Horváth nervozitu necítil na sobě, ale na některých hráčích

26.05.2020, 23:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Witcher

Doufal sem že bude ve studiu Milan Luhový

Reagovat
berliner

Ma Pribram jeste ty 2 turky?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jsou tam. Akorát jeden zraněný a jeden hraje mizerně

Reagovat
smazaný uživatel

Má ale tuším že mají/měli zákaz vycestovat z Turecka

Reagovat
kilobyte

"Dnes nám trošku vyhořelo to, že jsme nedokázali dostat dobrý balon před bránu. Myslím, že jsme tam kolikrát byli v dobrém postavení a pohybu a prostě tam balon nepřišel,"

Takže v příštím zápase Horvi v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyz videl centrovat Dila, tak ho musely srvbet nohy..

Reagovat
veikko

Ono tam takových mladých "talentů" bylo víc. Třeba ještě ten Pinc vypadal jako solidní antifotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

mazec no, c o se dneska povazuje za fotbalovy talenty.. mozna atleti s dobryma fyzickyma predpokladama to jim neberu.. ale prijde mi ze herne je ta uroven cim dal horsi, dneska kdyz se najde borec co umi v behu odcentrovat nebo vystrelit z dalky a trefit branu tak z neho bude buh.. Prijde mi ze jsou vsichni stejni, nauceny veci, sablony a kdyz se dojde k vapnu tak panika a hruza.. aspon v tech tymech dolni poloviny, vcera bohuzel i u Baniku

Reagovat
Salfovic

Nejsi ty ten, co chtěl rozšiřovat ligu ?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe?

Reagovat
Salfovic

Jen jsem se ptal, jeden takovej tu je, ale asi jen podobný nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Momo8.

Reagovat
dontcallmeandre

Já jsem, právě proto, že ve druhé lize se to nikdo nenaučí. Ti hráči múžou růst jen když budou mít dost zápasů na co nejvyšší úrovni. Základně by to prospělo.

Reagovat
veikko

Včera Baník příšerný, ale jinak třeba Šašinka, Buchta i Kaloč už ukázali, že v nich něco je. Z Příbrami asi ti nadějnější jdou hned pryč, viz Barák, Hušbauer apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta ukázal jen ukázkový faul na Kvidu a jeden centr. Kaloč pan neviditelný a Šašinka nepřesvědčil už vůbec.

Reagovat
veikko

Ve Slovácku Šašinka ukazoval, že na ligu v pohodě má a pokud bude makat, tak možná i na víc. Stačí ty hráče nesoudit podle jednoho zápasu.

Reagovat
mayday

To je už hodně hodně dlouho. Nevím, jak to bylo za komoušů nebo třeba před pětadvaceti rokama, ale už delší dobu najdeš v každým ligovým kádru opravdu nefotbalisty.

Až mi přijde, že třeba i v krajských soutěžích hrají kolikrát techničtější "fotbalisti".

Reagovat
Losinho

ubíjí se kreativita, čím dál víc

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Nechápu, co tam Jarda za poslední rok vyváděl, ale tenhle soubor kopyt by se nedostal ani z druhé ligy do baráže.

Reagovat
Skalda29

Karoch to včera vystihl u příbramské akce... Když má hráč čas a prostor, tak by měl najít na 20 30 metrů spoluhráče

Reagovat
Kepy_FCB

Chtěl jsem kouknout na zápas ze záznamu, dal jsem jen 20 min. a pochopil že nějaká snaha o poháry by byla letos marná...

Reagovat
Stannis Baratheon

Parta průměráků, bohužel. Myslím že bude potřeba sáhnout spíš do ciziny, hráči jako Jirásek, Jánoš, Smola nebo Svozil a mnoho dalších jsou na hru ve středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ja jsem si chtel vypichnout oci. Na to se neslo divat. Nenahrali si vice jak 3x, pote ztrata nebo zakop/nakop. Zio klasicky nahraval jen do zadu. On to do predu kurva neumi nebo ho to neucili? Kaloc na zaklad jeste nema, tragedie. Jediny, kdo se mi libil byl Janos, ale to az ve chvili, kdy zacal konecne jako "kazdy" dnesni moderni bek, utocit a cpat se s balonem vice do predu. Smola po prichodu taky trochu ozivil, ale jinak katastrofa. Vykon na ostudu u celeho muzstva az na par vyjimek. Asi se jim moc nechtelo, uplna nechut ke hre mi to prislo. Hnus

Reagovat
veikko

Souhlasím s tím, že výkon byl tragický, ale jinak Zio naopak bral rozehrávku na sebe, několikrát se pokusil i sám vyvézt míč do útoku. Kaloč slabý, ale proti tomu, co předváděl Jirásek, to byla ještě paráda. No a když se k tomu středu ještě přidali hrozní Kuzmanović se Šašinkou, tak se nedalo uhrát nic. A Jánoš patří do středu, na beku byl špatný. Snad už příště bude hrát Fillo.

Reagovat
ratusek

Kaloč má na základ jednoznačně, ukázal to.v Budějkách. Zbytek je prostě dán tou pauzou, oni se do toho dostanou, akorát mě nejvíc nasralo že jsme ztraztili v posraný zoufalý Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

za zoufalou Pribram s Kalocem bohuzel nesouhlasim

Reagovat
HanzBP

Kaloč by měl hlavně zlepšit poziční hru a přestat hloupě faulovat v nebezpečných prostorech. Snad až nasbírá další zkušenosti, tak se to zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Jánoš určitě ne, ten má na to hrát za jakýkoliv tým v ČR, ale teda v záloze a ne na beku jak včera. Zbytek jo, ale to nejsou hráči, co by měli být v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyt trevor trenér všech trenéru a veliký znalec fotbalu tady furt píše jak hrajete strašně dobře a že máte tým skoro na titul. Že to bylo jen Páníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobře promyšlený tah od Šádka se Starkou udělat z Příbrami B-tým Plzně

Reagovat
luismiksak

Horváth je sysel!

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako tvoje mama

Reagovat
luismiksak

Reagovat
luismiksak

Chichi ale no tak, vem si brejle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele