Higuaín: Potřebuji góly

25.09.2007, 17:44
Aktuality
Realu Madrid se v probíhající sezóně zatím daří podle představ a vede španělskou ligu. V nabitém kádru Bílého baletu se však hůře prosazuje Gonzalo Higuaín. Argentinský útočník přesto zůstává trpělivý a čeká na svou šanci.

Ve čtyřech zápasech zatím nastoupil Higuaín zhruba na pouhých osmdesát minut, ale už stihl vstřelit jednu branku. Trenér Schuster ho dokonce zkouší v záloze, což mladému hráči nevadí. "Jsem trpělivý a budu hrát kdekoliv trenér bude chtít," říká.

"To, že jsem trpělivý znamená, že neřeším, zda jsem druhý útočník nebo hraji na křídle," pokračoval Higuaín. Devatenáctiletý útočník však hrát víc a pravidelně se prosazovat v bílém dresu. "Potřebuji góly. Zatím sem v klidu."

Od svého lednového příchodu skóroval Higuaín v Primera Division jen třikrát a nezískal si stálé místo v základu. Svého rozhodnutí přestoupit do Realu však nelituje. "Mnoho lidí se mě ptá, zda jsem spokojený s tím rozhodnutím. A já říkám ano," prohlásil. "Když hraje Real špatně, je to zlé. Ale když se daří, je to to nejlepší místo."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

potřebuji peníze..

Reagovat
M11

napodobne

Reagovat
HOST*

o rok skonci niekde v Osasune a bude pokoj

Reagovat
HOST*

na hostování a dopadne jak soldado

Reagovat
HOST*Mrazik

Já bych si ho nechal, nehraje špatně a bude se hodit. Je mladej, musí si zvyknout, podle mne z něj bude hvězda.

Reagovat
HOST*

tak prodat soldada mě sere jak slibovali že dostane šanci a v PD si jěště nekop

Reagovat
HOST*Joe

Taky jsem názoru že bude hvězda a podle mě jednou nahradí v útoku RVN nebo Raúla. Rozhodně je talent a má na to. Prodej by byla chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*madridcan

ked nevyuzije taku sancu aku mal vo vallaloide tak nech sa necuduje,ze nehrava v zaklade...na druhu stranu,kazdy jeho gol bol zatial dolezity

Reagovat
HOST*

třeba minulou sezonu proti espanyolu v 93.minutě

Reagovat
HOST*madridcan

ano,ten bol asi najdolezitejsi

Reagovat
HOST*

podle mne vzadnem propade neprodavat je to talent a nahrada za raula a ruuda

Reagovat
HOST*

a co tak s nim do arsenalutam myslim ze by mu ta hra prospela je to dost dobrej a navic mladej hrac takze by se chytil a navic arsenal predvadi uz delsi dobu nejhezci fotbal v celem svete takze bych takovou posilku rad uvital!!ted urcite napisou nejaci odpurci arsenalui ale to je mi jedno kdo chce at si fandi komu chce ale myslim ze twen kdo fandi cheklsee tak se ve fotbalu moc nevyzna hrat fotbal na obranu a vyhrat 1:0je sice pekne ale ne herne a to co predvadi arsenal je proste krasa a ted maji i vysledky ktere tomu svedci sou proste nejlepsi a at si pise kdo chce co che je to tak

Reagovat
M11

ty si vul

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

proc?

Reagovat
M11

twen kdo fandi cheklsee tak se ve fotbalu moc nevyzna ... proc by jako nemel fanousek chelsea nerozumet fotbalu.. nemuze prece za to ze hraji neatraktivni fotbal...

Reagovat
HOST*Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele