HENRY ZŮSTANE, SLIBUJE WENGER

11.05.2007, 17:51
Aktuality
Arsene Wenger musí znovu zažehnávat spekulace spojující Thierryho Henryho s možným odchodem z Emirates Stadium. Ty se vyrojily poté, co se znovu začalo mluvit o Barceloně, o jejíhož útočníka Samuela Eto´oa se prý zajímá manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson...

Ferguson se chce v létě při posilování kádru zaměřit především na rychlost a tu by mohl přinést právě Eto´o. V tom případě by Barcelona jistě chtěla zalepit mezeru jiným hvězdným útočníkem. O Henryho se na Nou Campu zajímali již před rokem.

"Je to daleko větší fantazie, než cokoli jiného," směje se podobným myšlenkám Wenger.

Na otázku, zda bude Thierry Henry v kádru Arsenalu působit i v příští sezóně, Wenger jasně odpověděl: "Ano, samozřejmě."

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Cece

Sľuby sa sľubuju, blazni sa raduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry v Barceloně??? To je asi podobná blbost jako Eto´o v Anglii...každej hraje úplně jiným stylem, kterej jim sedí, nevidím důvod, proč by se měli "prohodit". Jo a mimochodem, co to Ferguson vyčítal Chelsea? Že sestavuje umělej tým z prověřenejch hvězd? Tak proč když je Manchester tak "přirozenej", chce Eto´a?

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

amen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele