Hráči Thunu byli obviněni za sex s nezletilou

20.11.2007, 17:32
Aktuality
Šest současných a tři bývalé hráče FC Thun obvinila švýcarská policie za sex s nezletilou dívkou. Skandál vypuknul minulý týden, obvinění si v jeho souvislosti vyslechlo dalších pět osob.

Kvůli podezření ze sexuálního styku s patnáctiletou dívkou bylo před týdnem krátkodobě zatčeno dvanáct bývalých a současných fotbalistů Thunu. Klud ani policie podle zákona nesmějí zveřejnit jména zadržených hráčů.

Švýcarský klub, který hrál před dvěma roky v základní skupině Ligy mistrů proti Spartě, však zveřejnil jména hráčů, kteří se do skandálu nezapletli. Mezi osmnácti "čistými" fotbalisty je i český obránce Lukáš Došek.

Ve Švýcarsku je mimo zákon sex s mladší než šestnáctiletou osobou, pokud je věkový rozdíl mezi oběma lidmi vyšší než tři roky. Obviněným hrozí až pětileté vězení.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to je moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele