Henry s reprezentací nekončí

19.06.2008, 12:22
Aktuality
Francouzský útočník Thierry Henry prohlásil, že ještě nehodlá skončit v národním týmu. Informaci ve čtvrtek přinesl server Team Talk.

Jednatřicetiletý útočník Barcelony při tom před mistrovstvím Evropy zvažoval, že už pak dres národního mužstva oblékat nebude. "Přemýšlím o ukončení reprezentační kariéry po evropském šampionátu. Nebudu říkat, že na to nemyslím, bude mi jednatřicet let," řekl Henry na konci května v rozhovoru pro deník L’Equipe.

Poté, co Francie vypadla z Eura už po základní skupině pouze s jedním získaným bodem, někteří hráči se s reprezentační kariérou rozloučili. Konec oznámil obránce Lilian Thuram a záložník Claude Makelele.

Henry však bude pokračovat. "Je pravda, že jsem o konci uvažoval, ale ještě budu hrát dál. Musíme vyhrávat i prohrávat společně," prohlásil Henry a pokračoval: "Vyřazení z Eura není jen chyba trenéra, vždyť stejného jsme měli i předloni, když nás dovedl do finále mistrovství světa."

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uz neni obavany kanonyr jak byval protoze se netoci vsechno kolem neho jak v arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to stale skvely hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na letošním Euru hrál ze všech Francouzů asi nejlíp, takový jednooký král mezi slepými...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zvlášť ten vlastenec, kdy ještě pěkně natočil nohu na teč, to byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hrál z Francouzů líp než Henry???

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry, Benzema...

Reagovat
fantomas

Govou

Reagovat
smazaný uživatel

Govou???Možná kromě Henryho snad jedině Ribery tam z těch Francouzů aspoň něco hrál, ale zbytek

Reagovat
fantomas

Govou byl hodně dobrej...Henry neměl dostatečnou podporu ze středu hřiště, sám na hrotu je marný, to je prostě fakt a každý krom Domenecha ví, že mu to nevyhovuje. A to ani tehdy, když ho hodně (což taky neni pravda, i když to tak Domenech asi zamýšlel) podporují kraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry v první zápase nehrál, v druhém byl celkem aktivní, ale ve třetím hrál špatně. Bylo tam mnoho lepších Francouzů.

Reagovat
fantomas

A Govou je rozhodně jedním z nich...i Malouda oproti vykonum v Chelsea docela mile překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli mile překvapil, i po té špatné sezoně jsem od něj čekal víc. Proti Rumunsku byl neviditelný. Mě se z těch ofenzivních hráčů kromě Riberyho líbil Benzema, sice gól nedal, ale byl dost aktivní, spoustu toho neběhal a snažil se něco vymyslet.

Reagovat
fantomas

Jj Benzema byl aktivní, snažil se a ta jeho bomba s Italy taky parádní, ale Buffon je fakt podržel no. Jako Henry taky běhal, chtěl hrát, ale neni prostě ten typ utočníka, kterej rád běhá sám na hrotu. I když to umí vzít na sebe, ale nejprv potřebuje přihrávku do nohy, kterou mu Makelele s Toulalanem nedají...

Reagovat
papanegra

abidal

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si vzpomněl na Magazín Ligy mistrů asi tak před čtvrt rokem, kde byl rozhovor s Abidalem a ptali se ho, jaká si myslí, že je ideální evropská jedenáctka, on vyjmenoval 10 hráčů a potom řekl, že by tam zařadil i sám sebe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele