Hofmann: Dohodli jsme se na prodloužení s Gladbachem

28.03.2019, 16:53
Aktuality
Dobrými výkony na sebe v Borussii Mönchengladbach letos upozornil Jonas Hofmann, jenž se brzy dočká odměny. Sám 26letý záložník potvrdil, že se obě strany dohodly na prodloužení spolupráce...

Rodák z Heidelbergu na sebe poprvé upozornil v Borussii Dortmund, ovšem do základní sestavy se mu protlačit nepovedlo a bylo jasné, že posléze bude muset BVB opustit.

To se stalo na začátku roku 2016, kdy Hofmanna za 8 milionů eur získala konkurenční Borussia z Mönchengladbachu. Nyní s odstupem času nemusí této investice litovat.

Během probíhajícího ročníku se univerzál prosadil do základní sestavy "Hříbat", kterým přímo pomohl k devíti brankám. Během uplynulých týdnů se proto jméno Hofmanna objevilo v souvislosti s možným odchodem, zájem měl mít Tottenham, nakonec se však nikam stěhovat nebude.

Sám záložník potvrdil, že se s Gladbachem dohodl na předčasném prodloužení smlouvy, která aktuálně má platnost do roku 2020. "Oficiální oznámení by mělo přijít během několika dnů. Na všem jsme se dohodli," potvrdil Hofmann pro "Rheinische Post". "Cítím se v Gladbachu velmi dobře a navíc jsme úspěšní. Fotbal se zde stává zábavou," dodal bývalý mládežnický reprezentant Německa.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Historie : Kleff - P. Andersson, Vogts, Krauss - Wimmer, Effenberg, Netzer, Matthaus, Rahn - Simonsen, Heynckes

21. století : Sommer - Wendt, Nordtveit, Stranzl - Marin, Herrmann, Deisler, Raffael, Hazard - Reus, Neuville

Zklamání : Enke - Helveg, Kerckhoven, Ziege, Fukal - Galásek, Heinz - Max, Bierhoff, Svěkoš

Reagovat
smazaný uživatel

+ Elber

Reagovat
Rudnevs

Enke nebol sklamanie, vtedy ešte len začínal, zo začiatku nehral, ale nakoniec tam začal hrávať a ukázal sa tam, z Gladbachu bol i prvýkrát povolaný do reprezentácie.

Miesto neho asi Bailly, ktorý bol vlastne dobrý gólman, ale záležitosťami mimo ihriska to bola katastrofa. Za pôsobenie v Gladbachu mal trebárs 7 áut a bazén vždy vyhriaty na 30 stupňov, kvôli takémuto štýlu života sa dostal do problémov a navyše sa zaplietol zo stávkovou mafiou.

Inak, Galasek tiež nebol taký hrozný, prišiel už ako veľmi starý a cieľom bolo len sa udržať, čo nakoniec zvládli.

Dosť tých flopov sa dá nájsť na začiatku tisícročia (až po obdobie Eberl/Favre), keď v Gladbachu panoval chaos a prišlo mnoho nepodarených transferov - okrem spomenutých trebárs Meeuwis, Svård, Ivic, Thygesen, Insua, Slimane, Kahê, Chiquinho, Sonck, Skoubo a mnoho ďalších.

Ale pár failov sa dá nájsť i v období Eberla, ako trebárs Drmić, de Jong alebo Kolodziejcak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonck mě taky napadl. Samozřejmě Galásek už dohrával kariéru, chtěl jsem to nějak doplnit do 11tky, ale ty cos zmínil Meeuwis, Svård, Ivic, Thygesen, Insua, Slimane, Kahê, Chiquinho nejsou tak známí pro naprostou většinu lidí tady

Reagovat
Rudnevs

Jj, to nie su, ostatne preto, že sa nepresadili. A tiež už je to nejaka doba. Každopádne, Meeuwis bol minimálne v Nemecku známy ako hráč s najväčším tetovaním v Bundeslige.

Každopádne, tieto zoznamy flopov sú vždy veľmi zaujímavé, pri Schalke, HSV alebo Wolfsburgu by to musel byť masaker!

Reagovat
smazaný uživatel

no právě já moc nějaké tetování a podobné věci jaksi nesleduju joo však jak bude nějaký článek o těch týmech tak schválně něco zase vyplesknu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele