Henry: Ronaldo vyhrál neprávem

20.12.2002, 10:32
Aktuality
Útočník Arsenalu Londýn a francouzké reprezentace, Thierry Henry tvrdí, že Ronaldo vyhrál trofej neprávem. Takto troufale si Henry na Ronalda vyšlápl. "Je to obrovská nespravedlnost" řekl Henry. Henry ovšem předložil také argumenty. Zdůraznil třeba to, že Ronaldo za celý kalendářní rok odehrál pouze 17 ligových utkání.

"Ronaldo na mistrovství světa ukázal, že je skvělým útočníkem. Cenu by si zasloužil, kdyby byla udělována za mistrovství světa. Ale do téhle se přece počítá celý rok za období od posince do posince" řekl dále Henry.

Henry skončil v anketě a o Zlatý Míč na šestém místě. V anketě FIFA skončil devátý. Jestli ale čekáte, že Henry tím vím chtěl naznačit, že měl vyhrát on, mýlíte se. henry prohlásil, že by volil Ballacka. "Střílel důležité góly v Bundeslize i v Lize Mistrů. Ballack skončil ve Zlatém míči pátý a v anketě FIFA sedmý.

Autor: Jan Werner

Komentáře (8)

Přidat komentář
Josifek

Henry má pravdu,Ronaldo je debil a do Realu nepatří!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Loooool. tak to je slovo do rvacky. to s tebou souhlasim je to debil

Reagovat
HOST*d56

Ronaldo je sráč a zradca!!! Interu sa pekne odvdačil.No LM vyhráme aj bez neho, že Hernán!!! FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
HOST*AntiRonaldo

Ronaldo se pořád ukazuje jako namyšlenej hajzl a v Realu nemá co pohledávat. Morientes sice není zrovna špička, ale je to pořádnej zakončovatel a ne blb jako Mr. Jednorožec. A Crespo je aspoň dvakrát lepší (jako hráč). A s Henrym souhlasím - Ballack hrál skvěle celý rok!

Reagovat
Josifek

A Morientes je pro Real nenahraditelnej.TAk už jen jak si rozuměl s Raúlem,to bylo skvělý.A navíc to byl skvělej hlavičkář,a těch je v Realu hrozně málo.Ronaldo hraje až moc na sebe,Raúl je spíš tip do genialní kombinace.A nejhorší je to,co měl za "účes" Ronaldo na MS,to byla úplná katastrofa.Ronado je blbej namochrovanej zubatej debil!!!Forca Madrid!!!

Reagovat
HOST*humppa

Ronaldo krome MS nic neudelal. Pokud pro tu trofej staci sehrat par dobrych zapasu, tak pak se jiste najdou i lepsi hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

HENRY měl vyhrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele