Hercules hledá trenéra, jedním z kandidátů je i Bielsa

23.03.2011, 15:01
Aktuality
V Evropě se v následujících dnech bude hrát kvalifikace o postup na ME 2012 a ligové soutěže tak budou mít o tomto víkendu volno, v Herculesu ale mají i tak o práci postaráno. Vedení nováčka španělské nejvyšší soutěže v neděli propustilo kouče Estebana Viga a nyní hledá náhradu...

Hercules se do podvědomí fanoušků zapsal na začátku sezony senzační výhrou na půdě Barcelony, jinak je to ale venku bída a nad vodou ho držely domácí zápasy. Jenomže hráči z Alicante v posledních týdnech jistotu na vlastním trávníku ztratili a vrchol přišel v neděli, když prohráli 0:4 s Osasunou, tedy dalším klubem, který bojuje o záchranu.

Hercules venku po zápase na Camp Nou vstřelil v následujících čtrnácti zápasech jenom jednu jedinou branku a získal pouhé tři body za stejný počet remíz. Před vlastními fanoušky jich uhrál dvacet, ani to ovšem není moc a v tabulce domácích zápasů je třetí od konce.

Nováček Primera Division se tak v neděli rozhodl jednat a po vysoké prohře s týmem, který do té doby venku získal jenom pět bodů, byl odvolán Esteban Vigo. Vedení Herculesu hledá náhradu a nejzajímavějším jménem je nyní nezaměstnaný někdejší kouč argentinské a chilské reprezentace Marcelo Bielsa.

Vedle Bielsy španělská média spekulují i o dalších trenérech, mezi nimiž jsou bývalý kouč argentinského River Plate Nestor Gorosito, někdejší hráč Deportiva a Valencie a trenér Srbska Miroslav Djukič, nebo třeba Victor Munoz, ten dříve vedl Recreativo Huelva.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ne, že bych nějak extra Herculesu záchranu přál (snad jen kvůli Trezovi), ale Bielsa by to mohl zvládnout, ten los je poměrně hratelný, až na zápasy s Espanyolem a Atleticem, jsou všechno zápasy "o 6 bodů".

Reagovat
Filip12

Hercules super značka jak ve fotbale tak i v pohádkách nebo při lepení

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou znáš pohádku z Herkulesem ?

Reagovat
smazaný uživatel

* s

Reagovat
Filip12

od Disneye ty měli nejlepší pohádky teď to za moc nestojí dnad kromě Hanny Montany nebo Kouzelníků z Vaverly

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha od Walta, no to neznám,ale co to má být ta ,,Hanna Montana" a ,,kouzelníci z vaverly" to netuším už vůbec.

Reagovat
Filip12

jukni na moje stránky www.havel.mypage.cz = sranda a uvidiš

Reagovat
Infi

Hannah Montana? Děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám

Reagovat
Infi

Já to psal filipovi12

Reagovat
smazaný uživatel

jejda,pardon.

Reagovat
Filip12

sranda ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Biesla je nejlepší latinoamerický trenér, škoda že opustil Chile, myslím že by si zasloužil lepší angažmá něco jako Villarreal, Sevilla...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Villareal, Sevilla, Atletico

Reagovat
Tomanatura

Proc myslis, ze nejlepsi? Muj favorit je stale Pellegrini, ten uz dokazal velke veci. Bielsa jeste musi neco dokazat v klubech. Zatim se mu poradne povedlo jen angazma u Newell´s.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxemburgo

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, Bielsa má vzhľadom k tomu, že je od Pelleho výrazne mladší taktiež solídne výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ne, oni sú rovnako starí No Bielsa však vyzerá minimálne o 10 menej.

Reagovat
Tomanatura

Úspěšnějších by se tam našlo víc, jenom v Argentině je jich dost. Ale Bielsa má solidně nakročeno, to je pravda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele