Henry věří Arsenalu

22.03.2008, 14:59
Aktuality
Bývalý útočník Arsenalu Thierry Henry věří, že Gunners jsou letos dostatečně připraveni k tomu, aby opět po čtyřech letech ovládli anglickou Premier League. Arsenal přitom po výborné úvodní čási sezóny jakoby ztrácel dech a nakonec i ztratil první pozici v tabulce.

Svěřenci Arsenea Wengera však tento víkend mají skvělou možnost opět rozjet motor na plné obrátky, čeká je totiž Chelsea, která Arsenalu tvrdě šlape na paty. A Henry, jenž před odchodem do Barcelony strávil v Londýně úžasných osm sezón, věří, že Arsenal závěr sezóny zvládne.

"Mám tušení, že Arsenal letos Premier League vyhraje," řekl deníku The Sun, "Proti ‚Big 4‘ hrává výborně, navíc hraje nejatraktivnější fotbal, i když Manchester United také nehraje špatně."

"Zatím Arsenal prohrál jen jediné utkání, jestli se mu podaří udržet sérii neporazitelnosti, bylo by velmi neobvyklé, pokud by nezískal titul."

Je logické, že Henry vzhledem ke své minulosti fandí Arsenalu, francouzský reprezentant nicméně ujišťuje, že londýnskému klubu skutečně věří. "Je jasné, že Arsenal opravdu miluji. Ale to není důvd, proč si myslím, že Kanonýři získají titul. Prostě si myslím, že letos mají skutečně kvalitní kádr."

"Pořád sleduji, jak se jim daří. Minulou sobotu jsem každých pět minut někomu psal, abych zjistil, jak na tom Arsenal je. Snažím se dívat na co největší počet zápasů, pořád patří Arsenalu kus mého srdce."

Hraje letošní sezónu opravdu krásný fotbal a zaslouží si něco vyhrát. Bylo by to fantastické. Nikdo nečekal, že zaváhá proti Birminghamu, Aston Ville nebo Wiganu, ale proti těm nejlepším hraje skvěle, takže snad je ideální čas utkat se s Chelsea," zakončil Henry.

Autor: Petr Kilian / sportinglife.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já věřím Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

No jak kdy,oba dva zápasy co letos hráli například s Manchesterem,tak hráli hovno,ten první zápas byli rádi za remízu 2:2 na vlastním hřišti a ten druhý to aní nemluvím .-).Letos to bude zase sezona UNITED!

Reagovat
2miguel1

ty ver a hlavne Barce Tititno

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně hrej dobře za Barcu prostímě,zatím se jim ta částka nevrátila :) jinak Chelsea vyhraje a i United(snad)

Reagovat
2miguel1

Chelsea - Arsenal 1 Manchester - Liverpool X

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo souhasim s tebou

Reagovat
havrys99

já vůbec......voboje 2

Reagovat
Talker

Doufám že letos zůstane titul v londýně...

Reagovat
terry

V jaky casti presne?

Reagovat
Talker

Západní londýn Ale když skončí na severu,taky nevadí... Fabregas a spol si to zasloužej taky...

Reagovat
stiba

jojo Henry má pravdu, titul snad bude náš, jinak šance je tam pořád velká, a i pro zítřek sem optimistou - Chelsea-Arsenal 2 MU-Liverpool 1 (bohužel)

Reagovat
Talker

Ani jeden tip ti nevyjde

Reagovat
havrys99

jaký bohužel.....první je tutovka Gunners jasně vyhrajou a Live nám pomůže a taky vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se raději Henry soustředil na svoje výkony v Barce ,,, pořád mi připadá jakoby toho litoval,že šel k nám...nevim nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraj poslední zápasy výborně. A kdybys četl rozhovory s ním, tak by ti to tak opravdu nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny jsem četl...vím,že je na tom hlavně v osobním životě dost špatně,ale pořád mám prostě ten pocit,že mu chybí ten Londýn...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, tos asi nečetl všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby jsi hrál někde 8 let, stal se tam legendou klubu a vyhrál několik cen, tak nevim jestli by jsi dokázal zapomenout, TH14 je prostě navždy spojeno pouze s Arsenalem a v Barceloně se nikdy nemůže stát nej. hráčem. Patří prostě ke Gunners

Je to totiž jeden z nejlepších útočníků vůbec, kterej kdy běhal po hřištích

Reagovat
Talker

Tohle je diskutabilní Henry byl hodně dobrej,ale je spousta útočníků,kteří se mu minimálně vyrovnají A to i v poslední době - Nisterloy a Torres jsou na jeho úrovni určitě,Ronaldo byl ještě o krok výše a takových příkladů najdeš určitě více...

Můžeš maximálně říct,že byl nejlepším útočníkem v dresu gunners

Reagovat
smazaný uživatel

on kazdou sezonu v PL nastrilel vic nez 20 golu.6 krat zlata kopacka.Je nejlepsi....

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem neřekl že je nejepší teď ale jednoznačně patří mezi ty nejlepší útočníky všech dob

napiš mi třeba ty kdo byly lepší..... mezi ty top Útočníky minulých let a doby bych zařadil asi i Henrika Larssona

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to ,aby uspěl v Barceloně, protože jinak to je zatím jen Anglie, kde byl tou orpavdovou hvězdou, italská propadák, španělksá zatím ok, ale něco tomu chybí.

Reagovat
Devil

Shearer

Reagovat
Pharrell

ja taky verim Gunners,ale vim ze to nemusi letos vyjit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele