HENRY? TO JE BŮH!

17.04.2004, 17:07
Aktuality
Thierry Henry se včera zase předvedl! Ve 33. kole přivítal Arsenal na svém hřišti Leeds. Nekompromisně ho smetl debaklem 5:0. Henry byl ale hvězdou utkání, kolik dal gólů? Rovnou čtyři!

Henry před týdnem nastřílel proti Liverpoolu hattrick a v Anglii ho vynášeli do nebes. Teď dal v zápase o branku navíc. "Čtyři góly mě velmi těší, doufám že se mi bude dařit i příště," řekl po utkání.

Thierry Henry už v této sezoně nasázel 29 branek a stal se jednoznačně nejlepším střelcem Premier league této sezony. "Je hezké něco vyhrát, ale raději to vyměním za týmové úspěchy," říká.

Pátou branku za londýnský Arsenal přidal Robert Pires, který svého krajana velmi chválil. "Hodně nám jeho branky pomohly. Jsem rád, že tady Thierry je," poznamenal.

Spokojený byl i kouč Arséne Wenger. "O Thierry se to ví už dlouho, že patří mezi nejlepší útočníky světa, teď to znovu dokázal," řekl.

Arsenal - Leeds 5:0

Branky: 7. Pires, 27., 33. z pen., 50. a 67. Henry.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klobouk dolů. To co předvádí v této sezoně,to je něco!!

Reagovat
HOST*Sova

Podle mne je to njlepsi utocnik na svete

Reagovat
Mr.Jindros

neni co resit.... madriste se s ronaldem muzou stavet treba na hlavu, Thiery je jenom jeden je dobre ze je v Arsenalu, podle me by treba v Realu tak nevynikal

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné,ale tím,že je v Arsenalu a ne v Realu má menší šanci vyhrát CL. Arsenal není zas tak vyrovnaný,ale Real v poslední době...

Reagovat
HOST*Anti-barca

Hlavně že Barcelona je už ve finále ligy mistrů co????

Reagovat
antimadrista

Madrid tam taky je co

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já se nestačím divit Barceloňák moudří

Reagovat
Mr.Jindros

vona je nejaka slunecni erupce nebo tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Henry je teď určitě nejlepší fotbalista na světě. Nebejt Čech, tak bych ten loňskej zlatej míč přál jemu, protože on má formu už hodně dlouho. I když čas od času má horší zápas, jako třeba odvetu LM s Chelsea, to z několika pokusů ani netrefil bránu a Arsenal to asi stálo postup. Ale co dokáže, to je neuvěřitelný, s jakou jistotou proměňuje šance... A ten jeho pohyb, on vypadá že chodí, přesto je rychlejší než všichni ostatní :-)

Reagovat
antimadrista

Keci, nejlepší je Ronaldinho, sám i velký Rijkaard to řiká...

Reagovat
HOST*exmafie

Kdo je to Rijkaard?????

Reagovat
HOST*Nistelrooy

Prej nejrychleší!Dobrý no!!Rozhodně rychleší než blbej Henry je třeba Owen nebo Giggs!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dal Thierry ¨vsak on te k nam Perez nejak dostane

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele