Hiddink si prodlouží své angažmá v Rusku

25.03.2008, 10:43
Aktuality
Guus Hiddink definitivně ukončil měsíce spekulací ohledně vlastní budoucnosti. Nizozemský trenér podepsal novou smlouvu s Ruskou fotbalovou unií a na lavičce tamního národního týmu by měl vydržet až do léta 2010...

Současná smlouva měla 61letému trenérovi vypršet již po letošním evropském šampionátu, nyní může v klidu přemýšlet o tom, kudy povede cesta na mistrovství světa do Jihoafrické republiky. Dohodu o novém kontraktu světu odtajnil prezident svazu Vitalij Mutko již v říjnu po kvalifikační výhře 2:1 nad Anglií, vše bylo ale podepsáno až včera.

Hiddink se kormidla ruské reprezentace ujal po pro něho úspěšné sezoně 2005/2006. V té dovedl PSV Eindhoven k zisku nizozemského mistrovského titulu a úspěch zaznamenal i na následném MS v Německu, kde s Austrálií postoupil ze základní skupiny a v osmifinále nešťastně vypadl s Itálií.

Hiddink se nyní hodlá soustředit výhradně na angažmá v Rusku a nějaký čas tak nerozšíří svou sbírku klubových trofejí. V ní je šest nizozemských titulů s PSV Eindhoven, s nímž čtyřikrát triumfoval v tamním poháru a v sezoně 1987/1988 rovněž v PMEZ.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to kokot ktory trenuje len pre peniaze a vzdy ide tam kde dobre platia

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hiddink je podle me hoodne dobry trener

Reagovat
$dolar$

Nejlepsi trener na svete

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna ne, ale patri k nejlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že fotbal je o penězích a tohle je jeden z nejlepších treneru světa

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mu šlo skutečně o peníze, tak ted netrénuje v Moskvě, ale jede ještě pár tisíc mil dále na Východ - na Čukotku.......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele