Honda za Portimonense hrát nebude, nedovolily to předpisy

12.02.2021, 09:55
Aktuality
Keisuke Honda se po několika dnech znovu ocitl bez zaměstnavatele. Zkušený japonský záložník minulý týden podepsal smlouvu s portugalským Portimonense a nyní byl kontrakt rozvázán, důvodem jsou předpisy portugalské nejvyšší soutěže...

Už 34letý Honda se těšil zpět do Evropy a od přelomu roku byl bez angažmá, když se dohodl na ukončení kontraktu v brazilském Botafogu. Evropské kluby s volnými hráči smlouvy podepisovat mohou, v Portugalsku ovšem platí, že po vypršení lednového přestupního termínu mohou kluby zaměstnat pouze fotbalisty, kteří jsou bez chlebodárce od října. To Hondův případ není, Portimonense s ním tak po vzájemné dohodě rychle rozvázalo spolupráci.

Honda si v minulosti udělal jméno v nizozemském Venlu a po působení v CSKA Moskva po něm sáhl AC Milán. Vedle toho hrál za mexickou Pachucu, australský Melbourne Victory a krátce se mihl v nizozemském Vitesse.

Autor: Tomáš Pavlík / sportsfinding.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
jack_donaghy

Velka skoda, ze do Milana isiel zrovna v takom nestastnom obdobi. Teraz by sa verim, lepsie vypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem myslel, ze prave on AC vytahne

Reagovat
AC torino

On bol jednym z dôvodov, preco to obdobie nastalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto drahej + hral picu?

Reagovat
Seydou Doumbia

Přišel jako volný hráč, ale hlavně hrál 90% zápasů na křídle. On je mozek týmu, ofenzivní záložník nebo klidně i desítka. Kdyby Kebab hrál na křídle tak je stejně k hovnu jako Honda.

Reagovat
Seydou Doumbia

Už by se na to měl vysrat stejně jako Kagawa. Oba dobří hráči, ale už přeslapují na posledním polínku před pádem. Rád bych speciálně Hondu měl zafixovaného jako skvělý mozek týmu, který byl v CSKA. V AC bohužel hrál mimo pozici na křídle no a zbytek škoda psát.

Reagovat
Tommy$

Podle mě to Honda, teda aspoň podle posledních destinací bere jako poznat život a kulturu v jiných zemích.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liberce (Slavie).

Reagovat
Irek

Jako proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Prubnul bych ho, cinan to sice neni, ale aspon nejaka propagace asie pro CEFC. I kdyz zrovna japoncik.. trosku nepritel.

Reagovat
ACSeRw!n

velka demence

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát v roce 2010 se mi líbil tým CSKA ve složení Akinfejev, Ignaševič, V. a A. Berezuckij, Šemberas, Krasič, Honda, Necid, Dzagojev...to byl dobrý tým..

Reagovat
Seydou Doumbia

Já měl nejradši Doumbiu, Vagner Lásku a Tošiče

Reagovat
Nadržený šimpanz

Vypadá jak jeden Vietnamec, co s náma hrával fotbal, taky má šikmý oči

Reagovat
ratusek

no být to černoch, tak už slyšíme o rasismu

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by zkusit nějakou další exotiku, třeba Japonsko.

Reagovat
ACSeRw!n

nebo Cesko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele