Herrmann prodloužil smlouvu s Mönchengladbachem

01.04.2015, 11:19
Aktuality
Patrick Herrmann zůstane i nadále hráčem Borussie Mönchengladbach. Ofenzivní hráč měl s "Hříbaty" smlouvu jen do konce sezóny, nyní se obě strany dohodly na jejím prodloužení až do roku 2019...

Herrmann se z dorosteneckého týmu postupně dokázal propracovat až do prvního mužstva, kde momentálně patří mezi největší opory ambiciózního mužstva. Během letošní sezóny si 24letý záložník zapsal již osm ligových gólů, čímž se řadí na první místo klubového pořadí.

Čekatel na první start za seniorskou německou reprezentaci prodloužením smlouvy umlčel všechny spekulace, které ho spojovaly s odchodem z Dolního Porýní. "Cítím se tu jako doma a jsem rád, že mohu i nadále hrát za Borussii. Chci být s klubem úspěšný," vyhlásil Herrmann, jenž by se rád propracoval do německé reprezentace. "Je to mým cílem," potvrdil.

Gladbach tímto krokem jen potvrdil dlouhodobou stabilizaci a vysoké ambice, které mají Borussii posunout do Champions League. "Jsme moc rádi, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, a Patrick s námi bude pokračovat v úspěšné cestě," řekl sportovní ředitel Max Eberl, jenž před nedávnem ohlásil dlouho očekávaný příchod Larse Stindla z Hannoveru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Aspoň jedna dobrá zpráva z BL pro dnešek

Reagovat
Bayernista18

Ten Alaba ...

Reagovat
db18

(+ Selke posílí RB)

Reagovat
jv

To je snad nejhorší zpráva. Prý to bude snad ještě dneska ofiko, Selke má RB Lipsko vyjít až na 10 milionů eur (v závislosti na výkonech), smlouva je pro něho připravená do roku 2020. Navíc Werder přijde i o Petersena.

Reagovat
db18

Jj, Werder má na odpoledne oznámenou tiskovku, jinak s prodloužením podle bildu váhá i di Santo (ten má smlouvu jen do roku 2016), takže Werder už sonduje kolem Ujaha z Kölnu.

Reagovat
jv

To už by bylo pro Werder hodně špatný, toho musí udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to apríla alebo čo sakra?

Reagovat
Bayernista18

Prej má chybět 6 až 8 tejdnů, co jsem slyšel ...

Reagovat
Bayernista18

Reakce na Frankie OL ... má něco s kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to me mrzi, muj nejoblibenejsi hrac bavoru... navic posledni dobou ma tech zraneni dost, skoda

Reagovat
db18

První zpráva o tom vyšla už včera, takže ne navíc to píše už snad každý a nikdo neuvádí fiktivního autora "Aprilmann" nebo tak...

Reagovat
Arne

Kez by byl, cumim na to jak vul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je s alabou?

Reagovat
ACSeRw!n

v lete bych ho tipoval na Wolfsburg

Reagovat
bobis21

snad ho ještě udržíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne fajn že sa vtedy nenechal nalákať na United keď mali oňho záujem, ešte nebol pripravený byť dlhodobým lídrom ani v Gladbachu a nie v United. Túto sezónu si pomaly buduje svoju pozíciu, ale ešte zďaleka nedosiahol svoj strop ani v tomto klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Loňskou sezónu se mi vůbec nelíbil, letos jde zas nahoru..kdyby odešel Reus, myslím, že neexistuje ideálnější náhrada.

Reagovat
Arne

On byl Selke v Hoffenheimu, jo? Tak to uz se tomu prestupu nedivim, to ma pro moralni vady predespozici...

Reagovat
stas87

Sklamanie,ani nie tak od Selkeho..ako od jeho otca.Myslel som si ze ma dobre nalajnovanu cestu a on ho usmerni.Vam majster europy utiekol do Lisabonu,nam do Leipzigu.

Reagovat
db18

Přičemž u vás je to ukázkou ostudného charakteru, u Herthy je to spíše ostuda klubu.

Reagovat
Arne

Akorát váš se v BL prosadil a dostanete za něj asi tak dvacetkrát víc... Plus není úplně váš odchovanec, to tolik nebolí, i když je mi jasný, že je to zklamání.

Reagovat
stas87

Vas si vybral lepsi klub.Jedine co mi nebude vadit na jeho odchodu je odstupne.Cast z neho pojde na splacanie dlzob,cast do posilnenie kadra.Brankara treba vyriesti co najskor.

Ani nie.Vedel som ze musi odist a ze to nastane.Blbe je ze ide prave do Leipzigu,aspon to oznami zaciatkom aprila.Horsie by bolo ak by s nami odtrenoval trebars polovicu pripravy a potom odisiel.Osobne mi k srdcu neprirastol.Kvalitu ma ale mozno si na nejaky cas sam dobabral karieru a odchodu moze v buducnu lutovat.Viac by ma mrzelo ak by si Leipzig vybral taky Felix.

Reagovat
Rudnevs

Felix ... Aký

Reagovat
stas87

V kadri Werderu je len jeden Felix.

Reagovat
Rudnevs

Kroos a ja som mal celý čas pocit že je felix aj Bargfrede a Sternberg

Reagovat
stas87

spekuluje sa ze pride Wiedwald.Felix.

Reagovat
db18

Já myslel, že to už je smetený ze stolu... Jinak v případě sestupu VfB bych počítal s příchodem Ulreicha/Kirschbauma. Byla by to poměrně levná záležitost a lepší než Wolf jsou.

btw. koukám, že Sippelovi končí smlouva Se divím, že ještě nikdo neuvažuje o něm...

Reagovat
Rudnevs

Sippela chceme my podla TM , Selke prišiel na tréning z Bodyguardom

Reagovat
stas87

Netusim ci uz to padlo.Ja spekulacie na TM nerad citam,väcsinou su to kraviny.Ked uz,tak Ulreicha.VfB ale podla mna nespadne.

Ludia su ocareny Trappom,v Sippelovi ja taku kvalitu nevidim.Osobne ho nechcem.

Reagovat
Rudnevs

No mna najprv prekvapilo že ten Sippel ma este len 27 rokov odhadoval som ho tak na 32 Podla mna Hildebrand by bol fajn ako dvojka nestazuje sa v pohode zaskoci odvozda skusenosi o Ullreichovi nikde nič este by ste mohli kupit dvojku z nejakeho pipredneho klubu napr. Wellenreuthera alebo Langerraka

Reagovat
db18

Sippel je dobrý gólman... trochu ho přibrzdilo to zranění (po kterém ho v brance nahradil Trapp), myslím, že mu akorát občas dělali problémy centry...

Reagovat
Arne

Sippel se mi taky moc nelíbí, to je taková ta stará Ehrmannova škola - sem tam super zákrok na čáře, ale jinak nic navíc.

Reagovat
stas87

Klautern nesledujem,hodnotit ho nechcem.Reflex na ciare ma dobry,vo zvysku veci prilis nevycnieva nad Wolfom.

Reagovat
Rudnevs

A este chcete Hildebranda

Reagovat
stas87

Reagovat
db18

Mohli by byste ho aspoň posadit a nechat hrát Lorenzena.

Reagovat
stas87

To zasa nie,chcem vidiet spolupraca Franca,Selkeho,Fina a Zlatka.Ked to tito styria rozjedu,stoji to za to.Zaujima ma ale posledny zapas Selkeho na Werderu a reakcie divakov.

Reagovat
db18

Spíš hned ten další zápas bude víc emotivní... a vzhledem k tomu, že vám hrozí i odchod di Santa by bylo lepší dát víc prostoru Lorenzenovi...

Reagovat
stas87

Bol dva mesiace mimo.Necakam ze by proti FSV nastupil od zaciatku.

Zasa ale mu nikto nebude vyhrozovat likvidaciou.Klubu pomohol,no pomoct mohol viac a mohol aj za viac odist.

Tajne som dufal ze podpis Zlatka naznaci istu kontinuitu a smer.Veril som ze zakladna zostava ostane pokope a az pride spravny moment k predaju,tak sa stane.

Reagovat
Rudnevs

Tak ono nie že by som kukal kazdy zápas Brem v základe bol vacsinou Di Santo aj keď aj Selke sa tam casto objavoval ja si myslím že sa zaujimate o dost hracov ktory su lepši momentalme ako Selke ale ja som nevidel zeby to bilo uz oficialne ved je tu expreska že sa udajne dohodol

Reagovat
stas87

Ono nejde o momentalnu kvalitu Selkeho ide o buducnost,on ma vsetky predpoklady k tomu byt jednotka do utoku nielen Werderu ale aj repre.Je vysoky,silny v subojoch,atleticky vybaveny a lopta mu neprekaza.Neposobi na ihrisku tazkopadne ako Lasogga,ma vcelku slusnu rychlost.On kludne mohol raz odist za 15 mega,nie za 8.

Reagovat
Rudnevs

Za 10 a tak 15 oproti 10 az taky rozdiel neni

Reagovat
stas87

my nie sme klub z PL,obracame kazde euro a ver mi,5 mega je velka ciastka.Sakra rozdiel zinkasovat 10 mega alebo 15 mega.Dufam ze potom zverejni co Eichin vyjednal.Dufam ze percenta z dalsieho prestupu.

Reagovat
Arne

Já vím no, Benfica není RB. Mě vlastně ani nesral ten jeho odchod, ten byl nevyhnutelný, ale prostě to, že nedostal pořádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tady jede takový hate na Leipzig s Hoffenheimem a Wolfsburg s Leverkusenem nikomu nevadí?

Reagovat
stas87

Pretoze Bayer ma dlhe roky sponzora,nenaliali do toho desiatky milionov,trpezlivo ten tim budovali do sucasnej podoby.Wolfsburg vadi viacero ludom z pochopitelneho dovodu-zodpovedne automobilka.Hoffenheim sa spraval nezodpovedne len ked postupili a hrali prve dva roky v BL.Vyhodili vtedy dost peniazi,nefer voci ostatnym tym co utratili len to co zarobili,nikto ich nedotoval ako Hopp Hoffenheim.

Liepzig je totalna sracka,to si najdi sam radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si Leipzig našel, tlačí na pilu asi ještě víc, než tehdy Hoffenheim, no. Přesto nechápu, poč jim DFB nedovolila dát si do názvu Red Bull, když Bayer...

Reagovat
db18

Protože Bayer se tak jmenoval už předtím, než to pravidlo začalo tuším platit. Navíc Leverkusen myslím začínal jako podnikový klub a je s ním historicky spjatý (aspoň myslím), kdežto RB se tam přisralo z Rakouska...

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen zakladali práve zamestnanci Bayeru myslím, a je tam dlhoročná podpora firmy pre klub samozrejme. Proste majú výnimku (zaslúžene, oprávnene).

Reagovat
db18

Ale taky vadí... (i když ne tolik)

Reagovat
Arne

Mně ty první tři vadí úplně stejně... Leverkusen se z nich dlouhodobě chová nejrozumněji a nejméně zneužívá to svoje specifikum, ale taky bych místo něj radši viděl nahoře třeba Düsseldorf.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Lebo Bayer si to tam dal este pred zavedením tohto pravidla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele