Hrdina Rehhagel povede Řecko i po Euru

17.06.2008, 15:59
Aktuality
Řekové sice na probíhajícím mistrovství Evropy svůj titul neobhájí, dokonce ani nepostoupí ze skupiny, jejich trenérem však zůstane Otto Rehhagel. Vedení svazu potvrdilo, že reprezentaci německý kouč povede i do kvalifikace mistrovství světa.

"Právě jsme podepsali novou smlouvu a budeme společně pokračovat do roku 2010," oznámil Vassilis Gagatsis, šéf Řecké fotbalové asociace. "Je jednoduché změnit trenéra, ale víra a podpora je to, co drží tento tým pohromadě."

Řekové prodloužili s Rehhagelem smlouvu krátce poté, co bylo jasné, že na letošním Euru žádného úspěchu nedosáhnou. Obhájci titulu prohráli se Švédskem i Ruskem, zatím ani nevstřelili jedinou branku, a je jasné, že skončí ve skupině.

"On je architektem největšího řeckého sportovního úspěchu v historii," vysvětlil Gagatsis. "V Řecku máme tendenci zničit všechno, co přestalo fungovat. Ale podívejte se na finalisty MS Itálii a Francii, také jsou blízko vyřazení a podobné věci zatím neřeší."

Otto Rehhagel se řecké reprezentace ujal v roce 2001. Tým úspěšně provedl kvalifikací na Euro 2004, kde jeho tým senzačně získal titul. Po krachu v následné kvalifikaci MS se poprvé nahlas mluvilo o jeho odchodu, i v další kvalifikaci mistrovství světa však Řeky povede 70letý Němec.

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kristepane, prodloužená řecká nefotbalová agonie

Reagovat
smazaný uživatel

ANTIfotbal v recku bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

REHAGEL je prototip dementneho antifutbaloveho trenera. pracuje v gresku uz 7 rokov tusim a nedokazal sa naucit aspon nieco z jazyka ??? to je hanba !! qa ten herny prejav no ANTIFUTBAL , KANAL , HNOJ

Reagovat
smazaný uživatel

Rehhagel se svou defenzivní taktikou uhraje v kavalifikaci předposlední místo před San Marinem.

Reagovat
Shevchenko

Sledoval si ty kvalifikavi na EURO ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele