Hitzfeld objasnil důvod Kahnova trestu

13.12.2007, 11:58
Aktuality
Oliver Kahn se může s předstihem soustředit na jarní část sezony, v té podzimní se totiž mezi třemi tyčemi mnichovského Bayernu již neobjeví. 38letý gólman před několika dny porušil disciplínu klubu, což nyní trochu objasnil trenér Ottmar Hitzfeld...

"Musel jsem ukázat příklad, aby všichni v Bayernu věděli, jak se k sobě mají chovat. Hráči kritizují své spoluhráče a to musí přestat, jinak zde bude blázinec. Kahn musí vědět, že má jít ostatním hráčům příkladem a na vánočním večírku se nezachoval správně. Kapitán nesmí odejít dříve," prohlásil Hitzfeld.

Bayern v závěru podzimní části sezony ani zdaleka nepřipomíná ten stroj, který na začátku sezony válcoval jednoho soupeře za druhým. Potvrdilo to i víkendové utkání s Duisburgem, v němž se v Allianz Areně zrodila senzační remíza 0:0. Kahn si po tomto utkání nebral servítky a pustil se do kritiky svých spoluhráčů, nitku suchou pak nenechal především na velkých letních posilách Tonim a Riberym.

Kahn byl za své chování vyřazen z kádru a nezachytá si v bundesligovém duelu proti Hertě Berlín, ani v utkání Poháru UEFA s Arisem Soluň. Vedle toho musí zaplatit pokutu 25 tisíc eur.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S tim vecirkem to capu to se nedela, ale ze vynada spoluhracum, kteri odchodi zapas a ma pravdu tak nevim za co ma bejt potrestanej

Reagovat
smazaný uživatel

chapu

Reagovat
Kily

vynadat jim může, ale rozhodně ne přes média. Takové věci se mají řešit v kabině, hráči si po zápase na třicet minut sednou a tam si to v klidu (i když u Kahna je v klidu hodně relativní pojem) vyříkají

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele