Hill-Wood: Wenger prodlouží

23.08.2007, 11:57
Aktuality
Londýnskému Arsenalu zřejmě bude z lavičky i nadále šéfovat Arsene Wenger. Budoucnost francouzského kormidelníka byla často zpochybňována po událostech z uplynulého léta, podle předsedy Petera Hill-Wooda by však měl být již brzy podepsán nový kontrakt...

V Arsenalu před několika měsíci kvůli sporům s ostatními členy vedení skončil vice-prezident a Wengerův dobrý přítel David Dein. Z tohoto důvodu následně odešel Thierry Henry a příští léto měl následovat také Wenger, jehož současný kontrakt vyprší za rok.

"Snad budeme moci něco sdělit během následujícího týdne nebo tak. Jsou zde jenom drobné nesrovnalosti, které je potřeba vyřešit. Doufáme, že nová smlouva bude na dva nebo tři roky," prohlásil Peter Hill-Wood.

Wenger strávil na Highbury, potažmo Emirates Stadium již jedenáct úspěšných let, k nimž by měl přidat další. "Jednáme a obvykle, když jednáte, tak jsou pozitivní výsledky. Jsem velmi oddaný klubu, během svého života jsem to již hodněkrát dokázal a nemyslím si, že by to někdo mohl zpochybnit," řekl Wenger minulý měsíc.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Se celkem divím.

Reagovat
HOST*Vacin

Tak to je nas vic

Reagovat
HOST*Vacin

Brutální vraždou a ukrytím rozsekaného těla do dvou popelnic skončila v Belfastu hádka dvou fotbalových fanoušků kvůli kontroverzní penaltě z nedělního duelu anglické Premier League mezi Liverpoolem a Chelsea.

Reagovat
HOST*matZz

A vraždil fanoušek Chelsea nebo liverpoolu?

Reagovat
HOST*R22

fanda čelzí

a přitom to žádná penalta neměl být, takže pravdu měl fanda liverpoolu ...

Reagovat
smazaný uživatel

..to v naší lize by se fanoušci obou týmů spojili a začali plivat na rozhodčího.

Reagovat
HOST*R22

nechápu co ti na tom příjde k smíchu, si ubohej

Reagovat
smazaný uživatel

ubohý jsou lidi, kteří kvůli sportu dokáží zabít..a my normální se takovej dementům (ke kterým nejspíš patříš i ty) smějem.

Reagovat
HOST*R22

jedinej dement si tady ty, asi si neuvědomuješ že ten člověk přišel o život, a ty si tady snad nějakej mluvčí ze píšeš i za ostatní ?

takový dementy a hyeny jako ty bych střílel..

Reagovat
smazaný uživatel

sport je zábava pouze do doby, než kvůli němu někdo dokáže zabít. a v tomhle věřím, že mluvím i za ostatní..

Reagovat
HOST*

v tom s tebou souhlasim

ale ten tvuj první příspěvek, s těma smějícíma se smajlíkama a ještě sis dělal legraci byl hnus

Reagovat
Mata

V Belfastu? To se bez tak hádal katolík s protestantem a fotbal byl jen záminka

Reagovat
HOST*Radek

ble ble ble váš komentář je jenom o pojmech a dojmech.Prostě nalitáci,brutální fanouškové svého klubu kort Angláni!!!!!!!! vždyt je to po.......j národ hlavně u fotbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele