celý zápas by tleskali ve stoje..."

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecnej clanek o nicem.... zadny vysvetleni toho, proc se tak deje atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele