Hoeness kritizuje Podolskiho

26.09.2007, 15:40
Aktuality
Lukas Podolski v Bayernu Mnichov kroutí svou druhou sezonu a se svým dosavadním angažmá v Bavorsku je i přes častá zranění velice spokojen. Nad tím se podivuje generální manažer německého klubu Uli Hoeness, který hráči svůj názor také sdělil...

"Když jsem četl interview, v němž jsem zjistil, že už nepotřebuje nic zlepšovat, myslel jsem si, že už nemůže být dále od pravdy. Zatím vůbec ničeho nedosáhl a pokud se jeho přístup brzy nezmění, tak zde ničeho ani nedosáhne," zdvihl Hoeness směrem k Podolskimu varovný ukazováček.

Podolski měl vynikající bilanci v 1. FC Köln, kde v 81 zápasech zaznamenal 46 branek. Do Bayernu přišel jako velká naděje, ovšem v konkurenci Roye Makaaye, Claudia Pizarra a Roqueho Santa Cruze si nedokázal vybojovat místo v základní sestavě. Tato trojice z Bayernu sice již odešla, teď to ale bude mít Podolski po svém zotavení ze zranění ještě složitější, přes léto mu totiž do útoku přibyla konkurence v podobě Miroslava Kloseho a Luky Toniho.

"Musí udělat další krok a rychle se zlepšit. Během následujících šesti až osmi měsíců bude muset dokázat, jestli na to má, nebo ne," sdělil dále Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1st.

Reagovat
HOST*

podolski je debil,nemam ho rad

Reagovat
HOST*FCB

podolsky neni debil ale talentovaný mladý hráč s velkou budoucností a je jednou z opor FCB

Reagovat
HOST*Dave

Opora? Dovol, abych se zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB asi nebude FC Barcelona co?

Reagovat
HOST*

asi ne

Reagovat
HOST*

To je Banik

Reagovat
HOST*

Barcelona je CF ty magore

Reagovat
HOST*

ty tady radsi nikomu nerikej magore ptz barcelona je fc ...cf je valencia nebo treba villareal....radsi nikomu nerikej magore kdyz o tom vis hovno

Reagovat
HOST*

opory sou toni-klose ne ten ehm jak že se menuje?

Reagovat
HOST*

to neni dulezity vedet

Reagovat
HOST*

podle me je podolski skvely hrac ale v bayernu dostava malo sanci aby to ukazal

Reagovat
Kapřík

V skrytu duše doufám, že Lukas ukáže víc než doteď. Docela jsem si ho oblíbil, takže bych teď nerad koukal na to, jak dávám Bayernu sbohem. Doufám že si to všechno srovná v palici, jinak ho bude setsakramentská škoda.

Reagovat
HOST*kristof

co ked dal 46 golov ked vacsinu v druhej lige.Je to namysleny captak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele