HRÁČI STARÉ DÁMY SBÍRALI CENY

24.01.2006, 12:04
Aktuality
Fotbalisté Juventusu Turín potvrdili své výsotné postavení v současném fotbale na Apeninském poloostrově. Z výročního předávání cen italského fotbalu si totiž odnesli hned pět cen. Ústřední postavou byl Zlatan Ibrahimovič, který se mohl radovat hned ze dvou trofejí...

Švédský útočník byl svými kolegy zvolen nejlepším zahraničním fotbalistou Serie A a jako bonus navíc přidal cenu pro nejoblíbenějšího hráče. "Vyhrávat ceny vždycky potěší, zláště tyto, protože jsou od vašich kolegů," prohlásil ke svým triumfům Ibrahimovič pro list La Gazzetta dello Sport.

Hráči turínského velkoklubu opanovali i další kategorie. Nejlepším brankářem se stal Gianluigi Buffon, obráncům pak kraloval jeho spoluhráč Fabio Cannavaro. Juventus se rovněž může pochlubit nejlepším trenérem. Fabio Capello po svém příchodu vyhrál s týmem v loňské sezóně Scudetto a letos má zatím nakročeno k jeho obhajobě - po 21 kolech má Stará dáma na druhý Inter Milán již osmibodový náskok.

Jedinými, jimž se nakonec podařilo narušit nadvládu hráčů Juve, se stali Alberto Gilardino a Giampaolo Pazzini. Prvně jmenovaný si za branky v dresech Parmy a milánského AC vysloužil titul nejlepšího útočníka Serie A a především hráče roku. Teprve 21letému forvardovi Fiorentiny zase připadla trofej pro nejtalentovanějšího hráče.

Dalšího ocenění ve své bohaté kariéře se dočkal i Pierluigi Collina. Ten sice před letošní sezónou ukončil aktivní činnost, přesto si do vitríny bude moci přidat cenu pro nejlepšího rozhodčího na Apeninském poloostrově.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ibrahimovic jako nejlepci cizinec?a kde sou adriano,cambiaso,Trezeguet,sevcenko.emerson...?

Reagovat
HOST*

no predsa za nim...ibrahimovic is the best!

Reagovat
HOST*Fabrizio

oni nevijou,mají to podmázlí jak většinu zápasů!A to nekecám!Forza Itali

Reagovat
Shevchenko

Možná jsem to špatně přečetl, ale mi tam chybí nej záložník. Ibrahimovic a nejlepší cizinec? To radši Trezeguet, Shevchenko, Kaká nebo Vieira

Reagovat
Kily

špatně jsi to nepřečetl, ale nejlepší záložník nikde psanej není, dokonce ani na gazzettě ne, pokud mě paměť neklame, tak mám takovej pocit, že ho nejmenovali ani posledně, důvod neznám

Reagovat
HOST*1860

nejlepší záložník by byl stejně Nedvěd..všichni to víme.,

Reagovat
Shevchenko

...Kaká

Reagovat
HOST*Andy

Ibramovich a nejoblíbenější hráč? Snad mě zrak neklame. Že by proměna?

Reagovat
HOST*Andy

Ježiš sorry. Ibrahimovich

Reagovat
PJ

Ibrahimović

Reagovat
HOST*spanhel

Reagovat
HOST*

Jako nerikam,ze je spatnej hrac,ale jeho prace pro tym...nepuci mic,nepomuze obrane...kdyz se to povede,tak je to pekny,ale u nej je to malo kdy.proste si myslim ze ty ceny mel ziskat nikdi jiny,nez on...takovej Schevcenko je mnohem platnejsi hrac...Jo a Barsa je nejlepsi,tam jsou hraci

Reagovat
Shevchenko

Když tak Shevchenko a ne Schevcenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič, to je ono. Mne sa páči, je skvelý. A teraz je najlepší.. bral bych ho aj do Realu uups, to som asi nemal napísať

Reagovat
Shevchenko

V Juventusu jsou lepší Del Piero i Trezeguet. Mohl vyhrát i Vieira. Jinak z celé Serie A Toni, Sheva, Gilardino, Kaká, Adriano, Lucarelli. Opravdu nevím, proč vybrali zrovna jeho!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho videl hrať tak 5 - 6 krát celý zápas a bol vynikajúci. Nehovorím, možno sú v Itálii aj lepší, ale Zlatan má niečo v sebe, čím sa líši. A to teraz nehovorím o jeho arogantnom správaní.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele