Hodgson věří v příchod Litmanena

23.01.2008, 12:55
Aktuality
Manažer Fulhamu Roy Hodgson dává dohromady tým, jehož úkolem bude zachránit pro Cottagers anglickou Premier League. Jedním z trumfů nástupce Lawrieho Sancheze by měl být Jari Litmanen, který je v těchto dnech v Londýně na výkonnostních testech...

"Víme, že má své kvality. Je to jenom otázka toho, co s ním udělala šesti nebo osmiměsíční přestávka. Mou teorií je, že skvělí hráči fotbal hrát nezapomínají. Pokud jsou zdraví, umějí dělat to, v čem jsou dobří. V tomto případě jsem velice optimistický," nechal se slyšet Hodgson.

Litmanen během své kariéry procestoval velkou část Evropy a jméno si udělal především v Ajaxu, s nímž dokázal vyhrát Ligu mistrů. 36letý Fin má zkušenosti i z Anglie, a to z angažmá v Liverpoolu. Zatím posledním působištěm Litmanena bylo švédské Malmö, kde měl problémy s kotníkem a minulý měsíc mu byla předčasně ukončena smlouva.

Hodgson se s Litmanenem velice dobře zná z dob působení u finské reprezentace. Fulham dvě posily ze severu Evropy již získal, když na Craven Cottage zamířili norský obránce Brede Hangeland a dánský reprezentant Leon Andreasen z Werderu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já myslel, že Litmanen už je dávno ve fotbalovém důchodu. Posledních pár let o něm nebylo moc slyšet. Jestli se tohle podaří a Litmanen se chytí, bude to jeden z největších fotbalovejch majstrštyků, co jsem kdy zažil

Reagovat
Kily

trochu mi to připomíná angažmá Henrika Larssona v Manchesteru United, ten se chytil, ale Jarimu moc nevěřim, i když ho mám rád a strašně bych mu to přál

Reagovat
smazaný uživatel

Je to překvapivé, jen jestli ještě bude Litmanen na PL vůbec stačit. V poslední době spíše laboroval se zraněníma.

Reagovat
milan78

tak on není litmanen jen posilou na hřiště, ale určitě i do kabiny, je to vítěznej typ

Reagovat
smazaný uživatel

at přestane Hodgson věřit a radši něco dělá , nic nepředvedl a Fulham táhne do druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, je půl roku bez angažmá. Moc bych mu to přál, ale nevěřim tomu . . . Labutí píseň Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

litmanen fulhamu pomuze bude sice stridat ale fulham se zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele