Hitzfeld: Někdo by si mohl myslet, že hrajeme o záchranu

17.12.2007, 09:00
Aktuality
Bayern Mnichov ani zdaleka nepřipomíná ten promazaný stroj, který na začátku sezony porážel jednoho soupeře za druhým. Bavorský velkoklub má problémy se střílením branek a na pohodě mu nepřidávají ani problémy uvnitř klubu. Trenér Ottmar Hitzfeld nyní doufá, že se situace v tisku uklidní a Bayern se bude moci v klidu připravit na druhou polovinu sezony...

"Po všech spekulacích v médiích za poslední týdny byste si mohli myslet, že hrajeme o záchranu. Ale my jsme šampiony první poloviny sezony, což je pro hráče obrovským úspěchem, který je bude motivovat na začátku příštího roku," věří zkušený kouč.

V souvislosti s Bayernem se mluví o dvou interních záležitostech klubu a v obou figuruje Hitzfeldovo jméno. Trenér minulý týden vyřadil z mužstva Olivera Kahna a udělil mu pokutu 25 tisíc eur za to, že kritizoval své spoluhráče a jako kapitán předčasně odešel z vánočního veřírku, aniž by pronesl proslov. Hitzfeldova pozice navíc není vůbec jistá a bulvární deník Bild již přišel s informací, že se ho vedení Bayernu nejpozději po sezoně zbaví a dá příležitost někomu mladšímu.

Bayern před začátkem sezony investoval nemalé finanční prostředky do posil a tento tah se mu vyplácel, když válcoval jednoho soupeře za druhým. Poslední dobou mu to ale nejde, v zápasech s Duisburgem a Herthou sice neinkasoval, zároveň ale ani neskóroval a na čele tabulky ho dotáhl Werder Brémy.

"Plánovali jsme a chtěli jsme získat tři body, abychom na čele tabulky byli sami. To se sice nestalo, ale i tak jsme zimními mistry, což je potěšující. Doufám, že se situace v médiích nyní uklidní," věří Hitzfeld.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To si Becky neda za ramecek jestli jim ten titul nekdo vyfoukne.

Reagovat
Kapřík

No je to zvláštní, jak se najednou zadrhli. Ale s tim odvoláním bych nebyl tak rychlej, on je to fantastickej trenér a dost by mě zajímalo kým ho chtějí teda nahradit...doufám že Rijkaard je jenom drb.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime ale jestli to takhle bude pokracovat tak vedeni prasknou nervy a..........

Reagovat
smazaný uživatel

i když jsme se zadrhli věřím že na jaře udeříme drtivou silou FC BAYERN MUNCHEN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele