Howard se vrací k fotbalu, bude chytat za Memphis

05.03.2020, 10:09
Aktuality
Tim Howard hodně rychle přehodnotil rozhodnutí ukončit aktivní kariéru. Americký brankář zítra oslaví už jednačtyřicáté narozeniny a předčasným dárkem mu je nové angažmá, v následujících měsících bude hájit svatyni druholigového celku Memphis 901...

Howard dříve působil v Manchesteru United nebo Evertonu a od července 2016 byl zaměstnancem Colorada Rapids, v jehož barvách v říjnu původně uzavřel aktivní kariéru.

"Od říjnového ukončení kariéry se moje posedlost fotbalem ještě zvýšila, stále mě ovládá touha vítězit. Miluji fotbal a soutěžení a díky tomuto budu mít příležitost dělat oboje," řekl ke svému rozhodnutí.

Někdejší americký reprezentant se v Memphisu může cítit jako doma, je totiž minoritním vlastníkem druholigového klubu a už pro něj začal pracovat jako sportovní ředitel.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

potřebuje prachy

Reagovat
Jandak

Reagovat
Jandak

dle tveho nicku ti i verim

Reagovat
smazaný uživatel

na ruletu

Reagovat
wyqinac

minoritni vlastnik a sportovni reditel, tam beztak za chytani nic brat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to trošku nadsázka...

Reagovat
cetto

Jooo toho jsem měl fakt rád. Škoda, že ho tehdá z brány vystrnadil zrovna Roy Carroll. Nicméně následně v Evertonu se vypracoval v jednoho z nejlepších na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
Thelvin

No nejlepších... na jednoho z těch lepších na světě

Reagovat
kattos

To opradu ne, Howard nikdy nepatřil mezi TOP brankáře. Ale svoji kvalitu jistě měl.

Reagovat
cetto

No minimálně v době MS (nevím, kterej to byl přesně rok), byl fakt elita. Možná se to sešlo se super formou, ale tam byl nejlepším brankářem.

Reagovat
Thelvin

Myslíš asi 2014, kde nejlepším brankářem nebyl, jen zachytal jako bůh v zápase s Belgií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele