HOLANDSKO: PSV bez ztráty

03.10.2002, 14:28
Aktuality
PSV Eindhoven je jediným týmem, který neztratil v dosavadním průběhu holandské ligy ani bod. Ajax v 6. kole totiž doma pouze remizoval, Feynoord dostal nakládačku v Roosendaalu. Tým PSV Eindhoven vede holandskou ligu bez ztráty jediného bodu, o víkendu doma rozdrtil De Grafschafp 4:0. Oba jeho pronásledovatelé selhali. Vítěz minulého ročníku Poháu UEFA Feynoord Rotterdam remizoval již v jednom z minulých kol, tentokrát dokonce prohrál - vysoko 2:4 na stadiónu Roosendaalu. Feyenoord prohrál, i když byl po celou dobu zápasu lepším týmem, ovšem když byl jeho tlak největší, tak Roosendaal z brejku zvýšil na 3:1.

Jediným týmem komě PSV, který až do 6. kola neztratil bod, byl slavný Ajax Amsterodam. Ano, byl, Ajax totiž o víkendu doma pouze remizoval 2:2 s Bredou. Zajímavý zápas se hrál na stadiónu Twente Enschede. Tamní tým hostil Rodu Kerkrade a fotbal to byl velice zajímavý. 1. poločas sice skončil nudným výsledkem 0:0 ale ten druhý 3:3. Roda tak získala cenný bod za remízu 3:3. Trapným dojmem působí po víkendu Waalwijk který doma prohál 0:3 se sloboučkým Excelsiorem.

Zbylé výsledky 6. kola holandské nejvyšší fotbalové soutěže: Alkmaar - Groningen 4:0, Tilburg - Zwolle 5:2, Utrecht - Arnhem 1:0 a Nijmegen - Heerenveen 4:2. První je tedy jak jsem již uvedl výše PSV s osmnácti body, poslední je Groningen a Heerenveen s jedním bodem.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele