Hráli jsme mnohem lépe, než říká výsledek, tvrdil po historickém debaklu Xavi

06.04.2023, 13:03
Aktuality
Xavi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Nojo, chtělo by to objednat zas nějaké ty konzultace s rozhodčími a poslat peníze správnými směry

Reagovat
CHONG

Naopak mohli dostat ještě víc. Deluded One

Reagovat
Well

V prvním poločase hráli dobře, ale ten druhý můžou být rádi, že to skončilo jen o 4.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Rizek

je to tak

Reagovat
xjert02

Shrnul to presne. Jeste se z toho odpovidajicim zpusobem poucit.

Reagovat
Mönchengladbach

Trávníkář je pohárový tragéd. Všude jinde by za ty opakované ostudy v základních skupinách LM, úvodních kolech play-off EL a domácím poháru dávno letěl.

Reagovat
Beči

Barcelona ale očividně chce pod Xavim vybudovat nějaký dlouhodobý projekt (pokud je nezruší kvůli dluhům ), takže vyhazovat ho za poháry by byl úplný nesmysl. Xavi rozhodně zatím není dokonalý kouč, ale je nepochybně talentovaný, nerozhodí ho hvězdní hráči a má před nimi podle všeho respekt. A letošní pravděpodobný titul je na Barcelonu v této situaci velký úspěch a to nesmíme zapomínat ani na minulou sezónu, kdy jí radikálně pozvedl z totální žumpy. Myslím, že s Xaviho trenérským talentem, který se rozvíjí začne postupně dávat i tu Ligu mistrů.

Reagovat
Juan Román Riquelme

To si vsichni mysleli take o Contem….

Reagovat
Beči

Tak Conte je dost jiný případ. Ten si nebere žádné servítky, potřebuje aby mu majitelé koupili na koho si ukáže, vždycky přestane vycházet s hráči i s vedením a nakonec všechny seřve a skončí.

Reagovat
Jordi Alba

Hrozná podobnost no.

Reagovat
pantondavo

Zas na druhou stranu vyhrát s touhle sestavou ligu je větší překvapení než Leicester, na LM kádr nemaj, takže šlápli do ligy, bejt prezident klubu, tak skáču ke stropu po takový sezoně.

Reagovat
EaP

Ako, základnú zostavu máme jednoznačne na Top úrovni porovnateľnú s užšou špičkou Európy . Problém však je , že spolu hrali minimalne. Je obrovský rozdiel v dynamike a hernom prejave ak hra Frenkie s Pedrim a Dembelem a ak hráme bez nich. Slúži im ku cti, že za posledné dva mesiace kedy sme to opäť , tak ako na jeseň lepili kade tade , že sme v lige na prvom mieste a nestratili sme body. Bohu žiaľ , z tej zostavy v Classicu by reálne hral len Stegen, Kounde, Balde, Araujo, Gavi a Lewa. Jedine pozitívum z toho všetkého je Kessie , ktorý sa rozohral do skvelej formy a vyzerá to tak , že bude platným a plnohodnotným členom kádra . Ostatní na čele s Fatim , Ferranom , Robertom či Raphinhom si zrejme budú môcť baliť kufre. Aby za celú sezónu sa nedokázali vybičovať k výkonom hodných FC Barcelona je nonsens. Ak Robertovi predĺžili zmluvu za 1 mega , tak ho dokážem akceptovať ale ak čo i len o euro viac , nerozumiem tomu kroku .

Reagovat
celeb

s tou zostavou by Guardiola/Klopp/ten Hag hrali finale LM. Treba brat v uvahu, ze do zalohy mame este deJonga a Pedriho. Ten tim je super, uz len trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

A v něm by prohráli s Realem

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele