Hráče Stevenage napadl fanoušek

09.01.2011, 11:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
$dolar$

Lexessi

Reagovat
Arne

On fandí Stevenage?

Reagovat
tomasinho

Ne, jen dolar neumí číst.

Reagovat
Arne

Však já vím..

Reagovat
$dolar$

Ja si to precetl a?

Reagovat
$dolar$

To je tak nerealny se vmisit mezi fanousky S.?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to fanousek domacich.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to banda matláků, který se rvou mezi sebou. Měli jsme je porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikal, ze meli hrat ti mladi a hladovi kluci, navic by byli odpocati... Chapu, ze chtel mit Pards pevnou stoperskou dvojici, Tavernier je stejne nekde na hostovani, ale LB mohl hrat Kadar, v zaloze mohli hrat treba dva mladi a dva zkuseni, napr. Ferguson-Smith-Vuckic-Guthrie a v utoku Ranger-Lovenkrands.

Nechci byt general po bitve, ale kdy jindy dat sanci tem mladejm, nez proti tymu z League Two, na ktery by si verili...

Reagovat
smazaný uživatel

S tim se urcite da souhlasit. Ale v sestave bych hlavni problem nevidel. Snad jedine Perch fakt hrat nemel, ale ten nema v nasem kadru co delat uz dlouho, a pak barton nalevo a routledge napravo, klidne se mohli prohodit, wayne nalevo uz neco odehral. Proste ten vykon byl hrozivej, pristup hracu nebyl takovej jakej mel byt. Jestli to bylo fakt unavou z vanocniho programu nevim. Bylo to hrozivy. Kdybych nevidel par dni zpatky jeste hrozivejsi vykon od Juventusu, rekl bych, nejhorsi fotbal, co jsem kdy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Me prave zklamal ten pristup k zapasu, myslim si, ze ti mladi kluci by to pojali jako sanci a nedoslo by tak k zadnymu podceneni. Ja se na to i tesil, ze uvidim v televizi i hrace, kteri moc casto nehraji, ale to uz je ted jedno. Lepsi takova sprcha ted, nez za tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hodně těšil na Fergusona.V Carlingu jsem ho neviděl a myslel jsem, že po tý šanci proti WHU by mohl hrát teď od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

“I wouldn’t want someone like James Perch to leave. I think he’s a good character and his Newcastle career has really only just begun.”

Reagovat
smazaný uživatel

stevenage je nejlepší!!!

Reagovat
mike.84

WTF, ten hrač zahodil 4 penalty nebo tak něco?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele