Hološko přestoupil do Besiktasu

30.12.2007, 19:03
Aktuality
Očekávaný přestup útočníka Filipa Hološka z Manisaporu je hotov. Slovenský reprezentant však nezamířil do západní Evropy a zůstal v turecké lize. Jeho novým zaměstnavatelem je Besiktas Istanbul.

"Kluby se v pátek dohodly a v sobotu Filip podepsal s Besiktasem Istanbul smlouvu. Hlavní motivací pro Filipa byla šance zahrát si v budoucnosti i v pohárové Evropě," prozradil agentuře SITA hráčův agent Milan Lednický.

"Besiktas zaplatil odstupné ve výši 5 milionů eur a do Manisasporu ještě půjde dvojice hráčů Besiktasu," doplnil Lednický. Hološko podepsal v novém působišti smlouvu na 2 a půl roku a podle svého agenta si finančně polepší víc než o sto procent.

Filip Hološko přestoupil do Manisasporu v lednu 2006 z Liberce za zhruba 70 milionů korun. V turecku se plně prosadil a momentálně je s osmi brankami třetí v tabulce střelců. Mluvilo se o zájmu mnoha klubů z celé Evropy a slovenského střelce, ten však nakonec zamířil do Besiktasu.

Autor: Radim Šantrůček / profutbal.sk

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak teď už si nekopne vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

peníze budou tak co....

Reagovat
smazaný uživatel

jako s míčem umí ,ale že by si tam kopnul match ,tezko rict

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že jo,sanci by mel dostat,a navic daval za ten minuly klub i dost golu,tak podle me aspon sanci dostane,a zalezi na stesti jak se uchyti

Reagovat
smazaný uživatel

O 100% větší plat..co by ne

Reagovat
Kuchta

Proč by si nekop?Zas taková konkurence v útoku Besiktase neni,navíc za něj dali 5 miliónů eur,což je na turecký podmínky furt dost...věřim,že se může naplno prosadit a hrát stabilně v základu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty je asi nepozoruješ,já se na ně dívám každý den Besiktas má dobrý útok

Reagovat
smazaný uživatel

..."Tak teď už si nekopne vůbec"...to chceš povedať, že v Manisaspore sedel na lavičke??? A tých 8 gólov dal potom ako???

Reagovat
exot12

Hmm na to si ako prisiel???

A kde podla teba mal ist? Rovno do Juve??? Podla mna ma asi dobreho manazera lebo prestupuje vzdy do lepsieho ale robi pomale kroky nehrnie sa hned do velkoklubu. Isiel z Trencina (co bol v tom case na slovenske pomery nadpriemerny slovensky klub) do Libera, co bol zas nadpriemerny cesky klub. Ked prestupoval tak Liberec bol medzi top ceskymi klubmi. Isiel do Manisaporu co bol priemerny turecky klub. Teraz je v jednom z top tureckych klubov! Pozna turecku mentalitu, kulturu,... takze adaptacia na novy klub nemusi trvat az tak dlho. A nevidim jeden dovod preco bysa nemal presadit. Ak by sa mal bat konkurencie tak to mohol zostat v Trencine a nemal ist ani do Liberca.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno to az take zle nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho pohledu ne - má tam jméno, daří se mu, jako jeden z minima si zvykl i na tamní život. Pro Slováky smůla, nemají zrovna moc hráčů, kteří by měli šanci se prosadit ve špičkových ligách a tohle je zrovna jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite bude vyhadzovat Besiktas take peniaze za hraca, s ktorym rata na lavicku:D Vedia co robia a Holosko zahra aj na kridle keby bolo treba takze sa nebojim zeby sedel:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hološko je frajer.. býval to můj asi nejoblíbenější útočník v GL, ovšem teď jsem ho ztratil úplně z dohledu, takže nevím co si o něm mám myslet. Besiktas se mi moc nelíbí, ale budiž. Jak je to tam? Neví někdo jestli tam neuvolní místo třeba Bobo?

Reagovat
smazaný uživatel

no 5m a dalsi dva hraci tak to je cena viac ako velka ciastka pochybujem ze by davali tolko keby s nim nepocitali do zakladu a bez toho aby ho poriadne pozorovali ze je dobry a bude sa im hodit.. myslim ze sanci dostane viac ako dost a zalezi len na nom ci to chyti za ten spravny koniec..

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim najmä s exot-om 12,podla mna vedia obaja co robia Holosko aj Besikas..robi stale lepsie a lepsie prestupy a hlavne sa nikam nehrnie naraz...mnoho mladych zaziari v nasich ligach,a potom sa ozve nejaky slavnejsi klub,oni to hned zoberu a po dvoch sezonach sa vratia naspäť drzim palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele