Hoeness po čtyřiceti letech skončí ve vedení Bayernu Mnichov

24.07.2019, 10:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (66)

Přidat komentář
Filip12

A co bude dělat ?

Reagovat
db18

Návrat legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Jezdit s bavorskými důchodci autobusem na výlety, krmit holuby, koukat na Doktora z hor.

Reagovat
smazaný uživatel

Doktor z hor

Reagovat
Ross Geller

Užívat si důchodu.

Reagovat
Rudnevs

Práve pozerám na Transfermarkte, že by sa mohol stať novým prezidentom DFB.

Inak okrem iného má fabriku na Wursty s ročným obratom približne 45 mio. €.

Reagovat
Werkrider

DFB, tak to by bol dobrý fail

Reagovat
Jandak

Užívat si zasloužený důchod z peněz daňových poplatníků

Reagovat
db18

Snad to tam Kalle za tu chvíli nestihne rozesrat. Už aby se tam dostal Kahn (snad to pak bude lepší )

Reagovat
Werkrider

V Nemecku ešte aj taký uličník jak Uli má aspoň zbytky súdnosti. Právomocne odsúdený člen dozornej rady :D

Reagovat
exot12

Ktorý si odpykal svoj trest.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

.. Stejně jako si tu u nás odpracoval Pelta.

Reagovat
Werkrider

Ja neviem jak Ty, ale ja potrebujem aj pre prácu tramvajáka výpis z registra trestov a bezúhonnosť je väčšinou jedna z hlavných požiadaviek zamstnávateľov.

Reagovat
smazaný uživatel

A honia si aj ti zamestnavatelia a nechcu to po svojich zamestnancoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jak ty, ale ani se škraloupem jsem neměl problém.

Když někoho zbiješ, nebo se ožralej v 18ti vysekáš v autě, tak nad tím každej normální mávne rukou.

Horší je když čoříš.

Reagovat
smazaný uživatel

To jen u nás mají podobní uličníci imunitu a coby trestně stíhaní vykonávají politické funkce.

Reagovat
ACSMan

Sranda, že týpek z basy dělá dozorčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Pytliaci sú najlepší hájnici!

Reagovat
smazaný uživatel

V poradku.. meli spolu s KHR skoncit letos jak Robbery..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že Uli nechce, aby skončili s KHR společně, protože ve vedení je nutná určitá kontinuita. Ostatně proto také nastoupí Kahn v roce 2020 a dva roky se bude vedle KHR zaučovat a od roku 2022 převezme jeho funkci naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby nezustala ta kontinuita v tom, ze nebudem ochotny vysolit za top hráče balik penez..

Reagovat
Mistikei

Konečně, ten kterej seděl na penězích celý ty roky praská pryč . Uli, děkujem, ale teď snad budou peníze svištět, zaostávali jsme dost dlouho na to abychom mohli rozp*cat balík!

Čekám ty velký nákupy ale ono asi stejně nic nebude.

Reagovat
Rich

Toť otázka, zdali nepřijde nebo nebude ve funkci nově zvolený stejný. Ale já osobně doufám v toho Saného, že přijde. Teď City hrálo přátelský zápas a Sané tam zářil, být na místě vedení, tam okamžitě ho zlanařit. To je hráč, kterého Bayern potřebuje, problém je ale v tom, že City pokud bude chtít jít pryč, tak jedině za 100+ mega....

Sané top, okamžitě do Bayernu i za astronomickou cenu!

Si tak říkám, že pokud Sané se nepodaří, tak jsem zvědavý koho Bayern přivede. Dembele, nepřijde, Hudson Odoi zřejmě taky ne, tak to není moc nadějné, ano sice někteří psali, že je brzy, ale zbývá měsíc do přestupového a uplynulý čas žádná posila nedorazila... Hlavně, že vedení se snaží získat Rodriho, kterého Bayern nepotřebuje.

Reagovat
Heresy

rodri sel do city .. ted chcou rocu ...

Reagovat
Rich

Omlouvám se všem, spletl jsem si jména, ale princip je stejný, defenzivní záložník prostě... V tomhle Bayern nechápu, nepotřebujeme na tento post dalšího hráče. Martinez bohatě stačí.

Reagovat
Heresy

Javi staci ale roca je do budoucna ... a urcite potrebujem saneho vedeni to musi vedet .. zatim jsem klidny obranu i zalohu mame osefovanou na pana verim bayernu ze i utok na tom bude podobne ..

Reagovat
Rich

Najde se někdo lepší než je Roca... Navíc on je Španěl ne? Já bych na místě Bayernu hledal nějakého Němce.

Reagovat
Heresy

je to spanel myslim ze mistr sveta do 21 let ale s jistotou to netvrdim a nechce semi to hledat .. a treba vedeni bayernu v nem vidi dalsiho javiho , podle youtube vypada slibne ..

Reagovat
Kolarik12

Presne tak, Rodri uz je v MC a s tim mesicem do konce prestupoveho to taky neni uplne pravda. V Anglii konci prestupak zacatkem srpna, takze pokud chceme Saneho, tak by melo vedeni zacit uz neco delat! Jinak souhlasim, ze Sane za ty prachy rozhodne stoji a muze z nej byt ikona Bayernu pro nastavajici dekadu. Stojim si za nazorem, ze v soucasnosti se neda koupit lepsi ofenzivni hrac, kdyz vezmu v potaz vek, kvalita, narocsnost ligy v ktere hrac hraje. Pokud se to Bayernu povede dotahnout do konce, tak to bude prestup leta.

Reagovat
Mistikei

Jop Sané by byl uplná topka, v City si ho pořádně nevážej, za to k nám by sednul jako prdel na hrnec, Bayern je prostě tým pro něj . Každej den čtu updaty o tom co se okolo přestupů Bayernu děje a je pravda, že Odoi nejspíš prodlouží smlouvu a Dembélé už je out , o něj už se nezajímáme. Četl jsem také, že by mohl přijít Lo Celso.

Pak už pro Bayern jedine Havertz, kterej, převelice doufám, příjde příští sezonu, a nebo Pépé ale tam si uplně nejsem jistej jestli by dobře zapadl.

--- Přikládám článek o Saném v angličtině ---

https://www.bavarianfootballworks.com/2019/7/25/8930030/bayern-munich-officially-opens-negotiations-manchester-city-leroy-sane-rodri-atletico-uefa-ffp

Reagovat
Kolarik12

Havertze rozhodne dotahnout a udelat z Bayernu zase Nemeckej tym! Verim, ze pokud Bayern bude slozen z velke casti z nemeckych hracu, hrajicich spolu i v narodaku, tak to prinese uspechy jak pro klub, tak pro nemeckou repre. Jinak doufam, ze Dembele nedojde, je to hrac bez discipliny a navic sklenenej a Pepe se obavam, ze je hype! Mluvi se trochu i o Baleovy, a tam doufam teda, ze to taky nevyjde. Za ty prachy co by chtel rozhodne tricetiletej hrac, kterej zvladne odehrat 3 zapasy nez se zrani rozhodne nestoji.

Reagovat
Mistikei

Pravda, Bale ať táhne do číny

Reagovat
Rich

Mám to stejně, taky čtu updaty o přestupovém, ale prostě nic.. Tak si říkám, jak sportovní ředitel je fakt platný, samozřejmě nemohu házet vinu na něj, ale vedení je v tomhle totálně tupé... Úplně vidím, jak přijde Carasco nebo Bale... Pepé nepřijde asi... Havertz dorazí příští sezónu až, to je dost reálné, možná ho domluví Bayern už v zímním přestupovém oknu.

Odoi zůstane v Chelsea Lampard, ho chce za každou cenu udržet... Dembelé je dobrý hráč, ale podle mě by stejně do Bayernu nezapadl, navíc to jeho chování, no nevím, radši ne... Sané by byl fakt top Dovedu si ho představil na křídle Bayernu s číslem 10... Ofenzivní složení Bayernu by nebylo špatné v téhle podobě: Sané, Muller, Gnabry a na hrotu Lewandovski nebo Coman, Muller, Sané a Lewandovski. Jinak ono se ukáže, bylo by fajn, kdyby City překročili ten svůj limit nákupů nebo jak se to psalo... Tím by to mohlo pomoct Bayernu trochu.

Díval se z vás někdo na přátelská utkání v USA, kde hrál Bayern? Pavard byl hodně dobrý

Reagovat
Kolarik12

Sledoval jsem, ale bylo to celkem narocny, kdyz clovek rano sel do prace. :D Kazdopadne to nevypadalo uplne spatne. Paradoxne nejlepsi vykon byl predveden proti Realu, snad stejne dobrej vykon predvedou v eventuelni odvete pristi tyden. Ale porad mam trochu obavy z toho uzkyho kadru. Tech hracu je opravdu malo na odehrani tri soutezi. Ale udelalo me radost, že se nakoupili univerzalni hraci, kteri dokazou zahrat na vice postech viz. Lucas s Pavardem. Oba dokazou hrat stopery i krajni beky. Takze pokud by vysel Sane, tak by to chtelo aspon jeste jednoho univerzala. Pokud se na to budu divat realne, tak po Sanem uz neverim, ze by vedeni utratilo nejakou dalsi astronomickou sumu treba za Havertze. V tomto pripade by bylo podle me nejlepsi zalepit diru po Jamesovy a mit eventuelni zastoupeni Gnabryho na pravym kridle. A z toho mne nejlepe vychazi Ziyech!

Reagovat
Kolarik12

Jinak musim jeste doplnit, ze Davies na postu LB proti AC Milan nebyl vubec k zahozeni. Ta jeho rychlost je neuveritelna.

Reagovat
Rich

To chápu. Byl to dobrý kauf. Myslím si, že po Sané nikdo už nepřijde, Havertz určitě ne a patrně ani Werner, ale oba přijdou příští sezóně. Akorát u druhého zmiňovaného je zajímavé, jak vedení na něj mění neustále názor, jednou je to, že má kvalitu a podruhé zase pochyby, že nemá kvalitu. Každopádně Havertz přijde příští rok určitě.

Ani neznám tohoto hráče, víš jeho statistiky?

Reagovat
Kolarik12

O Wernerovy se zaclo pochybovat, kdyz vypadl ze zakladu nemecke repre, ale nebal bych se toho, obzvlast kdyby pristi rok prisel zadara. Dokaze zahrat jak na hrotu, tak na kridle, coz neni vubec od veci.

Jinak Ziyech je vynikajici. Letos neskutecne tahnul Ajax napric vsemi soutezemi a nebyl by ani drahej. Jeho main position je RW, ale dokaze dobre zahrat i na AM. Letosni statistiky 21G+24A.

Reagovat
Rich

Jo no, alespoň Bayern vyjebe s Lipskem, zadarmo, tak kvalitní hráč, je top. Počkej, jak zase tady budou lidi odsuzovat Bayern a přitom budou tiše závidět.

Jinak díval jsem se na něho a alternativa celkem dobrá, teď záleží, jestli bude chtít jít do Bayernu. Odmítl Sevillu, hádám, že bude chtít jít do Anglie možná.

Reagovat
stas87

Zdar, dneskom zacina 2.BL, tak by som sa chcel spytat, ci zasa budeme hrat na kicktippe tipovacku k 2.BL.

Reagovat
Rudnevs

Ja som za.

Reagovat
stas87

Ty is to mal minuly rok na starost?

Reagovat
Rudnevs

Jj Mám založiť i teraz?

Reagovat
stas87

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
stas87

Ale musime to hodit pod viac clankov o BL, aby tipovali ludia z minulej sezony.

Reagovat
db18

případně rozeslat soukromou zprávou některým, u kterých víte, že hráli minulý rok a a většinu zápasů natipoali, takže se dá předpokládat, že by pokračovali i letos.

Reagovat
Rudnevs

Už si nepamätám, kto to hral pred rokom, ale rozoslal som aspoň pár miestym “známym bundesligistom” (na niektorých som asi zabudol a niektorých som dal možno navyše ), tak trebárs sa niekto pridá.

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Ja sa pridam az k 1.BL. Toto by som nezvladol ustrazit. Dnes ale dvojka

Reagovat
Rudnevs

No, myslím, že s tým ustrážením to podobne budú mať viacerí... Prečo veríš viac Hannoveru? Ja by som skôr povedal, že jednotka.

Reagovat
db18

Já to stejně otevřu jednou týdně, takže když už tipuji první ligu, tak k tomu napráskám rovnou i tu druhou.

Reagovat
JozkokozleJ

Nepozdava sa mi defenziva VfB, viacmenej nanovo poskladana. Zvedavy som ale na Karazora. Kiel som minuly rok kvoli Bénesovi celkom sledoval a Karazor vyzeral celkom dobre.

Reagovat
JozkokozleJ

(Samozrejme, reakcia na Ruda.)

Reagovat
Rudnevs

Samozrejme je to jeden zápas a môže sa stať čokoľvek, ale za mňa je VfB veľkým favoritom celej 2. BL a kandidát číslo jedna na postup (podobne ako vlaňajší Köln, hoc ten mal asi ešte luxusnejší káder). Ten káder trocha prečistili (trebárs o Aoga, ktorý pár dní po zostupe prišiel na Instagrame s anketou, aký si má dať účes) a navyše sa to prečistilo vo vedení - Hitz a Mislintat vyzerajú ako veľmi schopní ľudia a najmä odišiel prezident Dietrich (som zvedavý na náhradu, Klinsi by bol sen).

Tej defenzívy sa nebojím, stále je tam kvalita (čakám, že sa konečne predvedie Kempf) a trebárs ešte niekto príde.

Reagovat
JozkokozleJ

Za najväcsieho favorita na postup ich povazujem aj ja. Kvalita tam je na druhu ligu obrovska. Len z hladiska dnesneho zapasu tipnem prekvapenie, a to prave kvoli otazniku v defenzive.

Kempf v SCF bol skvely. To zranenie ho, zda sa, pribrzdilo dost. Tiez mu drzim palce.

Reagovat
db18

V TV to dneska asi není, co? (kromě digi)

Reagovat
Rudnevs

Jedine, že by si mal Sky Abo... Ale je tu možnosť Sport 365 (túto sezónu snáď nebude bundesligu občas vynechávať tak ako v minulej, teraz som pozeral a tento zápas tam v ponuke je).

Reagovat
db18

určitě se mrknu... akorát je škoda, že u toho nemůžu hrát FM

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to

Reagovat
db18

To je teda zápas, chudák Awoudja. Nejdřív vlastňák při prvním kontaktu s míčem a pak ho sudí vyhodí s vymyšlenou druhou žlutou.

Reagovat
Rudnevs

Dosť smolný začiatok. Ale čo som si všimol, tak fanúšikovia mu tlieskali pri góle i pri vylúčení, pekne ho podržali. A odhliadnúc od toho nehral zle, snažil sa ten gól odčiniť a dosť podporoval útok, vlastne i to, za čo dostal druhú žltú, mi v prvom momente prišlo ako pekný zákrok.

Inak zápas dosť dobrý, VfB hrá pekne. Od Hannoveru mi to ale prišlo dosť málo, celkovo sa mi ich káder moc nepozdáva, možno to chce ešte trochu viac okysliť, akoby sa preniesla hra ešte z minulej sezóny, žiaden systém a veľa nepresností, trebárs taký Haraguchi bol pomerne neviditeľný.

Reagovat
JozkokozleJ

Zasluzena vyhra VfB. Pekny futbal.

Som trosku precenil H96 (esteze s vami netipujem 2.BL ). Ten ich utok bol dost jalovy - vsetci styria. A organizovana Slomkova obrana to neutiahla.

Inak Kaminskeho caka dlha pauza s kolenom. Awoudja cervena...

Reagovat
Rudnevs

To ma tiež napadlo, pravdepodobne ešte príde jeden stopér.

Stuttgart bol silný súper, ale Hannover predviedol aj tak velmi slabý výkon. Nechcem predbiehať, ale konkurencia bude obrovská a ten návrat im vôbec nemusí výjsť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele