Hodnocení hráčů: Chaos uprostřed obrany hasil výtečný Vaclík

11.06.2017, 12:21
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Po zápase s Belgií byl český divák namlsaný a těšil se na vydatný hlavní chod. Reprezentační výběr však v Norsku zcela propadl, drobné vykřičníky ze středečního přáteláku se včera projevily v celé nahotě a získaný bod má nakonec cenu zlata. Největší zmar předvedli střední obránci Sivok s Brabcem, nejlepší známky pak získali Darida a zachránce Vaclík...

Těžko si vzpomenout, kdy v defenzivě českého nároďáku vzniknul takový chaos. Ačkoli, vlastně to zas až tak těžké není. Ze záběrů z šíleného utkání s Ghanou při ojedinělé účasti na mistrovství světa se dodnes pamětníkům ježí vlasy, sobotní kvalifikační zápas tak byl přinejmenším důkazem, že mezi světovou smetánku zkrátka a dobře nepatříme.

Stejně jako v roce 2006, i včera Česko zachránil od větší ostudy brankář, Tomáš Vaclík byl bez sebemenších pochyb nejlepším hráčem hostujícího celku. Nepropadl ani stabilní "držák" Vladimír Darida či krajní obránci. Naopak výkony stoperů nebo rádoby tvůrce hry Bořka Dočkala musí nutit Karla Jarolíma k vážnému zamyšlení.

Hodnocení hráčů českého týmu v utkání s Norskem:
(známkování od 1 do 10; 1 nejhorší, 10 nejlepší)

Tomáš Vaclík - 7,5: V úvodu utkání vzbuzoval spíš obavy, byl nejistý ve vzdušných soubojích a nedovedl si dokonale poradit ani při jednoduchých centrech do šestnáctky. Zhoršující se výkon jeho spoluhráčů mu však paradoxně pomohl, poradil si s nájezdem Søderlunda, vychytal stoprocentní šanci Elyounoussiho a v závěru utkání hasil několik závarů před brankou. Jedině jeho zásluhou vezeme z Norska alespoň bod.

Pavel Kadeřábek - 5,5: Expres na pravé straně z předchozí kvalifikace to pořád ještě není, pravý bek Hoffenheimu byl do ofenzivy většinu zápasu neviditelný. Měl ovšem prsty ve dvou nejzářnějších momentech českého týmu - výtečným centrem pobídl ke gólu Gebre Selassieho, po změně stran pak jeho další míč vyústil v Součkovu pumelici do břevna. V defenzivě působil oproti stoperům poměrně jistým dojmem.

Tomáš Sivok - 3,5: Kapitán má zůstat na potápějící se lodi jako poslední, to sedí. Neměl by však do kolíbající se bárky sám hloubit díry. Lídr defenzivy včera absolutně selhal a po změně stran byl "vládcem" nechtěného chaosu. Neobratným zákrokem zavinil penaltu, obratem pak vysunul do jasné gólovky Elyounoussiho a mohl děkovat bohu a Vaclíkovi, že jeho minela zůstala nepotrestána. Právě on měl být následně tím, kdo zvedne hlas a srovná hru do latě - s chybami v zádech se to však dělá těžko.

Jakub Brabec - 4: V prvním poločase hrál velmi slušně, jedním skluzem dokonce přerušil nebezpečně vyhlížející akci. Druhé dějství však právě on poslal do pekel nedůrazným soubojem, jenž vyústil v penaltu a vyrovnávající gól. Poté se nechal semlít tlakem Norů ve spojení s českou mizérií a do konce utkání už se výkonnostně nezvedl. Spolu se Sivokem prohráli nečekané množství vzdušných soubojů.

Theo Gebre Selassie - 6: Král prvního poločasu; a nejen díky vstřelené brance. I když hrál přes nohu, na levé obraně byl do pauzy k nezastavení, podnikal ofenzivní výpady a prakticky všechny vyřešil dobře. Neztrácel zbytečně balóny a samozřejmě - otevřel skóre nesmírně důležitým gólem. Ani on ale svůj standard po přestávce neudržel, na útočné choutky zapomněl a potíže měl i při bránění.

Vladimír Darida - 6,5: Pryč jsou časy, kdy Vladimír Darida jen obtížně přenášel výborné výkony z Bundesligy do reprezentačního týmu. Teď je učiněným tahounem, kvalitativní rozdíl mezi ním a zbytkem ofenzivního pole je až hmatatelný. Technicky bezchybný, jako jeden z mála nekazil, navíc vybojoval dost míčů i vzadu. Čtvrt hodiny před koncem musel střídat pro zranění, bolest na něm ale byla znát většinu druhé půle. Právě absence jeho výbušnosti a fyzického fondu nás stála střed pole.

Tomáš Souček - 5,5: Špatné momenty střídal s dobrými. Snad prvním dotykem zkazil banální přihrávku, ale v dalším průběhu prvního dějství strojově přesně odebíral balóny z kopaček soupeřů a rozdával přesné pasy i směrem dopředu. Po obrátce parádní ranou zpoza vápna trefil břevno. Závěrečných 35 minut ale taktéž vyhořel, působil unaveně, těžkopádně a nezvládal vystupovat proti střelcům zpoza vápna. I jeho vinou měli Norové v naší třetině tolik prostoru.

Ladislav Krejčí - 4,5: Je poměrně obtížné hodnotit hráče, který byl v utkání prakticky neviditelný. Na pravé straně záložní řady byl jen stínem svého já ze Serie A, nedostával se do nebezpečných prostor, nepodstupoval souboje jeden na jednoho, neposílal centry do šestnáctky soupeře. Češi útočili po krajích prakticky jen s obránci, křídelní prostory patřily Norům.

Bořek Dočkal - 4: Absence herní praxe z Číny je na něm bolestně znát. Nejtechničtější záložník českého nároďáku měl potíže se základními fotbalovými věcmi - nesčetněkrát mu odskočil balón při jednoduchém zpracování, kazil snadné přihrávky, viditelně mu chyběla jistota na míči a sebevědomí. Oplýval tak jedině snahou, jeden nebo dva pokusy o kolmou přihrávku do šestnáctky mu také vyšly. To je ale na "desítku" zoufale málo.

Jaromír Zmrhal - 4,5: Když v úvodu utkání schytal od Elyounoussiho rukou do obličeje, málokdo čekal, že to bude jeho nejdelší pobyt v hledáčku norských kamer. Zmrhal se na levém křídle trápil, s atleticky nadaným Svenssonem si nevěděl rady a zranění krátce před poločasem ho víceméně vysvobodilo. Nepředvedl vůbec nic, Gebre Selassie ho v prvním poločase naprosto zastínil.

Michael Krmenčík - 5:: Typ hráče, který může hrát celý zápas "tužku", ale pak dá gól a vy proti němu nemůžete říct ani popel. Jenže když ten gól nedá, působí, jako by v reprezentaci neměl co dělat. Problémy mu dělalo zpracování, v šestnáctce byl až příliš snadnou kořistí pro obránce Norů. Nebezpečný byl jen jednou při tečované střele, jíž Jarstein skvěle kryl. Přesto mohl pro včerejšek svým typickým způsobem zápas rozhodnout, když špatným zpracováním "přihrál" Součkovi na zmiňovanou ránu do břevna.

Jakub Jankto - 5: Do hry přišel už před přestávkou, ale oproti Krejčímu se Zmrhalem žádnou nadstavbu nepřinesl. Ano, byl přímočařejší a konečně předvedl alespoň nějaký náběh za obranu, jenže ve finální fázi taktéž postrádal kvalitu. V nastaveném čase se mohl stát hrdinou, jedinečnou šancí ovšem pohrdl a míč poslal vysoko nad.

Patrik Schick - 5,5: Technicky je oproti Krmenčíkovi pochopitelně někde jinde a v mezihře své schopnosti dokázal prodat. Podobně jako v Belgii se nevyvaroval několika nepřesnostem, se spoluhráči si však v kombinaci vyhověl lépe než plzeňský forvard. Karel Jarolím ovšem mladou pušku potřeboval především jako zdroj nebezpečí ve vápně, které Schick ani omylem nepředstavoval.

Tomáš Hořava - nehodnocen: Nahradil zraněného Daridu a uprostřed pole působil oproti svým kolegům jako politý živou vodou. Během krátkého camea však zaujal především pohybem, k míči se při tlaku Norska příliš nedostával. Škoda, že nepřišel dříve místo Dočkala.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bránu máme vyřešenou, už zbývá je obrana, záloha a útok, to vypadá slibně

Reagovat
smazaný uživatel

*stopery, zálohu, a útok.

Reagovat
meno

Stopery a zálohu*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Útok máme podle tebe vyresenej?

Reagovat
smazaný uživatel

jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick a kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

kadlec skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

tak necid no.

Reagovat
smazaný uživatel

trefne napsane

Reagovat
Kincl

Nezapomeňte sem napsat příští sestavu :) Beztak prostě nároďák má slabší generaci :) s tím neudělá nikdo nic ani nový trenér :) Nemáme už žádnýho TOP hráče co by byl stavebním kamenem nějakého kvalitního mužstva v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že jo...takový Jankto hraje základ v Udine proti nejlepším týmům, dal góly i asistence a včera vypadal, že vidí balón poprvé. Těžko to pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Serie A už dneska není ûplně měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi prosim že je to vtip

Reagovat
Azazelo RD

Tak jak chceš jinak vysvětlit, že se v ní naši hráči prosazují?

Reagovat
smazaný uživatel

Že jich tam,ale je

Reagovat
Azazelo RD

Tak v poslední době tam přibývají nejvíc, což není tak těžké, když do ostatních lig nechodí nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napsal jsi to jak kdyby půlka českých hráčů hrála SA.Schick a Jankto jsou mladý zatím mají za sebou jen krátký čas a třeba jim je trenér schopnej vysvětlit co po nich chce a taky za sebou nemaj tak debilní stoperskou dvojici takže si třeba víc dovolej.Krejčí krom začátku mi v Boloni přijde úplně tragickej a nechápu ,že celkem hrál.Barák tam teprve jde.Máme pár hráčů i BL,taky to neni měřítko?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, úroveň Serie A nemůže být špatná, konkrétně Juve hrálo finále ligy mistrů. Kde byly kluby z té slavné Premier League, o které tvrdíte, že je nejlepší liga na světě?HMM?

Reagovat
Azazelo RD

Za prvé nemám rád poměřování kvality ligových soutěží dle evropských pohárů, ale hlavně to finále hrálo Juve a pak dloooouho nikde nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni fanoušci SA vědí,že to není úplně ono,i když první trojka byla letos hodně silná.No,ale aby někdo psal o tom ,že to není měřítko je docela silný kafe!!!

Reagovat
smazaný uživatel

masopls

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si zpracovával míč do běhu deset metrů před sebe jako včera při té akci s Dočkalem, tak si nekopne ani v juniorce

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty seš dement

Reagovat
Kixi Syhimour

Vaclík

Novák-Suchý-Čelůstka-Gebre

Kopic-Darida-Dočkal-Barák-Přikril

Škoda/Schick

Reagovat
smazaný uživatel

píčovina

Reagovat
Kixi Syhimour

???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

jak si na to dosel, trubko?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

napřed se nauč česky, pak mudruj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na boj o EL v cesky lize to je slusny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ty seš úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Super, hodnoceni hracu tu chybelo! Jen bych si predstavoval nizsi znamky, treba krmencik ma vylozene negativni popis ale ma prumernou znamku 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida by si zasloužil lepší známku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
F.Torres

i ten Sivok 3,5, vždyť svými chybami zavinil penaltu a situaci 2 na golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Čechem v bráně by se to nestalo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

prohráli bysme

Reagovat
h8_sfatto

ani FC Roma by neudělalo takovou ostudu, zbytku sebrat pasy

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

ANKETA: Nejvíce vás zklamal Sivok?

A co jste od něj čekali

Reagovat
smazaný uživatel

takový hráč nemá v repre co dělat

Reagovat
REPLIKATOR

já jsem od něj nic nečekal, takže jsem dal v anketě, že mě nejvíce zklamal Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

A co ta hvězda jménem Schcik? Borec, který má posadit Dybalu či Higuaina?

Reagovat
Uwe háže buly

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

???? Pořád ho cpou do Juve, tak počítám, že ne jako správce, ale aby hrál ne? V tom případě musí posadit výše zmiňované.

Reagovat
Uwe háže buly

Dybala v jeho věku za sebou ani neměl takhle úspěšnou sezonu a Schick by stejně měl ještě rok hostovat..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Acrocephalus

Ja od nej az takovy propad necekal. Za vcerejsi vyrok, ze "jeste to neni zapas o vsechno" a pak jeho vykon bych ho vyfackoval. V repre vzdy hral dobre, vyhraval vzdusne souboje, kdyz sel do naseho vapna centr, skoro vzdy jej odhlavickoval prave Sivok. Jeho vcere vcerejsi vykon jsem proto nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle tragickej výkon jsme neviděl ani hodně dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

zmrhal 4,5 těžko, 2 proč se držet zpátky, nic nepředvedl

Reagovat
F.Torres

Jejda, teď přijde Kotukov a všem vysvětlí, že to hodnocení je mimo a jak tomu nerozumíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to hodnocení by mělo být víc rozkolísané, tohle nereflektuje to, že darida a vaclík + pr hráčů něco odehrálo zatímco někteří typu dočkal a zmrhal opravdu neměli žádný přínos

Reagovat
smazaný uživatel

usty je konzervativni mekejs.

Reagovat
Sosi

Radoby tvurce hry ten mel mit max 2, vcera zklamali nejvic zkuseni hraci, coz zbytek tymu uplne srazilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík lepší Čecha.

Krmenčík má zpracování míče horší hráče krajského přeboru.

A takhle "bojovný" nároďák by měl mít ve znaku místo lva spíš chcíplou rybu.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu chcíplou rybu. Tak statickej fotbal se hrál naposledy před dvaceti lety.

Reagovat
pingla

Co to je za hodnoceni? Kaderabek byl jeden z nejlepsich (ac vubec nesel videt) a dostane stejnou znamku jako kopyto Schick?

Reagovat
czech_mira

kopyto Schick?

Reagovat
pingla

V tom zápase byl úplně k ničemu, ač se předpokládalo už dopředu.

Reagovat
h8_sfatto

Schick a Jankto stále patří do U21, na chlapy ještě nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Kang & Kodos

V Itálii se proti nám všichni spikli a celou sezonu proti Sampdorii nasazovali 20letý kluky, aby Schick vynikal. A my jsme se nechali ojebat...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek střídal špatné momenty s žádnými.

Ale jako chodec parádní

Reagovat
Pepe1911

Druhej poločas hráli všichni neskutečný hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten už jsem radší ani nekoukal. A po zápase jsem zjistil, že jsem ke svému životu přidal 45 spokojených minut

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok ukázal, že je idiot, když neslavil gól proti turkům, trapnější moment jsem dlouho neviděl . Vrchol měl přesně vloni na EURU, od tý doby tam nemá co dělat. Radši ať to ,,kazí" mladej Kalas nebo Pokorný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi byl jednoznacne Dockal.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že pokiaľ bude Dočkal hrať v Číne tak v zostave repre už nebude a vysunie sa Darida na jeho miesto.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč? V Belgii nebo Brazílii taky hrajou borci, který přestoupili do Číny. Proč by to měl bejt takovej problém u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze na to dokcal nema? svuj na cesky pomer solidni standart hral ve sparte kdyz mu tym byl prizpusobenej. jak je mozny ze zrovna dockal se nedostal do limitu tri cizincu kdyz ty jeho spoluhraci sou treti jakost?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby aspoň hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje a congove i von moc dobre vedej proc.

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně, no... Ale když bude hrát, tak nevim, v čem by měl bejt problém. Tak našlapanej tým jako Belgie může mít v základu hráče z Číny, ale u nás z toho budou všichni vyplesklý.

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba folprecht? ten je taky na vychode. pozval bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...ale celkem mě děsí, co s ním udělala Čína za tři měsíce. Jako, ne že by nějak svítil před odchodem, ale to, co včera předvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to bere na férovku a ani se nesnaží pokrytecky předstírat běh

Reagovat
smazaný uživatel

Konečná v repre prostě dokud nebude v Evropě zase a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že právě Belgie si to silou zbytku mužstva může dovolit. Já bych se v ničem s Belgií nesrovával a prostě borce co si šel do Číny pro prachy (a to mu to nemám za zlý) nepovolával. Nehledě na to že ten celek tuším stojí za hovno i v tý čínský lize. Jestli chtěl hrát za repre a vyvíjet se dál po fotbalový stránce tak měl zůstat v Evropě to mu muselo být jasný.

Reagovat
Fabregas@ole

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Gebre, Pokorný, Jugas, Novák - Kopic, Darida, Hušbauer, Pilař - Černý, Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bys tam mohl dát Hušbauera? Takovýho lenocha.

Reagovat
smazaný uživatel

lecos se zmenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávají na Dočkala, narvali by tam Hušbauera.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida oběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš uvidíme, co udělá s Barákem Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošle ho do Serie B

Reagovat
Uwe háže buly

Jakej je tam ale posun oproti Dočkalovi potom? Hušbauer běhá a brání zhruba stejně jak Dočkal akorát je fotbalově o level níž

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Usty

Mysleli, že je to známka punku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem dráždit s Hořavou, to už b byla záloha komplet "plzeňská"

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u toho... Pilař, Kopic?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nehrálo roli odkud jsou. Pilař jde nahoru každým zápasem. Kopic .... navrhni někoho lepšího, rád ustoupím. Ale "Italové" Krejčí s Janktem včera naprosto příšerní.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to já vím, že v tom nehrála roli klubová příslušnost. Zase bych na základě jednoho zápasu Krejčího s Janktem úplně neodepisoval.

Možná by stálo za to zkusit napravo Dočkala, s Kadeřábkem jim to u nás v double-sezóně fungovalo náramně, ale to byl Dočkal oproti současné formě krapet jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Jugasovi bych šanci určitě dal. Jako Poky nevím, jsem z Lbc, mám toho kluka rád, ale myslím, že to na repre prostě není no. Kopic za mě určitě ne, ten se nedokáže prosadit do základu ani v Plzni. Hušbauer beru od Tebe jako pokus o vtip, to Dočkal je pořád o level vejš. Pilka až se pořádně rozehraje určitě ano Černý, beru jako pokus o vtip, borec co hraje II. nizozemskou ligu No a Schick má ještě čas si myslím, nezdá se mi to hráč na mezinárodní úroveň

Reagovat
Uwe háže buly

Pokorný > Jugas

Reagovat
smazaný uživatel

neprustrelnej argument..vylouhovanej ze socu z kafe

Reagovat
Uwe háže buly

Jugas je prostě za hvězdu až v momentě, kdy odešel Brabec a Pokorný do zahraničí a to ještě neni za takovou hvězdu jakou byli oni, jen je to nejlepší hráč na svém postu mimo Spartu, Slavii a Plzeň.. vlastně je to jen náhrada za Lüftnera a až druhej nejlepší stoper Zlína v téhle sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi slo spis o tu formu, jak si to nekompromisne podal.

Ze je Pokorny venku z nej nedela lepsiho hrace. A obecne nemam moc rad porovnavani hracu, konkretne u tech stoperu je to ozehavany. Ovlivnuje to moc faktoru jako tym danyho hrace (u techhle dvou dokonce dve ruzny ligy), vek, ofenzivni ladeni a takovy ptakoviny. Ale diskuze je tu od toho no... Sry za tu ostrejsi reakci, su jeste rozhozenej z te dnesni diskuze a celkove z toho narodaku..

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze spartani zas budou psat pohadky vo nejlepsim ceskym fotbalistovi a vo tom jak jeste dockal bude platnej a cina ho nesejme. von vubec neni spatnej. von je vylozene trapnej. capek kerej byl vytvorenej jako starodavnej pravej zaloznik nasledne premodelosovanej na playmakera kdyz nema start a neumi ani jeden na jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to náš nejtvořivější hráč. Můžeš se z toho třeba posrat ale to je tak vše co s tím uděláš. Pokud pod novým trenérem začne v Číně zase hrát, tak má v naší repre oprávněný místo.

Reagovat
smazaný uživatel

nejtvorivejsim hracem mozna kdysi bejval ale vod ty doby co sou na dve mista ve stredu zalohy darida barak a jankto tak proste neni misto. cau nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě je. To co Dočkal dokáže nikdo jiný nedokáže. Navíc má exklusivní kopací techniku. V té je o míle před ostatníma. Ať se ti to líbí nebo ne, tak do repre patří. Čau nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt ja to rikam taky ze dokaze to co jinej nedokaze... ne vazne - pokud ti vod reprezentanta staci kopaci technika tak se v budoucnu mozna dockas revivalu kovarika.

Reagovat
ratusek

Teoreticky kdyby se jeden z 10 Kovaříkových centrů uchytil a našel Krmenčíka ve vápně tsk by z toho byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

ano, nedokáže. ano, je to málo.

Reagovat
lampas

Měl by je táta doma zbít, nic víc se teď v těch sračkách dělat nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej pán takovej krám ....

Repre státu, kde svazu vládne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No jestli to s těma stoperama půjde takhle dál tak bych tam snad postavil Hejdu s Hubníkem, souhru mají, Plzeň tolik golů nedostávala. Hubník sice starej ale když tam může hrát Sivok proč ne. Dále nechápu ten hate na Součka. Rozhodně patřil k tomu lepšímu. On, Kadeřábek, Gebre, Vaclík a Darida Krejčí nic moc ale to bych omlátil o hlavu Karlovi když má mnohem lepší levačku a lépe se mu hraje na levo. Zmrhal by to zvládl i v pravo ikdyž je pravda, že včera tam vůbec neměl bejt Snad bude ok do předkol se bude hodit. Dočkal Když už mu to nešlo tak alespoň nějakou bojovnost mohl ukázat. Krmenčík k němu se vyjadřovat nebudu prostě dřevák Docela ale včera zklamali i Jankto a Schick ale u nich věřím tomu, že se jen svezli s ostatníma.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím s hodnocením.

Schick s Janktem ukázali o maličko víc jak Krmenčík se Zmrhalem, Dočkal s Krejčím neviditelní, stoperská dvojice v druhé půli k smíchu, jen Vaclík předvedl ve druhé půli dobrý výkon. Hořava překvapil.

MS je utopie, musel by se stát zázrak... Jsem zvědav, co přijde potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych jen slovni hodnoceni, to si myslim dobre reflektuje opravdu to, co se na hristi odehralo. Ty cisla jen podnecuji hadku a pritom nic nerikaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hodnocení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych nechtěl diskutovat vůbec o postupu...pokud nejsme schopni porazit Ázerbajdžán, S. Irsko (doma), tak o čem se budeme jako bavit

Prostě nezbývá, než sázet na mladé hráče, zapracovat je do týmu, obětovat 1-2 kvalifikace...tzto homomajzny už mě ani nebaví sledovat....do týmu k nároďáku Kozla, Lavičku, Hapala, Dovalila....Trpišovského...

Reagovat
smazaný uživatel

Napadla te treba, ze ti mladsi jsou zase jeste o neco horsi nez ti, co tam jsou ted?

Reagovat
smazaný uživatel

napadlo a proto píšu, že je třeba obětovat nějakou kvalifikaci...takhle postup taky neuděláme a mladí nenaberou potřebné zkušenosti...ty to píšeš, jako bys byl s ČR repre spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hur.

Reagovat
smazaný uživatel

však právě proto, aby nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdym rokem prichazi min deti do naboru, z CR se stala rozvojova zeme. To, ze se daji mladi, kteri nemaji talent, driv do repre, nic nevyresi.

Reagovat
kattos

Ale zrovna teď tam mladý celkem jsou... vem si co odehrál Souček a včera dostal zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

SIvok, Dočkal, Krmenčík . vyměnit....Souček se neprosadil ani ve Slávii.....

Šance by měli dostávat hráči: Kalas, Černý, Jankto, Schick, ...a ne 20 minut....

Reagovat
Uwe háže buly

Dovalila to už radší Chovance.

Reagovat
Snatus

to už se tady píše 8 let

Reagovat
smazaný uživatel

a dalších "x" let bude s takovou

Reagovat
Kang & Kodos

Však to je neustálej ctrl+c/ctrl+v koloběh. Asi to vypadá nějak inovátorsky, progresivně nebo nevim. Stejně jako fráze typu "slabší generace", "přiznejme si realitu", atd. atd.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to popsal Luboš Brabec.

http://bit.ly/2rfrZlE

Reagovat
Snatus

Jojo, největší gol je, když Zelenka začne podobné řeči mít ve studiu. Zrovna Zelenka

Reagovat
smazaný uživatel

S Dovalilem si to dobře pochcal.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to trenera ze zahranici a taky par hracu ze zahranici. Zhruba tak 11.

Reagovat
Han střelil první

No tak porazíme Německo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

s prstem pod jazykem

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na tabulku do kolonky skore a porovnej rozdil. Byl to zrejme vtip...

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych řekl, že nebyl

Reagovat
Han střelil první

O takových věcech nikdy nežertuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk nikdy neví. Jsou takoví idioti, kteří by to mohli myslet vážně.

Reagovat
lampas

Pořád stačí udělat tři výhry, za předpokladu že Irsko neporazí Německo ani Norsko. A do toho nepočítám možnost, že něco uhrajeme s Německem. Stále je to v našich rukou, tak je to třeba brát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite.

Reagovat
ratusek

jako na jednu stranu jo. ale utěšovat se tímhle po každém zpackném zápase? Tak ještě máme další zápasy, pak další, pak další a zbude nám duel se San Marinem

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, jak ty zápasy s takovou obranou vyhrát...včera jsme mohli a měli dostat od tragického Norska 4 góly a nikdo by se tomu nedivil

Reagovat
Pipo123

Severne irsko tam tiez nema nejaku ohromnu kvalitu a defenziva im funguje, podla mna vas problem je ze vlastne neviete co hrat, ci kvalitne branit alebo utocit. Mozno by prospelo hrat ako Severne irsko v hlbokom bloku a spoliehat na protiutoky

Reagovat
Kang & Kodos

Vždycky nás někdo přechčije a stoupne si do toho bloku první

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme to posrali už v těch prvních dvou zápasech, kdy jsme nebyli schopni proměnit neskutečný šance, hlavně tedy Novák/S. Irsko a Škoda/Azer...

Druhej problém je v tom, že nás vede antitrenér, kterej neví co chce hrát.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tři antitrenéři....Lebkouni Jarolím s našeptávači Koubkem a Kočím. Chlapi, KONČÍME!

Reagovat
smazaný uživatel

suchy mel pod jarolimem dva spatny zapasy a vodstrelil ho. vocekavam ze to samy udela se sivokem takze nadeje je. spis me sere ze mame jenom jedno solidni kridlo a jankta tim padem bude asi vyuzivat na kraji misto ve stredu zalohy kde by s daridou diktoval.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Acrocephalus

Tak pokud bychom se na to podivali realne, tak pocitejme se tremi body se SM a zadny s Nemeckem. To stejne plati i pro Iry. Takze my bychom museli porazit Azerbajdzan a Iry, pricemz Irove by nesmeli vyhrat s Nory. Ok, Azerbajdzan bychom mohli porazit. A Norove, ktere ted cepuje Lagerback , bych si dokazal predstavit, jak zatapi Irum. Ale vyhra nad Sev. Irskem uz je podle me hodne vysnenym, lec nepravdepodobnym pranim. Sev. Irove jsou aktualne na tom lepe nez my, v projevu hry. Na EURU hrali taky celkem obstojne, zatimco my se tak v jednom ze tri zapasu vylozene trapime.

Reagovat
Mouser

Ono je to stejně jedno, protože i kdyby sme to druhý místo nějakym zázrakem udělali, tak s takovýma bodovýma ztrátama budem z druhých míst nejhorší a do baráže stejně nepudem.

Reagovat
lampas

V podstatě souhlasím. V Irsku se nehraje dobře nikomu, ale pořád to není tým s kterým by to bylo bez šance i s ohledem na současný kádr. Prakticky jsme na tom za poslední tři kvaldy s šancemi na postup pořád nejlépe

Reagovat
Uwe háže buly

Irové sou na tom lépe jen díky velký dávce štěstí, jinak by měli cca stejně bodů jak my s horší předvedenou hrou..

Reagovat
Hokaido

Irové mají skvělou a sehranou stoperskou dvojici, na který mají totálně postavenou hru. Všichni vědí, co, jak a kde hrát. To právě není o štestí, ale o schopnosti trenéra využít přednosti kádru.

Reagovat
Mirek na tenisu

Přesně. Irové mají neskutečně sehraný tým z hráčů z vesměs průměrných klubů. Jak říká klasik: I s kašpárky lze sehrát slušné divadlo...

Reagovat
Uwe háže buly

No štěstí maj taky, minimálně ve dvou zápasech.

Reagovat
Uwe háže buly

Což jim zajistilo 4 body navíc, o který sou před náma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, co nám prostě chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prvním zápase proti Severnímu Irsku jsem se byl podívat. Z našich byl více méně vidět jen Skalák s Krejčím, Kadlec nehrál špatně, Suchý v obraně nebyl nejhorší, ale celkově bylo znát, jaký je mezi našimi týmy rozdíl nejen individuálně (výborný Davis a jeho kreativita, urputnost Dallase, i náhradník Magennis předvedl, že není v týmu jen do počtu), ale i v celkovém herním projevu a sebevědomí. Samozřejmě jejich fanoušci jsou extratřída. I přes poměrně nízké zastoupení dovedli na Letné udělat neuvěřitelnou atmosféru, o kterou se naše tribuny jen snažily. Podle mého názoru si ze Severního Irska v současné době můžeme brát příklad.

Reagovat
Hokaido

Hlavně ti stopeři McAuley+Evans, kteří spolu hrají ve WBA, nás k ničemu nepustili...

Byl jsem taky, fotbal na hovno, tak jsem asi 80% zápasu sledoval jejich kotel. To bylo něco neskutečnýho. Byl jsem se podívat i na průvod na zápas a taky skvělej. Akorát nesouhlasím s tím nízkým zastoupením, bylo jich tam minimálně 2 000, což mi na repre úroveň přijde opravdu hodně. A přeci jen je to země jen o trochu lidnatější, než Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Se stoperama zcela souhlasím To je něco, co naší reprezentaci už několik let chybí. Pravda, s ohledem na počet obyvatel jich tam bylo dost. O to víc je samozřejmě skvělý, jak dovedou celých 90 minut pařit, zpívat chorály a svůj tým neskutečně hnát dopředu.

Reagovat
Kincl

Prej něco uhrajeme s Německem :D :D :D :D :D ano něco uhrajeme s Německem za předpokladu že ONI budou chtít :D jinak je to utopie

Reagovat
smazaný uživatel

typickej kincl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

S Německem snad uhrajeme maximálně 0:4.

Reagovat
Hokaido

Neskutečná sračka. Účelově napsanej článek, ve kterým si autor honí ego stylem „já vám to říkal“.

Kritika je určitě na místě, ale fakt ne tímhle způsobem. Hattrick ani efotbal už roky nečtu a jak vidím, rozhodně není důvod s tím začínat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja taky moc ne ale vzdycky me zaujmou tyhle delsi clanky. a tenhle clanek je totalne vystiznej a napsanej bez servitek. ten chlapek ma naprostou pravdu ze se jarolim posral a vsadil na to duo zasly slavy. potom pak ty pratelaky vubec nemusime hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka no.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Zrovna Dočkala jsem měl vždycky za hráče, na kterém se delší herní pauza nemůže výrazně podepsat. Včera mě ale slušné vyvedl z omylu. Sivok vypadal jako na na barbiturátech, ale v repre vždycky patřil k tomu lepšímu a na stoperu si teď vybírat moc nemůžeme. No a Krmenčík, jestli se v lize trochu vyhraje a bude pořád gólový, tak jako backup klidně, ale na základ do repre to není ani smykem dios mio.

Vaclík paráda. Pořád tam jsou mezery, ale po několikáté dokázal, že může výt víc než důstojná náhrada. Navíc je to sympaťák a přál bych mu angažmá třeba v BL

Reagovat
Mirek na tenisu

Darida? Z naší zálohy byl nesporně nejběhavější, přesnost jeho přihrávek je ale katastrofa! Někdy nedokázal dát balon přesně ani do deseti metrů. Špatné hodnocení Zmrhala neberu. Nepatřil k nejhorším. Navíc zákeřný faul Nora u laviček, po kterém musel střídat, slabý anglický sudí ani nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Joe.Cole

Ne,on byl ta tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

zaco bys zmrhala např. pochválil?

Reagovat
Kang & Kodos

Že se zranil

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale Zmrhal byl absolutně tragickej...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jeho obhajobu, vždyť nic nepředvedl a Ustyho známka pro něj je neskutečně milosrdná

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Po včerejším výkonu by si měl Jarolím rozmyslet jeho další nominaci.

Reagovat
El-Pistolero-68

Stejne si myslim, ze bychom meli hrat na dva hroty, protoze Schick byt v zakladu musi a vedle sebe potrebuje jeste jednoho, takze bych volil kladivo Skoda/Krmelec. Zmrhal v zakladu ani nahodou a Ladil patri nalevo. Sivoka uz asi opravdu posadit.

Vaclik - Kaderabek, Jugas/Pokorny, Brabec, Gebre Selassie - Dockal/Prikryl/Sykora, Darida, Frydek/Marecek, Jankto/Krejci - Schick, Skoda/Krmencik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nej kompromis s schickem a kladivem v základu, bez dočkala z formy když neni kvalitní ACMF AMF tak holt SS prostě podhrot či stažený út

Reagovat
smazaný uživatel

AMF. hmm to neni spatnej nazev pro writerskou crew.

Reagovat
frankiefcb

možná bych se nebál dát šanci i Luftnerovi.

Reagovat
Puskas

to já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Vaclík slušná díra, Čech by ten gol chytil

Reagovat
pantondavo

Ale pak by pustil další dva

Reagovat
Didier Drogba

Sivok 0

Souček -5

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to nasazování na Schicka. Dostal prostor jen na poslední minuty, kdy už byla naše hra totálně rozhozená, sám to těžko může uhrát. Baroš s Kollerem z 2004 by taky nezářili, kdyby za nimi nehrála jedna z nejlepších záloh na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v ty dobe mozna uplne nejlepsi zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

vyvážená

Reagovat
oli9

Reagovat
pantondavo

Spíš nechápu, proč tam dal noname hráče, když tam má Schicka, kterej má fazónu.

Reagovat
pingla

Fazónu měl v Sampdorii, za áčko repre zatím odehrál leda velké kulové. On je obrovská naděje do budoucna, ale není to hráč, který by měl být se svých letech hlavně střeleckou oporou nároďáku.

Reagovat
pantondavo

A to je právě ta chyba, ne?

Nebo snad náš nároďák je lepší než Samdporie? Není to právě o tom, že takovej hráč může bejt tahoun v repre a nová krev, okolo který se dá stavět?

Jako mně je českej fotbal upřímně u řitě, ale jestli tohle je směr, kterým se chtěj dát, tak budou největší fotbalový úspěchy při losování kvalifikací.

Reagovat
pingla

Podle mě je nároďák lepší než Sampdorie, ale on zatím v áčku nic neukázal a v tom zápase byla hloupost ho samotného nechat běhat mezi stopery. Pokud měl jít on na plac, tak dolu neměl jít Krmenčík, ale třeba Dočkal nebo Krejčí. Doufám, že se rozstřílí i v nároďáku, ale nevěřím, že to bude od příštího zápasu náš klíčový útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky to opravdu nevypadá, možná je důvod to, že ten noname líp zapadal do systému hry na jednoho útočníka. Nabízí se ale samozřejmě otázka, jestli bylo vhodné hrát v zápase kde nutně potřebujeme vyhrát (a měla by na to být i reálná šance) jen na jednoho útočníka. Schickovi by imho sedělo mnohem víc, kdyby měl v útoku parťáka. A vzhledem k výkonu některých našich hráčů z obrany a zálohy by vůbec nevadilo, kdyby zápas sledovali z lavičky.

Reagovat
oli9

Ono Baroš bez Kollera by asi taky nebyli tak dobří jak pak váleli.. prostě dva útočníci..Jak odešel Koller tak se ani Barošovi nedařilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Brabce a Sivoka si neumím vysvětlit, takhle nehrají stopeři ani v divizi.

Reagovat
Puskas

Nulu oběma, zlaté baroko Rozehnalovo, to nebyla ani doba kamenná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by ostatní hráči nějaké přísnější měřítko snesli, ale ti dva , to byla hotová katastrofa.

Bohužel je problém našeho fotbalu hluboký a takové úspěchy, jako bylo Euro 1996 nebo 2004 už asi nezažijeme, ten propad na špičku je obrovský.

Reagovat
Puskas

celkově v kolektivních sportech zaostáváme

Reagovat
smazaný uživatel

, na toho Rozehnala jsem si taky vzpomněl, že už mi při pohledu na ty dva najednou tak moc nevadí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
dave30

Každý fanoušek na EF má své koně a ty bude vždy obhajovat... Někteří hráči zde mají téměř nedotknutelnou auru a jiní jsou tzv. na indexu. Nepochopím, jak jindy nedotknutelný Dočkal je po jednom nepovedeném zápase posílán do okresního přeboru(přitom poločas proti Belgii zahrál velice solidně). Naproti tomu chápu, že zde vždy odepisovaný Kalas po nevydařeném poločase s Belgií(Lukaku by vymotal jakéhokoliv našeho stopera) už nemá šanci i když ji vlastně ještě nedostal(jako stoper hrál poločas s Arménií - zápas o ničem, 90 min. s Dánskem - velice dobře a poločas s Litvou - opět zápas o ničem). A tak to tady chodí i s jinými hráči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele